+36 30 kattints kattints

Személy és vagyonőr képzés online felületen, távoktatás keretén belül - Vagyonőr képzés online próba vizsgákkal | VOKK

Vagyonőr képzés online felületen, távoktatás keretén belül

Oktatási időpontok: bármikor

Oktatási helyszín: bárhol, online

Időtartam: 2,5 hónap

Részletfizetési lehetőség

Tanfolyam ára: 100 000 Ft.- Vizsgadíj: 45 000 Ft

A Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központnál személy- és vagyonőr képzés online is elérhető, távoktatás formájában! Ennél jobb, és könnyebben elvégezhető vagyonőr képzéssel még biztosan nem találkoztál! Szerezz egy jól fizető hivatást egyszerűen!

Jelentkezz Most!
Vagyonőr képzés online felületen, távoktatás keretén belül
Mit kell tudni online vagyonőr képzésünkről?

Mit kell tudni online vagyonőr képzésünkről?

  • A vagyonőr képzést tantermi oktatásaink mellett mostantól online is megtartjuk!

  • A tananyagot a tankönyvből és a több mint 200 videóból álló videótárunkból bárhol és bármikor elsajátíthatod, ahogy neked kényelmes.

  • Az online gyakorló tesztlapjaink segítségével felmérheted tudásodat és gyakorolhatsz az írásbeli vizsgára.

  • Videótárunk az oktatóvideókon felül tartalmazza az összes projekfeladat ( szóbeli vizsgatétel)  jogszerű, szakszerű és arányos végrehajtását.

  • A tanfolyam 2,5 hónapot vesz igénybe, a videók megtekintése és a feladatok elvégzése után, jelentkezhetsz vizsgára.

  • Mindenre felkészítünk, mindent elintézünk – neked csak tanulnod kell! 

 

Jelentkezz most

Vagyonőr képzés online felületen, távoktatással – mennyibe kerül?

A személy- és vagyonőr képzés online is elérhető, az árak az alábbiak szerint alakulnak:

Személy és vagyonőr képzés online: 100 000 Ft.-*

Vizsgadíj: 45 000 Ft.-

 

*Minden tanulónk részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk! (Online képzésünk esetében: 2x 50 000 Ft ).

 

MIÉRT MERÜNK GARANCIÁT VÁLLALNI KÉPZÉSÜNKRE?

        Ezt válaszold meg Te!

Mennyi időt vesz igénybe a személy- és vagyonőr képzés online, távoktatás formájában?

Ahogyan a hagyományos tantermi oktatás, a személy- és vagyonőr képzés távoktatásos formában is 2,5 hónapot vesz igénybe. Az online tanfolyamaink azonban sokkal rugalmasabbak, nincsenek meghirdetett kötelező órák, csupán néhány szabály, amit követni kell a haladáshoz. Annak érdekében, hogy megfelelően haladj a tananyaggal, és időben sikeres vizsgát tehess az online képzési rendszer nyomon követi a haladásodat, és csak akkor mehetsz vizsgázni, ha minden online tananyagot elvégeztél. A videós tananyagok nagyon sokat tudnak segíteni a haladásban, valamint az online tesztek, gyakorló vizsgafeladatok is, amiket a tananyagok feldolgozása után tudsz elvégezni, hogy teszteld a tudásodat. 

 

 

A legjobb személy- és vagyonőr tanfolyamot keresed távoktatással, online tananyaggal, rugalmas oktatással, hatékony vizsgára felkészítő feladatokkal, hivatalos BM. vizsgával? Megtaláltad! Ne habozz jelentkezz még ma képzésünkre!

Jelentkezem online!

 

Három érv az online felületünkön történő személy- és vagyonőr távoktatás mellett.

  • Kényelem és rugalmasság: kényelmesen a saját tempódban haladva sajátíthatod el azt a tudást, amivel sikeres vizsgát tehetsz és helytállhatsz a munkerőpiacon. 

 

  • Nincs utazás: Megspórolhatod az utazással eltöltött időt és nem utolsósorban az utazások költségét is, ami akár több tízezer forint is lehet.

 

  • Profi tananyag: Aki nálunk végzi a személy és vagyonőr képzést azt nem csak egy tankönyvvel vagy mit sok esetben halljuk egy kidolgozott vizsgasorral engedjük útjára. Cégünk a tankönyv mellé biztosít egy online tanulói felületet, ahol megtalálod a 200 bármikor megnézhető videót a 44 szóbeli vizsgatételben szereplő feladatok  jogszerű, szakszerű és arányos végrehajtását, szintén videó formájában, valamit, online tesztlapokat amivel az írásbeli vizsgára lehet gyakorolni.

A legjobb személy- és vagyonőr képzés online felületen, távoktatással

A VOKK, azaz a Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ biztosítja az egyik legjobb személy és vagyonőr képzést online is. Országos lefedettségünknek hála 31 különböző helyen igénybe vehető oktatásunk, illetve legújabb újításunknak hála már távoktatással is meg lehet szerezni a biztonsági őr szakmát, így bejárnod sem kell az órákra! A legjobb tanárokkal dolgozunk együtt, saját tankönyvet adtunk ki, ami az egyik legjobb oktatóanyag a piacon. Ezt nem mi mondjuk, hanem a vizsga eredmények bizonyítják.  

Szeretnél egy biztos munkát adó végzettséget, egy olyan hivatást, ami nem megterhelő, de azért jól fizet? Szeretnél rugalmas beosztással tanulni munkád, más teendőd mellett? A VOKK személy- és vagyonőr képzés online verziója lehetővé teszi számodra, hogy könnyedén, hatékonyan fel tudj készülni, és le tudj vizsgázni egy nagyon jó szakterületen, ami napjainkban nagyon keresett a munkaerőpiacon!

 

Jelentkezem online!

Vagy hívd a +36 30 948 2646-os telefonszámot!

 

Hogyan zajlik a személy- és vagyonőr képzés online?

Tartasz az online tanfolyamoktól? Nem vagy benne biztos, hogy ez a te világod? Fogalmad sincsen milyen lehet a számítógép előtt tanulni? A tantermi oktatáshoz vagy szokva, de nincsen időd, energiád, lehetőséged ilyen tanfolyamra beiratkozni?

 

Megnyugtatunk: egyrészt az online oktatásé a jövő, másrészt pedig a személy- és vagyonőr képzés online rendszere a VOKK-nál nagyon jól ki van találva. Nem várjuk el tőled, hogy otthon egyedül tanulj, minden segítséget megadunk a felkészüléshez!

A távoktatás, tankönyv és videók segítségével zajlik. Videótárunkban több mint 200 videót találsz, melyekkel elsajátíthatod azt a tudást ami a vagyonőri tanfolyam elvégzéséhez szükséges.

Ezen felül megkapod szintén videós formában az összes porjektfeladat ( szóbeli vizsgatétel ) megfejtését, magyarázatát.

Ezek már önmagukban is elegek lennének a sikeres vizsgához, de cégünk meg biztosít számodra online kitölthető tesztlapokat is, amelyekkel felmérheted tudásodat és gyakorolhatsz az írásbeli vizsgára. 

 

 

Érdekelnek a személy- és vagyonőr képzés online verziójának részletei? Kérj felvilágosítást a +36 30 948 2646-os telefonszámon!

Hírek

Online jelentkezés