+36 30 kattints kattints

Vagyonőr tanfolyam ára, Vagyonőr tanfolyam ára és egyéb költségek, Megfizethető vagyonőri tanfolyam árak

Vagyonőr tanfolyam ára

Mennyibe kerülnek a vagyonőr tanfolyam árak, milyen egyéb költségek vannak? A VOKK-hoz jelentkezőknek sokszor, ha nem is első, de a második, vagy harmadik kérdésük ez – amit mi teljesen meg is értünk, hiszen a mai világban minden fillér számít! A vagyonőr tanfolyamaink árát emiatt igyekszünk alacsonyan tartani, sőt vidéki vagyonőr tanfolyamaink árát éppen most csökkentettük!

Jelentkezz Most!
Vagyonőr tanfolyam ára
Mit kell tudni vagyonőr képzésünkről?

Mit kell tudni vagyonőr képzésünkről?

  • A vagyonőr képzést tantermi oktatás keretein belül végezzük.
  • Országszerte 31 nagyvárosban van lehetőséged részt venni a képzésen (városok listáját lentebb láthatod).
  • A tanfolyam 2,5 hónapot vesz igénybe.
  • Az oktatási napokat hétvégente tartjuk, így munka és család mellett is végezhető. 
  • A tanfolyam díja tartalmaz egy 80 000 Ft értékű online kurzust videók formájában.
  • A kidolgozott szóbeli vizsgatételeket videós formában.
  • Online gyakorló tesztlapokat, amikkel próbára teheted tudásodat.
  • Mindenre felkészítünk, mindent elintézünk – neked csak tanulnod kell! 

 

 

Jelentkezz most

Mennyibe kerül a vagyonőr tanfolyam ára?

Hogy mennyibe kerül a vagyonőr tanfolyam ára, az szinte megkerülhetetlen kérdés, ezért már rögtön az elején részletesen be is mutatjuk, hogy mennyi az annyi, miért mennyit kell fizetni. A vagyonőr tanfolyam árakat tartalmazó táblázatunkban minden felmerülő fizetendő tétel szerepel!

Személy- és vagyonőr képzés árak

Helyszín

Ár

Részletfizetés

Budapesti képzések 100 000 Ft 2x 50 000 Ft
Vidéki képzések akció 120 000 Ft helyett 110 000 Ft 1 x 55 000 Ft 1x 55 000Ft
Vizsgadíj 50 000 Ft  

Minden tanulónk részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Egyösszegben történő fizetés esetén 5 000 Ft kedvezményt biztosítunk!

 

Megfizethető vagyonőr tanfolyam árak

A Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ igyekszik úgy kialakítani a vagyonőr tanfolyam árakat, hogy azok mindenki számára megfizethetőek legyenek. Nemcsak vidéki tanulóinknak kedveskedünk akcióval, hanem mindenki számára elérhetővé tesszük a részletfizetés lehetőségét, természetes kamatmentesen. Gondot okoz egy nagyobb összeg kifizetése egyben? Fizess három részletben! Egyébként, ha már a vidéki tanfolyamokról van szó, akkor meg kell említenünk, hogy országosan, 31 különböző helyen érhető el a vagyonőr tanfolyamunk! Minden nagyobb városban lehetőség van részt venni képzéseinket, és vizsgázni sem kell bejönni Budapestre, mint más oktatóközpontok esetében. A megfizethető vagyonőr tanfolyam árak mellett segítünk az útiköltségen is spórolni!

Ennél jobb vagyonőr tanfolyam árakat nem találsz! Jelentkezz most képzésünkre, fizess részletben, és szerezz egy jól fizető, egyszerűen elvégezhető munkát! Hívd a +36309482646-os telefonszámot vagy nyomd meg a jelentkezés gombot.
 

JELENTKEZÉS

 

Vagyonőr tanfolyam árak- mennyibe kerül a vagyonőr vizsga?

Fenti, a vagyonőr tanfolyam árakat bemutató táblázatunkban a vizsga árát is kilistáztuk, hiszen ezért külön kell fizetni a tanfolyam árán belül. A vizsgáztatást a Belügyminisztérium végzi, tehát egy nagyon értékes oklevelet, hivatalos dokumentumot fogsz kapni, ami sokat ér a munkaerőpiacon. Ne aggódj, tanulóink nagy százalékkal teszik le sikeresen a vizsgát. Pontosan ez az oka annak, hogy vizsgagaranciát biztosítunk. Mit jelent ez?

Ha minden órán részt veszel, a vizsga mégsem sikerül, nemcsak a vagyonőr tanfolyam árát, és a vizsga díját adjuk vissza, hanem a következő tanfolyamunkon is ingyen részt vehetsz, és a vizsgát is mi fizetjük! 

 

Megéri a vagyonőr tanfolyam árakat kifizetni?

A vagyonőr tanfolyam árak megfizetése egy nagyon értékes befektetés! A tanfolyam elvégzése után könnyen és gyorsan találhatsz magadnak egy könnyen elvégezhető, de nagyon jól fizető munkát! Nyugdíj mellé jól jönne egy kis kereset kiegészítés, suli mellett dolgoznál, esetleg a nehéz fizikai munkát nem bírja már a szervezeted? Válts! A vagyonőr munkáknak most nagyon nagy a kínálata, sok cég keres ilyen végzettséggel rendelkező embereket. Nekünk több kapcsolatunk is van, segítünk a munka keresésében is, ha szükséges! A vagyonőri tanfolyam képzései főleg este, illetve hétvégén vannak, így munka mellett is egyszerűen elvégezhető.

JELENTKEZÉS
 

Hírek

Online jelentkezés