+36 30 kattints kattints

Tanulóink véleménye

Tanulóink véleménye

Kedves, udvarias, segítőkész ügyintézők, rugalmas hozzáállás, naprakész információ, aprólékosan kidolgozott és érthető tananyag, beleértve a tankönyvet és a videókat is, profi oktatók...és így tovább. Mindenkinek, aki teljeskörű oktatást szeretne, csak ajánlani tudom őket! Hajrá mindenkinek! ????

Simon Anikó

Az egyik legjobb döntésem volt, hogy a személy -és vagyonőri tanfolyam mellett döntöttem ???? Tatabányára járok minden szombaton. Nagyon jó, hogy nem online folyik az oktatás. Sokkal jobban megmarad a tananyag így, hogy minden héten személyesen találkozunk! A tanár úr szaktudása kiemelkedő! Látszik, hogy szereti csinálni és nem unalmasak az órák! Segítőkész és minden kérdésemre azonnal választ kapok! Csak jó szakembereket szeretnének kiengedni a kezeik közül és ezért mindent részletesen átbeszélünk. Nekem nagyon tetszik ????

Nyéki Nikoletta

Saját véleményem kicsit összetett de teljesen pozitív minden irányzatban A szakképző intézmény (Vokk) dolgozói is ép mint az oktató maximálisan segítőkészek telefonon is tartják az emberrel a kontaktot mindent meglehet velük beszélni korrektek. A tankönyvben rengeteg minden van leírva először ha szabad ezt írni nekem -nyers- volt de az oktató mindent elmondott mi miért illetve miért úgy van. A videók is rendben vannak így az egész iskola olyan meghitt. Bevallom én amennyire féltem ettől az egész tanulástól mivel számomra eddig ezen dolgok szinte teljesen idegen és ismeretlen volt plusz ami zavart túl vagyok a xxxx-en és tanulok... De már kicsit lenyugodtam mivel láttam van aki idősebb nálam és tanul.. de igazán és teljesen boldog majd akkor leszek ha a vizsgáimon túl vagyok. Azt azért elárulom soha nem féltem a tanulástól sem a vizsgáktól ennyire mint a mostani szakmánál pedig jó pár vizsgán már túl vagyok illetve amit eddig elterveztem azt mindig végig is vittem levizsgáztam mindenből tény nem minden ment simán akadálymentesen volt hogy közbe szólt a bizonyos élet de a célt elértem. Záróként köszönöm a segítséget tudást amit kapok a (Vokk-tól) Mindenkinek jó tanulást kívánok Plusz aki ezen a szakmán gondolkozik Személy és vagyonőr tiszta szívből őszintén ajánlom neki az intézményt ne habozz jelentkezz.

Ebenspanger Péter

Mindig jó érzéssel tölt el, amikor egy rendkívűl tapasztalt embertől tanulhatok. Úgy gondolom, hogy a tanfolyamom során egy olyan személytől kapom meg a szakmához való felkészülést, ami végig kisér ezen a pályán. Minden Tiszteletem és elismerésem felé, hiszen munkásságát évtizedekre visszamenőleg végig lehet követni. Büszkeseggel tanulok tőle!

Takács András

Kiváló, hozzáértő és tapasztalt szakemberek nagyon részletesen magyarázzák el a tananyagokat a videó anyagokban részletes bemutatással lépésről-lépésre, ami mindenki számára érthető és vilàgos! A nyomtatott tananyag jól összeállított, lényegre törő. Rugalmasak és segítőkészek email-ben és telefonon is! Csak ajánlani tudom őket!

Csaba Tolvaj

A legjobb suli amit csak kèpzelhettem volna! :) Èn dunaújvárosi vagyok, sztem a legjobb oktatót kaptuk amit csak kérhetne az ember! Köszönjük neki !!!

Szűcs Rita

Nagyon szeretem,rugalmas,érthető. Szuper????csak ajánlani tudom mindenkinek ♥️

Gizella Gönczi

Kiváló szakemberek oktatják a tamfolyamot segítőkész jó csapat. Ajánlani tudom mindenkinek

László Frank N

Időben elkezdet tanulás hiba mentes oktatás és bizonyítvány után meg felelő állás és kapcsolat rendszer.Korrekt tanári kar és felső szintű oktatás.

hardboy005

A tanítás, a tudás átadása mindenekelőtt. Nagyon köszönöm az oktatás jelenléti formáját és az online oktató anyagok elérhetőségét! Kíváló csapat!

Izabella Lakat

Kiváló oktatás, hétvégi időpontban így mindig ráér az ember. Mindenkinek ajánlom a központot, tankönyvet és online részt is kapsz a tanuláshoz! :-)

Dávid Prekop

Rugalmasak, segítőkészek. Semmiképpen nem merev, hanem szinvonalas, érthető, néha egy kis humorral fűszerezett oktatás. Örülök, hogy részese lehetek, csak ajánlani tudom! (:

Miklós Lesku

Csak ajánlani tudom! Messzemenőkig meg vagyok elégedve Kertesi úr tanítási módszerével,saját tapasztalatait is átadja humorral fűszerezve! Továbbképzési lehetőség! Örülök,hogy a VOKKot választottam!

Tamás Bódis

Kiváló, hozzáérthető és tapasztalt szakemberek nagyon részletesen magyarázzák el a tananyagokat és a videot is. Rugalmasak és segítőkészek is. Csak ajánlani tudom őket!

Tamás Gutman

Kaposvári csoportban voltam minden nagyon jó volt mindenkinek ajánlom, ????

Hernádi Tibor

Nagyon megvoltam elégedve, mint az oktatással mint a tanárokkal. Ha Kaposváron valaki érdeklődik, csak ajánlani tudom neki ezt az oktatási csapatot.

Matucza Róbert

Supi a tanfolyam es a kepzok mindent meg tettek a sikeres vizsgaztatas erdekedbe. Már abban a szakmaban melózok. Koszonom oktatóknak vizsgaztatoknak a fejlesztő kepzest.

Jovanovics Dezső

Le a kalappal a wook oktatói csoport elött! (Ajkai-ként külön köszönet Kerék Zoltán tanár úrnak!!)

Balázs Zoltán

Teljesen jó volt. Köszi.

Fitos Róbert

Nagyon meg voltam elégedve mindenkinek ajánlani fogom köszönet mindenért????

Tóth Miklós

Nagyon jo volt az oktatás egy ismerösöm már jelentkezett is.

Agárdi István

Nagyon elégedett voltam és köszönök mindenkinek mindent a férjemnek is ajánlottam és mindenkinek ajánlom nagyon jó!!!!!

László Szilvia

Büszke vagyok rá, hogy részese lehettem. Nagyon jó csapat, ritkán látni ilyet. Természetesen mindenkinek ajánlani fogom, mint ahogy eddig is tettem . További szép napot, eredményes munkát VOKK !!! ???????

Kreiner János

Nagyon Boldog vagyok hogy részese lehettem az oktatásnak… Mindenkinek csak ajánlani tudom… Szuper tanár csapat!!!!! ??

Rudolf Zsolt

Olvass több véleményét az oktatómunkánkról, cégünkről IDE kattintva

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!Hírek

Online jelentkezés