+36 30 kattints kattints

Tanulóink véleménye

Tanulóink véleménye

Kiváló, hozzáértő és tapasztalt szakemberek nagyon részletesen magyarázzák el a tananyagokat a videó anyagokban részletes bemutatással lépésről-lépésre, ami mindenki számára érthető és vilàgos! A nyomtatott tananyag jól összeállított, lényegre törő. Rugalmasak és segítőkészek email-ben és telefonon is! Csak ajánlani tudom őket!

Csaba Tolvaj

A legjobb suli amit csak kèpzelhettem volna! :) Èn dunaújvárosi vagyok, sztem a legjobb oktatót kaptuk amit csak kérhetne az ember! Köszönjük neki !!!

Szűcs Rita

Nagyon szeretem,rugalmas,érthető. Szuper????csak ajánlani tudom mindenkinek ♥️

Gizella Gönczi

Kiváló szakemberek oktatják a tamfolyamot segítőkész jó csapat. Ajánlani tudom mindenkinek

László Frank N

Időben elkezdet tanulás hiba mentes oktatás és bizonyítvány után meg felelő állás és kapcsolat rendszer.Korrekt tanári kar és felső szintű oktatás.

hardboy005

A tanítás, a tudás átadása mindenekelőtt. Nagyon köszönöm az oktatás jelenléti formáját és az online oktató anyagok elérhetőségét! Kíváló csapat!

Izabella Lakat

Kiváló oktatás, hétvégi időpontban így mindig ráér az ember. Mindenkinek ajánlom a központot, tankönyvet és online részt is kapsz a tanuláshoz! :-)

Dávid Prekop

Rugalmasak, segítőkészek. Semmiképpen nem merev, hanem szinvonalas, érthető, néha egy kis humorral fűszerezett oktatás. Örülök, hogy részese lehetek, csak ajánlani tudom! (:

Miklós Lesku

Csak ajánlani tudom! Messzemenőkig meg vagyok elégedve Kertesi úr tanítási módszerével,saját tapasztalatait is átadja humorral fűszerezve! Továbbképzési lehetőség! Örülök,hogy a VOKKot választottam!

Tamás Bódis

Kiváló, hozzáérthető és tapasztalt szakemberek nagyon részletesen magyarázzák el a tananyagokat és a videot is. Rugalmasak és segítőkészek is. Csak ajánlani tudom őket!

Tamás Gutman

Kaposvári csoportban voltam minden nagyon jó volt mindenkinek ajánlom, ????

Hernádi Tibor

Nagyon megvoltam elégedve, mint az oktatással mint a tanárokkal. Ha Kaposváron valaki érdeklődik, csak ajánlani tudom neki ezt az oktatási csapatot.

Matucza Róbert

Supi a tanfolyam es a kepzok mindent meg tettek a sikeres vizsgaztatas erdekedbe. Már abban a szakmaban melózok. Koszonom oktatóknak vizsgaztatoknak a fejlesztő kepzest.

Jovanovics Dezső

Le a kalappal a wook oktatói csoport elött! (Ajkai-ként külön köszönet Kerék Zoltán tanár úrnak!!)

Balázs Zoltán

Teljesen jó volt. Köszi.

Fitos Róbert

Nagyon meg voltam elégedve mindenkinek ajánlani fogom köszönet mindenért????

Tóth Miklós

Nagyon jo volt az oktatás egy ismerösöm már jelentkezett is.

Agárdi István

Nagyon elégedett voltam és köszönök mindenkinek mindent a férjemnek is ajánlottam és mindenkinek ajánlom nagyon jó!!!!!

László Szilvia

Büszke vagyok rá, hogy részese lehettem. Nagyon jó csapat, ritkán látni ilyet. Természetesen mindenkinek ajánlani fogom, mint ahogy eddig is tettem . További szép napot, eredményes munkát VOKK !!! ???????

Kreiner János

Nagyon Boldog vagyok hogy részese lehettem az oktatásnak… Mindenkinek csak ajánlani tudom… Szuper tanár csapat!!!!! ??

Rudolf Zsolt

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!Hírek

Online jelentkezés