+36 30 kattints kattints

Személy és vagyonőr képzések 31 helyszínen | VOKK

VOKK

Vagyonőr képzések

Vagyonőr képzések

Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ

Személy- és vagyonőr képzések az ország 31 pontján, a legjobb oktatókkal, ingyenes videós tananyaggal, részletfizetési lehetőséggel és garanciával.

 

Jelentkezz most!

 

Vagy hívd a +36 30 948 2646-os telefonszámot

Személy- és vagyonőrnek (biztonsági őrnek) lenni nem csupán egy szakma – ez hivatás.

Olyan hivatás, amit a Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ nagyon komolyan vesz!

 

A legjobb személy-és vagyonőr képzést (régi nevén Biztonsági őr tanfolyamot) akarjuk biztosítani Neked, ezért

  • Nálunk vannak az ország talán legjobb tanárai és legjobb tananyagai, így vagyonőr képzéseinken biztosan a legjobb tudást sajátíthatod el. 
  • Tankönyvünket és kb. 200  videót tartalmazó online videós tananyagunkat vagyonőr képzéseinkre saját magunk fejlesztjük, hogy mindig naprakész, hasznos szakmai tudást adhassunk át Neked.
  • A VOKK tantermeiből olyan személy- és vagyonőrök kerülnek ki, akik magasan képzettek és jól felkészültek. Büszkék vagyunk rájuk!
  • Nálunk nem csak azt tanulhatod meg, amit a jogszabály előír: saját fejlesztésű tankönyvünkben és videós tananyagunkban rengeteg „extra” tudást is felhalmoztunk. Mindent, amire csak egy jól képzett személy-és vagyonőrnek szüksége lehet!
  • Hallgatóink szakmai vizsgáztatását a Belügyminisztérium végzi, így a VOKK Személy-és vagyonőr képzésén végzett hallgatók joggal lehetnek büszkék teljesítményükre.
  • És ezt a munkáltatók is tudják.
  • A Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ oktatási színvonala közismert és elismert, ezért a nálunk végzett diákok keresettek a munkaerőpiacon és *könnyen találnak állást.


 

HOL TARTJUK A VAGYONŐR KÉPZÉSEKET?

Az ország több pontján is tartunk Személy- és vagyonőr képzést, valamint fegyvervizsgát, így nem csak Budapesten, de több vidéki városban is tanulhatsz!

 

Nálunk a tankönyv, a vizsgák és az összes szükséges eszköz, minden benne van a vagyonőr képzés árában.

 

A vizsgákat a tanfolyam helyszínén tartjuk, vagy ahhoz legközelebbi városba, így nem kell pl. Miskolcról Budapestre utaznod a vagyonőri vizsgára.


Neked csak a tanulásra kell koncentrálnod; a többiről mi gondoskodunk!

 

Itt tudsz választani a tanfolyami helyszínek között.

 

 

A SZEMÉLY- ÉS VAGYONŐR KÉPZÉSRŐL

2020 december 31-től megszűnt az OKJ-s Személy és vagyonőr képzés. Helyébe a fejlettebb szakképesítés megszerzésére irányuló személy- és vagyonőr szakmai képzés került melynek azonosító száma: 10323009 

 

Iskolai előképzettségen nem változtattak, így maradt az alapfokú iskolai végzettség, azaz legalább az általános iskola elvégzését szükséges igazolni a vagyonőr képzéshez.

 

A vagyonőr képzés tanfolyam anyagát racionalizálták, a 40 órás külső helyszínen letöltendő gyakorlati képzést megszüntették. A 200 órás képzés során a leghasznosabb tudnivalókat sajátíthatják el a nálunk tanulók. A biztonsági őr képzés alapos, precíz és nagyon lényegre törő lett. Ennek eredményeképpen a vagyonőr képzés elvégzése és a biztonsági őr vizsga teljesítése után a hallgatóink rendelkeznek mindazokkal a szakmai kvalitásokkal, melyek segíti a mihamarabbi elhelyezkedést és leendő munkáltatójuk számára értékes, munkatárssá teszi Őket.

 

A vagyonőr képzés része az önvédelem is. Ettől nem kell megijedni, tanáraink mindent megmutatnak amire szükséged lehet.

 

Egyedülálló garancia vagyonőr képzésünkön!

Ha a vagyonőr képzés során nem hiányoztál egyetlen oktatásunkról sem, de ennek ellenére nem sikerült a vizsgád, visszafizetjük az oktatás árát!

 

De ez még nem minden!

Ingyen részt vehetsz a következő vagyonőr tanfolyamon, és a pótvizsgadíjat is kifizetjük helyetted.

 

 

Biztonsági őr tanfolyam, vagyonőr képzés ára részletfizetésre is

Vagyonőr képzésünk költsége úgy lett meghatározva, hogy az pénztárcabarát legyen, de ne menjen az oktatás színvonalának rovására, így talán tőlünk kapod az ország legjobb ár-érték arányos tanfolyamát, ami tartalmazza az oktatás teljes költségét. A képzés díja tartalmazza az oktatást csoportos képzési formában, a tananyag díját, valamit egy 80 000 Ft értékű online kurzust videók formájában.

 

Vagyonőr tanfolyam árak

Személy- és vagyonőr képzés árak

Helyszín

Ár

Részletfizetés

Budapesti képzések 100 000 Ft 1x 40 000 Ft és 2x 30 000Ft
Vidéki képzések 120 000 Ft 3 x 40 000 Ft
Vizsgadíj 40 000 Ft  

Minden tanulónk részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Egyösszegben történő fizetés esetén 5 000 Ft kedvezményt biztosítunk!


Bankkártyás fizetést a tanulóinknak menüpont alatt a regisztráció a bankkártyás fizetéshez menüben lehet megtenni.

A vagyonőr tanfolyam ára a későbbiekben akár első havi munkabéredből megtérülhet!

 

 

Jelentkezz személy- és vagyonőr képzésünkre!

 

 

Kinek ajánljuk vagyonőr képzésünket?

Vagyonőr képzésünk során nem csupán egy szakmát, sokkal inkább egy hivatást adunk tanulóink kezébe. A tanfolyam alapfokú iskolai végzettséghez kötött, így szinte bárki számára elérhető – a vagyonőr képzés részletes kidolgozottsága, tanáraink kiválósága pedig biztosítja, hogy kiváló szakemberré válj! 

 

De mit kell tudni a vagyonőr képzésről, miért érdemes biztonsági őrré válni?

A vagyonőr képzés során egy olyan szakmát kapsz a kezedbe, amely a későbbiek során rengeteg lehetőség ajtaját nyitja ki. A tanfolyam rövid időn belül elvégezhető, így akkor is előnyös számodra ez a szakma, ha szeretnél hamar munkába állni új hivatásodban, sőt, a tanfolyam ára gyakorlatilag az első havi munkabéredből megtérülhet! 


Vagyonőrként, biztonsági őrként relatíve könnyű a munkaerőpiacon, hiszen számos nyitott pozíció vár ebben a szakmában. 


A fenti előnyökön felül a hivatás szépsége az, amely miatt sokan választják ezt a szakmát. A vagyonőr képzéssel olyan pozícióba kerülhetsz, ahol mindennapi munkáddal járulhatsz hozzá a közbiztonság vagy a vagyonbiztonság növeléséhez. Vagyonőrként rendkívül változatos tevékenységi kört végezhetsz: a különböző rendezvények biztosításától, a parkolók védelmén át a szállítmányok biztosításáig gyakorlatilag bármilyen pályát választhatsz. 

 

Vagyonőr képzések minden korosztálynak

Tanfolyamainkon fiatalok és idősebbek egyaránt részt vehetnek, és megállhatják a helyüket ebben a szakmában. Nem ritkán találkozunk olyan ifjakkal, akik vagyonőrként teremtik elő a felsőoktatási intézmények képzési költségeit, de még aktív nyugdíjasok, pályaelhagyó középkorúak is gyakran megfordulnak nálunk, hogy versenyképes szakmát szerezzenek. 

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés