+36 30 kattints kattints

Biztonsági őr OKJ információk: Biztonsági őr OKJ helyett új képzés ára, jelentkezés

VOKK

Biztonsági őr OKJ

Biztonsági őr OKJ

VOKK

Biztonsági őr OKJ képzésre szeretnél jelentkezni, hogy ezzel egy új, jövedelmező, könnyen elvégezhető munkát szeress? A biztonsági őr OKJ megszűnt, de nem kell aggódnod, mert egy új, könnyebben teljesíthető képzés segítségével szerezheted meg a szükséges ismereteket, és papírokat ahhoz, hogy személy-és vagyonőr, azaz biztonsági őr lehess. Mutatjuk a biztonsági őr OKJ helyett létrejött képzésünket.

Egy egyszerűbben teljesíthető képzés biztonsági őr OKJ helyett

2020. december 31-től hivatalosan megszűntették a biztonsági őr OKJ képzéseket, és helyette egy új képzési rendszer került bevezetésre. A Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ képzésének elvégzésével te is biztonsági őr lehet. A biztonsági őrök hivatalos megnevezése: személy-, és vagyonőr. Ez a munkakör sokak számára lehet ideális, hiszen jól fizet, és nagyobb fizikai megterheléssel nem jár. Sokan szoktak nehéz ipari, mezőgazdasági munkából váltani, mert nem bírják a megterhelést, de vannak nyugdíjas jelentkezőink is, akik jövedelem kiegészítésként szeretnék a biztonsági őr OKJ-t elvégezni. Képzésünk könnyel elvégezhető, hiszen egy olyan rendszert dolgoztunk ki, ami mindenki számára érthető, és kedvező, valamint a legjobb oktatók tanítanak nálunk.

Érdekel a biztonsági őr OKJ helyett létrejött, egyszerűsített képzésünk, ami személy-, és vagyonőr bizonyítványt ad? Az alábbi gomb megnyomásával regisztrálj bővebb információkért, vagy hívj minket a +36 30 948 2646-os telefonszámot!
ÉRDEKEL

 

A biztonsági őr OKJ helyett indított képzésünk több helyen is elérhető

A biztonsági őr OKJ helyett indított képzésünk országos lefedettségű. Nemcsak Budapesten van oktatótermünk, hanem az ország 31 különböző pontján. Amennyiben érdekel a képzés, szeretnéd megszerezni a biztonsági őr munkához szükséges bizonyítványt, minden bizonnyal megtalálod a Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ oktatótermét a közeledben, mert minden nagyobb városban indítunk képzéseket. Arról, hogy pontosan melyik városban, mikor indul a biztonsági őr OKJ helyett létrejött egyszerűbb képzésünk, itt találhatsz bővebb információkat: helyszínek.  

 

Hogyan néz ki a biztonsági őr OKJ helyett létrejött új képzés?

A biztonsági őr OKJ helyett egy lényegesebben gyakorlatiasabb, a piaci igényekhez jobban igazodó, egyszerűen elvégezhető képzést hoztunk létre. A képzés 200 tanórát foglal magában, így az időtartama 2,5 hónap. Az órarendet mindig igyekszünk úgy összeállítani, hogy hétvégére, illetve estére essenek az órák, mindenki részt tudjon rajtuk venni, az is, akinek teljes állása van, vagy éppen még középiskolába, egyetemre jár.  A képzésen részt vevőknek egy nagyon részletes, minden fontos információt tartalmazó, vizsgára 100%-ban felkészítő tankönyvet is adunk. Továbbá aktuális akciónk keretében, minden képzésben részt vevőnek ingyenes hozzáférést biztosítunk videótárunkhoz, ami rengeteg hasznos oktató anyagot tartalmaz.

 

Biztonsági őr OKJ vizsga egyszerűbb, vagy az új vizsga?

A biztonsági őr OKJ helyett létrejött képzésünk egy a Belügyminisztérium által szervezett vizsgával zárul. Azonban nem kell félni a teljesítésétől, hiszen szakképzett oktatóink mindenkit felkészítenek. Olyannyira megbízunk bennük, és tanulóinkban, hogy vizsgagaranciát biztosítunk. Ha minden órán részt veszel, mégsem sikerül a vizsgád, akkor visszafizetjük az egész képzés árát, és még a következő képzést, és vizsgadíjat is fizetjük helyetted.

 

Mennyibe kerül a biztonsági őr OKJ helyett létrejött új vizsga?

Itt vannak az áraink.

Személy- és vagyonőr képzés árak

Helyszín

Ár

Részletfizetés

Budapesti képzések 100 000 Ft 2x 50 000 Ft
Vidéki képzések akció 120 000 Ft helyett 105 000 Ft 1 x 50 000 Ft 1x 55 000Ft
Vizsgadíj 45 000 Ft  

Minden tanulónk részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Egyösszegben történő fizetés esetén 5 000 Ft kedvezményt biztosítunk!

 

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés