+36 30 kattints kattints

Személy és vagyonőr tanfolyam: Jelentkezés képzésünkre | VOKK

Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár! 

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Személy- és vagyonőr tanfolyam a Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központnál

Ha szeretnél egy új, versenyképes szakmát szerezni, ami egyszerre hivatás is? Ismerd meg személy- és vagyonőr tanfolyamunk részleteit, iratkozz be, és légy Te is a legjobbak között! 

 

A személy- és vagyonőr szakma előnyei

Személy- és vagyonőrnek, más szóval biztonsági őrnek lenni sokkal több egy szakmánál. A biztonság szolgálatába állva dolgozhatsz megannyi helyszínen, eseményen, rendezvényen. Ez a szakma rendkívül változatos lehet, hiszen ahány munkahely, annyi féle feladattal találkozhatsz: biztosíthatsz akár egy fesztivált, ha a pörgős munkát részesíted előnyben, de végzett vagyonőrként akár egy vállalathoz is szegődhetsz, ha inkább a nyugodt, kiegyensúlyozott környezetre vágysz. 

 

Ráadásul személy- és vagyonőr tanfolyamunk után az elhelyezkedés – tapasztalataink alapján – könnyű feladat. Egy olyan szakmát tanulhatsz ki nálunk csupán 3,5 hónap alatt, amelyre folyamatos a kereslet: rengeteg vállalat toboroz ma is erre a pozícióra, Te pedig a legjobbak között lehetsz, ha nálunk végzel. 

 

Kinek ajánljuk a személy- és vagyonőr tanfolyamot, biztonsági őr képzésünket?

Személy- és vagyonőr tanfolyamunkon a legtöbb esetben kétféle hallgatóval találkozunk:
-    azokkal, akik szakmát váltanának és egy gyorsan, költséghatékonyan elvégezhető tanfolyamot keresnek amellyel gyorsan munkába is állhatnak és új hivatást szerezhetnek
-    azokkal, akik átmeneti megoldást keresnek anyagi helyzetükre, és gyors kereseti lehetőséget keresnek. 

 

Bármelyik is legyen a célod, személy- és vagyonőr tanfolyamunk szeretettel vár. Az aktív nyugdíjas, munkavállalást tervező idősektől, a lendületes, egyetemista fiatalokig számos ember megfordult már nálunk, hogy megoldást találjanak jelenlegi helyzetükre! 

 

A VOKK személy- és vagyonőr tanfolyamának előnyei

Ha pedig már eldöntötted, hogy személy- és vagyonőrnek, biztonsági őrnek tanulnál, csak az oktatási intézményt nem választottad még ki, engedd meg, hogy néhány szóban bemutassuk a mi tanfolyamunkat, a VOKK-nál szerezhető előnyöket. 

 

Személy- és vagyonőr tanfolyamunkon rendkívüli oktatók, rendkívüli tudásanyagot adnak át Neked.

Képzési központunk – sok más oktatási intézménytől eltérően – csak és kizárólag a személy- és vagyonőr tanfolyamokkal foglalkozik (ill. az azt kiegészítő fegyvervizsgával). Nem próbálunk megannyi szakmát belezsúfolni portfóliónkba, hiszen célunk, hogy ezt az egyet a legmagasabb szinten oktathassuk! 


Ennek keretén belül személy- és vagyonőr tanfolyamunkat az ország talán legjobb oktatói tartják, a tananyagot pedig mi magunk fejlesztjük. A tantermi oktatáson kívül egy kb. 200 órás videós segédanyagot is átadunk Neked, hogy a lehető legtöbb szituációra felkészülhess, a legtöbb tudást halmozhasd fel! 

 

Tantermi környezetben tanulhatsz velünk, az ország 31 pontján! 

Bár videós tananyagaink segítenek abban, hogy a legjobb légy – a személy- és vagyonőr tanfolyamot tantermi környezetben, személyesen végezzük, ahol a tanítás hatékonyabb lehet. 
Természetesen tudjuk, hogy egy tanfolyam miatt minden hétvégén többszáz kilométert utazni nem mindenki tud, ezért biztonsági őr képzésünket az ország 31 pontján indítjuk igény szerint, hogy mindenki találjon a lakhelyéhez közel eső tanfolyamot! 
 

 

Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra vizsgagaranciát vállalunk, így nincs anyagi kockázatod. 

Felnőtt fejjel visszatérve az iskolapadba nem csoda, ha kezdetben bizonytalan vagy a sikeredben. Mi azonban bízunk benned! Éppen ezért személy- és vagyonőr tanfolyamunk hallgatói számára egyedülálló garanciát biztosítunk: amennyiben minden oktatási alkalmon részt vettél, de a vizsgád mégsem sikerül, visszafizetjük számodra az oktatás árát! 

 

Nem elég meggyőző? Mert még nem is tudsz mindent… 

 

Ebben az esetben a következő képzésünkön ingyen részt vehetsz, sőt, a pótvizsga díját is megfizetjük helyetted. 

 

A tanfolyam díját akár részletfizetéssel is rendezheted!

A fentiek alapján kockázatod nincs, és árainkat is igyekszünk optimálisan tartani – azonban pontosan tudjuk, hogy a személy- és vagyonőr tanfolyam díját nem mindenki tudja egy összegben, hirtelen megfizetni.


Ennek értelmében hallgatóink akár részletfizetéssel is rendezhetik a tanfolyam költségeit, hogy biztosan mindenki lehetőséget kaphasson egy szakma megszerzésére! 
 Hírek

Online jelentkezés