+36 30 kattints kattints

Hogyan lehetek biztonsági őr: Hogyan lehetek biztonsági őr milyen papír kell? Hogyan lehetek biztonsági őr milyen vizsga kell?

VOKK

Hogyan lehetek biztonsági őr? A legfontosabb tudnivalók

Hogyan lehetek biztonsági őr? A legfontosabb tudnivalók

VOKK

Biztonsági őr szeretnél lenni? Ennek semmi akadálya, személy-és vagyonőr képzéseink elvégzése után, Te is okleveles biztonsági őr lehetsz, jól fizető, könnyű munkát, megbecsült munkahelyet találhatsz! Ebben a cikkben részletesen leírjuk, hogy hogyan végezheted el a személy-és vagyonőr képzést!

Hogyan lehetek biztonsági őr?

Ahhoz, hogy biztonsági őr legyél törvényi előírás, hogy elvégezz egy személy-és vagyonőri képzést. Szerencsére a legjobb helyen jár, a Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ hivatalos oldalán, ahol a legjobb, leghatékonyabb képzéseket biztosítjuk ehhez. Az országban több különböző ponton jelen vagyunk, 31 különböző helyszínen indítunk munka mellett is elvégezhető esti, valamint hétvégi képzéseket. Biztosan a te közeledben is találsz oktatóhelyet, ahol elsajátíthatod a biztonsági őr munkához szükséges ismereteket, ugyanis minden nagyobb városban vannak oktató termeink. A képzés előfeltétele a 8 általános elvégzése. 

 

A biztonsági őr munkához szükség van vizsgára

A rendelkező szabály szerint ahhoz, hogy valaki biztonsági őr munkát, hivatalos nevén személy- és vagyonőr pozíciót töltsön be le kell tennie egy vizsgát, azaz képesítést kell szereznie. Azonban semmi szükség nincsen arra, hogy most elkezdj izgulni a vizsga miatt, hiszen a nálunk tanult hallgatók nagyon jól teljesítenek jellemzően rajta! A vizsgára a képzés után kerül sor – és garanciát biztosítunk! 

Azon hallgatóink, akik egyetlen óráról sem hiányoztak, mégis nem sikerül átmenniük a vizsgán, nemcsak visszakapják a teljes vizsgadíjat, hanem egy új tanfolyamra, és hozzátartozó vizsgára is cégünk vendégei!

A vizsgára egyébként a Belügyminisztérium szervezésében kerül sor, az oktatás helyszínén, tehát utazni nem kell hozzá sokat. További részletek a biztonsági őr vizsgával kapcsolatban itt!  

 

Mennyi idő alatt lehetek biztonsági őr?

A biztonsági őr pozíció betöltéséhez szükség van a fent említett személy- és vagyonőr tanfolyam elvégzésére, valamint a sikeres vizsgára. A tanfolyam az előírásoknak megfelelően 200 órás. Ezért 2,5 hónapos kurzusokat indítunk. Mivel az órák jellemzően az esti órákban, valamint hétvégén vannak, ezért munka mellett is el lehet kényelmesen végezni. A VOKK a személy- és vagyonőr képzésein résztvevőknek egy nagyon részletes, alapos magyarázatokat tartalmazó, saját szerkesztésű könyvet bocsájt rendelkezésre a felkészüléshez, és ha ez még nem lenne elég, ingyenes belépést is biztosítunk online videó tárunkhoz, ahol szintén sok magyarázó anyag van.

 

Honnan lesz biztonsági őr munkám?

Manapság egyre keresettebbek a jól képzett személy- és vagyonőrök. Számos nagyvállalat, üzlet üzemeltető keres jó szakembereket. A VOKK országos képzési rendszere nemcsak jól ismert, hanem elismert is. A nálunk végzett biztonsági őröket elismerik, keresik, ráadásul kapcsolati hálónk is széles. Kiterjedt cégkapcsolatainkat felhasználva, állásbörze keretében segítjük a nálunk tanult biztonsági őrök elhelyezkedését. 

 

Szeretnél jelentkezni biztonsági őr képesítést adó személy. és vagyonőr képzésünkre? Érdekelnek további részletek? Hívd a 36 30 948 2646-os telefonszámot, vagy jelentkezz online! 
JELENTKEZEM A KÉPZÉSRE!
 

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés