+36 30 kattints kattints

VOKK | Rólunk

Ismerj meg minket!

A Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ egy olyan képzési központ, amely nem egyszerűen biztonsági őröket akar képezni: mi az ország legjobb személy-és vagyonőreit akarjuk kiképezni, akik valódi szaktudással rendelkeznek és komolyan veszik hivatásukat, és nem olyanokat, akik épp átmennek a vagyonőri vizsgán.

Ennek érdekében az ország talán legjobb tanárai dolgoznak nálunk, akik saját fejlesztésű, naprakész és kiváló minőségű tananyagainkból tanítják meg neked a szakma fortélyait,  és ha ez nem lenne elég egy több mint 200 videót tartalmazó tananyagot is biztosítunk számodra.. Nem csak a kötelező minimumot, amit a törvény előír: nálunk kiváló kiképzést kapsz!

 

A szakmai vizsgáztatásról a Belügyminisztérium gondoskodik. A vizsga, minőségi képzésünknek köszönhetően eddig minden diákunknak sikerült!
Akik nálunk végzik el a Személy-és vagyonőr tanfolyamot, azok joggal büszkék a teljesítményükre.
Kiváló szakmai tudásunknak köszönhetően a VOKK hallgatóinak nagy része már a tanfolyam elvégzése után rövid idővel sikeresen elhelyezkedik.

A Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ Személy-és vagyonőr tanfolyamának elvégzésével egy piacképes szakmával leszel gazdagabb!

 

A VOKK több mint 10 éve foglalkozik Személy-és vagyonőr képzéssel, és mára már az ország bármelyik megyéjében jelentkezhetsz tanfolyamainkra, egységes szakmai követelményeinknek köszönhetően mindenhol ugyanazt a színvonalat fogod kapni.

A VOKK-nál már fegyvervizsgát is tehetsz, ha szakmailag szeretnél magasabb szintre lépni.
Fegyveres biztonsági őrként már bankokban, és értékszállító cégeknél is munkát találhatsz.

Cégünk a magas oktatási színvonalnak köszönhetően elnyerte a szakszervezetek és szakmai kamarák támogatását is – de a legnagyobb elismerés mégis az, hogy hallgatóink nagy része a Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ személy-és vagyonőr tanfolyamát ajánlja barátainak és ismerőseinek.
Több száz hallgatónk mellett olyan szervezetek választottak minket, mint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat, a Váci Földváry Károly Polgárőr Egyesület, vagy a Kőrös-Maros Nemzeti Park Igazgatósága.

2011. januárja óta több mint 10 000 személy- és vagyonőr végzett nálunk és több mint 400 hallgatónk tette le a fegyvervizsgát.

 

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

 

Hírek

Online jelentkezés