+36 30 kattints kattints

Vagyonőr képzés tudnivalók, információk biztonsági őr képzéseinkről

A leggyakoribb kérdésekre adott válaszainkat itt találod

 

Mennyi időt vesz igénybe a tanfolyam?

Cégünk a törvényi előírásoknak megfelelően 200 órás tanfolyamokat tart, amit 2,5 hónap alatt oktat le.

Mit tartalmaz a tanfolyam ára?

A tanfolyam ára tartalmazza az oktatás költségét, a tananyagot, valamint egy 80 000 forint értékű videós tananyagot is. A vizsgadíjat nem tartalmazza.

Lehet-e részletre fizetni?

Természetesen minden hallgatónk részére kamatmentes részletfizetést biztosítunk. Beiratkozáskor 40 000 Ft, kétszer 35 000 Ft és egyszer 35 000 Ft vizsgadíj ütemezéssel.

Kik oktatnak a tanfolyamon?

Tanfolyamainkon kizárólag magasan képzett, tapasztalt rendőrtisztek oktatnak.

Tudnak-e munkát adni nekem?

Kiterjedt cégkapcsolatainkat felhasználva, állásbörze keretében segítjük, igény szerint a velünk szerződéses jogviszonyban álló hallgatóinkat az elhelyezkedésben.

Kik vizsgáztatnak?

A vizsgáztatást a Belügyminisztérium szakemberei végzik az ország egész területén.

Kell-e orvosi alkalmassági a tanfolyamhoz?

Nem kell orvosi alkalmassági vizsgálat.

Kell-e erkölcsi bizonyítvány a tanfolyam elvégzéséhez?

A tanfolyam elvégzéséhez nem kell erkölcsi bizonyítványt igényelni. A tanfolyam elvégzésének nem feltétele a büntetlen előélet, de az igazolvány kiállításának igen.

Voltam büntetve, a tanfolyam elvégzése után kapok igazolványt?

A hatályos törvény büntetlen előélet tekintetében különbséget tesz a szándékos és gondatlan bűncselekmények között, melyeknek más-más az elévülési ideje is. Amennyiben büntetve volt, szíveskedjen figyelmesen elolvasni a büntetlenségi nyilatkozatot és kikérni az oktató véleményét. IDE kattintva bővebb információt kaphat arról, hogy ki kaphat személy és vagyonőr igazolványt, ITT pedig bővebb magyarázatot adunk a büntetett előéletre vonatkozóan. 

Mit hozzak a beiratkozásra?

A beiratkozásra a legmagasabb iskolai végzettségét igazoló bizonyítvány (minimum a 8. általános iskolai bizonyítvány) és a személyi igazolvány fénymásolatát. Füzetet és tollat, hogy jegyzetelni tudjon. Személyes okmányait. A tanfolyam díjának kezdő részletét.

Mikor vannak az oktatások?

Az oktatásokat főleg hétvégi napokon tartjuk, hogy akik dolgoznak vagy iskolába járnak, azok is részt tudjanak venni az órákon.

Mi van, ha nem tudok minden oktatáson részt venni?

Tananyagunk önmagában is alkalmas arra, hogy otthon önállóan felkészüljön és sikeres vizsgát tegyen, de az órák 80 % -án jelen kell lenni, hogy a vizsgára bocsájtás feltételeit teljesítse.

Milyen végzettséggel váltható ki a személy- és vagyonőr igazolvány?

Személy- és vagyonvédelmi tevékenységet a hatályos törvény szerint személyesen az végezhet, aki a következő szakképesítések valamelyikével rendelkezik: biztonsági őr (személy- és vagyonőr), testőr, vagyonőr, biztonságszervező. További részletekért kattints IDE

Hogyan tudom kiváltani a személy- és vagyonőr igazolványt a tanfolyam után?

A személy és vagyonőr (biztonsági őr) igazolvány kiváltását a tanfolyam elvégzése után letett képesítő vizsgán megszerzett, a törvényben előírt szakmai végzettséget igazoló bizonyítvány birtokában lehet kezdeményezni. A kiállítás folyamatáról további részleteket ITT találsz

Elveszett, vagy megsemmisült a szakmai bizonyítványom. Hogyan kérhetek másolatot?

A szakmai bizonyítvány pótlásával kapcsolatos információinkat IDE kattintva olvashatod el.

Mit kell tudni a képesítő vizsgáról?

A képesítő vizsgát a Belügyminisztérium Vizsgaközpontja hajtja végre. A vizsgázókra vonatkozó részleteket IDE kattintva olvashatod el.

Hogyan tudok jelentkezni a kiegészítő ( különbözeti ) vizsgára?

Cégünk nem tart különbözeti vizsgákat, az alábbi linken, csak tájékoztatja az érdeklődőket annak menetéről.    IDE kattintva tájékozódhatsz bővebben a kiegészítő vizsga letételének módjáról, feltételeiről. Mind felmerülő kérdéssel a szakmai kamarát kell keresniük   IDE kattintva.  

További kérdésed lenne? Írd meg nekünk! 

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!Hírek

Online jelentkezés