+36 30 kattints kattints

Személy és vagyonőr képzések 31 helyszínen | VOKK

VOKK

Vagyonőr képzések

Vagyonőr képzések

- Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ

Személy- és vagyonőr képzések az ország 31 pontján, a legjobb oktatókkal, ingyenes videós tananyaggal, részletfizetési lehetőséggel és garanciával.

Jelentkezz most!

 

Személy- és vagyonőrnek (biztonsági őrnek) lenni nem csupán egy szakma – ez hivatás.

Olyan hivatás, amit a Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ nagyon komolyan vesz!

 

A legjobb személy-és vagyonőr tanfolyamot (régi nevén Biztonsági őr tanfolyamot) akarjuk biztosítani Neked, ezért

  • Nálunk vannak az ország talán legjobb tanárai és legjobb tananyagai.
  • Tankönyvünket és kb. 200  videót tartalmazó online videós tananyagunkat saját magunk fejlesztjük, hogy mindig naprakész, hasznos szakmai tudást adhassunk át Neked.
  • A VOKK tantermeiből olyan személy- és vagyonőrök kerülnek ki, akik magasan képzettek és jól felkészültek. Büszkék vagyunk rájuk!
  • Nálunk nem csak azt tanulhatod meg, amit a jogszabály előír: saját fejlesztésű tankönyvünkben és videós tananyagunkban rengeteg „extra” tudást is felhalmoztunk, Mindent, amire csak egy jól képzett személy-és vagyonőrnek szüksége lehet!
  • Hallgatóink szakmai vizsgáztatását a Belügyminisztérium végzi, így a VOKK Személy-és vagyonőr képzésén végzett hallgatók joggal lehetnek büszkék teljesítményükre.
  • És ezt a munkáltatók is tudják.
  • A Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ oktatási színvonala közismert és elismert, ezért a nálunk végzett diákok keresettek a munkaerőpiacon és *könnyen találnak állást.

 

HOL TARTJUK A KÉPZÉSEKET?

Az ország több pontján is tartunk Személy- és vagyonőr tanfolyamot, valamint fegyvervizsgát, így nem csak Budapesten, de több vidéki városban is tanulhatsz!

Nálunk a tankönyv, a vizsgák és az összes szükséges eszköz, minden benne van az árban.

A vizsgákat a tanfolyam helyszínén tartjuk, vagy ahhoz legközelebbi városba, így nem kell pl. Miskolcról Budapestre utaznod a vagyonőri vizsgára.


Neked csak a tanulásra kell koncentrálnod; a többiről mi gondoskodunk!

Itt tudsz választani a tanfolyami helyszínek között.

 

A SZEMÉLY- ÉS VAGYONŐR KÉPZÉSRŐL

2020 december 31- től megszűnt az OKJ-s Személy és vagyonőr képzés. Helyébe a fejlettebb szakképesítés megszerzésére irányuló személy- és vagyonőr szakmai képzés került melynek azonosító száma: 10323009 

Iskolai előképzettségen nem változtattak, így maradt az alapfokú iskolai végzettség, azaz legalább az általános iskola elvégzését szükséges igazolni.

A tanfolyam anyagát racionalizálták, a 40 órás külső helyszínen letöltendő gyakorlati képzést megszüntették. A 200 órás képzés során a leghasznosabb tudnivalókat sajátíthatják el a nálunk tanulók. A Biztonsági őr képzés alapos, precíz és nagyon lényegre törő lett. Ennek eredményeképpen a tanfolyam elvégzése és a biztonsági őr vizsga teljesítése után a hallgatóink rendelkeznek mindazokkal a szakmai kvalitásokkal, melyek segíti a mihamarabbi elhelyezkedést és leendő munkáltatójuk számára értékes, munkatárssá teszi Őket.

A vagyonőr tanfolyam része az önvédelem is. Ettől nem kell megijedni, tanáraink mindent megmutatnak amire szükséged lehet.

 

Egyedülálló garanciánk!

Ha nem hiányoztál egyetlen oktatásunkról sem, de ennek ellenére nem sikerült a vizsgád, visszafizetjük az oktatás árát!

De ez még nem minden!

Ingyen részt vehetsz a következő tanfolyamon, és a pótvizsgadíjat is kifizetjük helyetted.

 

 

 

 

Biztonsági őr tanfolyam ára részletfizetésre is

Képzésünk költsége úgy lett meghatározva, hogy az pénztárcabarát legyen, de ne menjen az oktatás színvonalának rovására, így talán tőlünk kapod az ország legjobb ár-érték arányos tanfolyamát, ami tartalmazza az oktatás teljes költségét. A képzés díja tartalmazza az oktatást csoportos képzési formában, a tananyag díját, valamit egy 80 000 Ft értékű online kurzust videók formájában.

Minden tanulónk részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Jelentkezz személy- és vagyonőr képzésünkre!

Címkék:

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés