+36 30 kattints kattints

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.

VOKK

Marketing tanácsadónk

Marketing tanácsadónk

Admin

Fő marketing tanácsadónk a Marketing professzorok Kft. Választásunk azért esett rájuk, mert már több 10 éve adnak tanácsokat különböző KKV szervezeteknek, nagy sikerekkel. Kézzel fogható, látványos eredményeket produkálnak. Nemcsak időszaki kampányaik vannak, hanem folyamatosan hozzák az eredményeket.

Online marketing tanácsadóink  

Pár szóban bemutatnánk online marketing tanácsadóinkat, a Máté Balázs, SEO tanácsadó által vezetett Marketing Professzorok KFT-t. Egy teljes körű weboldalelemzés után készítettek számunkra egy online marketing auditot, majd megosztották velünk, hogy mi az, ami szerintük jól működik, és mi az, ami nem. Elmondunk mi is, hogy, mit szeretnénk, mit várunk, mi lenne jó, és mi az, amit semmiképpen sem szeretnénk, majd így közösen létrejött egy komplex online marketing stratégia. A vállalat ugyanis stratégiákban gondolkozik, komplexen, hisznek az online eszközök összekapcsolt működésének előnyében, és már mi is hiszünk, mert a számok bizonyítottak. Az alábbi feladatokat végzi nálunk a Marketing Professzorok online marketing ügynöksége:

  • keresőoptimalizálás, SEO
  • PR megjelenések menedzselése
  • Google és Facebook hirdetések optimalizálása
  • közösségi média marketing
  • tartalommarketing
  • weboldal karbantartás
  • stratégia marketing tervezés

 

Személyes online marketing tanácsadónk folyamatosan ellenőrzi az eredmények, felülvizsgálja a honlap hatékonyságát, ellenőrzi a SEO mutatókat, teszteli a felhasználói élmény szempontjából fontos funkciókat, folyamatosan az oldal jobb működésén, az online marketing folyamatok hatékonyabbá tételén dolgozik. Évente teljes körű elemzést végez, ellenőrzi a stratégiát, és ha kell, módosít rajta. 

 

Marketing Professzorok a SEO ügynökség

A Marketing Professzorok mellett azért is döntöttünk, mert úgy gondoltuk, hogy ők a legjobban SEO-ban, azaz keresőoptimalizálásban, a mi területünkön pedig leginkább hatékony SEO-ra, megfelelő Google rangsorra van leginkább szükség. Számunkra egyértelműen a SEO hozz a legtöbb ügyfelet, hallgatót, szemben más marketing eszközökkel. Már nagyon sok kifejezésre vagyunk elsők na Googleban – köszönhetően a  megfelelő kulcsszó stratégiának, és a megfelelően kidolgozott keresőoptimalizálási tervezésnek. 

 

A Marketing Professzorok az alábbi területeken rendelkezik remek referenciákkal:

egészségügyi marketing
fogorvos marketing
étterem marketing
hotel marketing
szállásmarketing
szolgáltatás marketing

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés