+36 30 kattints kattints

Személy- és vagyonőr önéletrajz: tippek, hogy megnyerő legyen

VOKK

Elhelyezkedési tanács végzett személy és vagyonőröknek: a tökéletes önéletrajz

Elhelyezkedési tanács végzett személy és vagyonőröknek: a tökéletes önéletrajz

VOKK.hu

Személy és vagyonőrként szeretnél elhelyezkedni a piacon? Segítünk a döntések meghozatalában! Alábbi cikkünkben azt mutatjuk be, hogy írhatsz ütős, figyelemfelkeltő önéletrajzot.

 

A visszajelzések alapján személy- és vagyonőr tanfolyamunkon végzett hallgatóink legtöbbje gyorsan és relatíve könnyen helyezkedik el a piacon, talál munkát új végzettségével. Köszönhető ez egyrészről annak, hogy vagyonőr képzéseinket a munkáltatók országszere ismerik és elismerik, tudják, hogy a mi tanulóink csakis a legjobb tudásanyagot kaphatták meg, illetve a piacon emelkedő trendet mutató munkaerő igény is megkönnyíti dolgod vagyonőrként. Napjainkban ez az egyik legkeresettebb pozíció, az állást kínáló oldalakon lokációnként akár több tíz állásajánlat között válogathatsz! 


Mégis, az állásra való jelentkezés külön művészet, amelyet sehol nem tanítanak… Ebben segítünk most cikksorozatunkkal, hogy gyorsan megtaláld új munkahelyed! 

 

Az első lépés végzett vagyonőrként egy önéletrajz összeállítása, amellyel jelentkezhetsz a Neked tetsző munká(k)ra. De hogyan csináld? 
 

 

Milyen a jó vagyonőr önéletrajz? 

A jó önéletrajz egy összefoglaló dokumentum életutadról, amely átláthatóan mutatja be eddigi tevékenységeid, végzettséged, munkatapasztalatod és kompetenciáid. Ez az álláskeresés legfontosabb dokumentuma, amelyet kellő odafigyeléssel szükséges összeállítani. 

 

A jó vagyonőr önéletrajz legfontosabb tulajdonságai:
-    a jó önéletrajz kitűnik a tömegből, esztétikus, igényes megjelenésű, amelyre a munkaadó HR-ese felkapja a fejét.
-    a jó önéletrajz átlátható, könnyen áttekinthető, amelyben a munkaadó HR-ese azonnal megtalálja az általa keresett információkat. 
-    a jó önéletrajz munkaadóra és pozícióra szabott, nem sablonos! 

 

De mit is jelentenek ezek a hangzatos mondatok?

 

Önéletrajzod tűnjön ki a tömegből! 

Egy HR-es a toborzás során akár több száz önéletrajzot lapoz át. Ahogy egy új munkakapcsolatkor az első találkozás, úgy az önéletrajz is néhány másodperc alatt határozza meg a munkaadó első benyomását, így annak megjelenése, igényessége alapvető elvárás. 


Ha szeretnél hamar visszahívásokat kapni, fontos, hogy önéletrajzod egyedi legyen, esztétikus, felkeltse a figyelmet a sok száz másik dokumentum között. Ennek nehézsége, hogy a „túl egyedi” sem jó, hiszen ha nagyon elrugaszkodsz a megszokott formától attól átláthatatlanná válhat a dokumentum. Használj színeket, kreatív megoldásokat, de ragaszkodj a bevált formulákhoz! 

 

A jó önéletrajz átlátható. 

Ha így cselekszel, az önéletrajzod átlátható is marad, amely szintén fontos követelmény. Mivel  munkaadó rengeteg információval találkozik a kiválasztás során, fontos, hogy megkönnyítsd a dolgát: emeld ki színnel vagy vastagon szedett betűkkel a legfontosabb, vélhetően őt érdeklő információkat, és építsd fel logikusan az önéletrajzot. 


Fontos, hogy az önéletrajz könnyen olvasható, jól tagolt legyen: mindenképp egyszerű betűtípust javaslunk, amelyet könnyen elolvashat bárki, és nyomtatásban is jól mutat. 

 

A jó önéletrajz pozícióra szabott! 

A legtöbben azt a hibát követik el az önéletrajz gyártása során, hogy azt sablonosan kezelik: létrehoznak egy önéletrajzot, és azt szórják szét a világban. Főként amennyiben már van munkatapasztalatod fontos, hogy az adott pozícióra, cégre szabva készítsd el a dokumentumot: jelöld benne karriercélod és azon tapasztalataid, képzettségeid emeld ki, amely az adott helyen fontos lehet. 

 

De mit tartalmazzon a vagyonőr önéletrajz?

Az önéletrajz elvárásai is sokat változtak az idők során. Míg régebben az önéletrajz felépítése során a leggyakrabban életutunkat követtük, és első iskoláinktól kezdtük, addig ma már praktikusabban érdemes gondolkodni és azon információkat besűríteni az elejére, amelyek valóban érdekesek lehetnek a munkaadó számára.


Ugyan ezen kiindulásból fakadóan az olyan, klasszikusan önéletrajzba foglalt információkat amelyek a pozícióhoz nem alapvető fontosságúak el is hagyhatod! 


Íme néhány tipp, hogy mit tartalmazzon egy vagyonőr önéletrajza! 

 

Fotó az önéletrajzban

A legtöbb pályázaton ez már elvárás is, de  ha nem is írják, akkor is célszerű fotót csatolnunk magunkról az önéletrajzhoz. A fotó legyen igényes, kifejezetten erre a célra készített, aktuális fénykép! Ne használj nyaraláson lőtt képet vagy igazolvány képet, vedd a fáradtságot egy önéletrajz fotó elkészítésére akár a telefonoddal. Egy kedves, magabiztos finom mosoly éppen elég lesz ahhoz, hogy jó benyomást kelts. 

 

Elérhetőségek a vagyonőr önéletrajzában

Elérhetőségeid érdemes jól látható helyre kiemelni, hiszen ha önéletrajzod elnyerte a cég tetszését, ezen kereshetnek fel. Itt az e-mail cím és a telefonszám bőven elegendő.


Sokan a közösségi média oldalakat is feltűntetik az elérhetőségek között, amely szintén jó döntés lehet, azonban vigyázz! Nyilvános profilod álláskeresés előtt mindenképp nézd át, semmilyen kompromittáló történet nem látszódhat – mert bizony az esetek nagy részében ez is döntő fontosságú a kiválasztás során. 

 

Személyes információk a vagyonőr önéletrajzában

Régen az önéletrajzokban sokszor tűntettek fel pontos személyes információkat, ám a legtöbb esetben ez csak helyfogás. A lakhelyed (város) bőven elegendő, a pontos címedre ilyenkor még senki nem kíváncsi. Ugyanígy elegendő a születési éved feltűntetned ebben a szakaszban. 

 

Karriercél meghatározása a vagyonőr önéletrajzában

Az önéletrajzba kiemelt helyen érdemes szerepeltetni egy rövid, tömör, tényleg csupán néhány soros leírást arról, hogy miért is szeretnéd elnyerni a pályázatot, mi a célod karriered során. Ezt minden esetben szabd a munkaadóra és feladatkörre! 

 

Szakmai tapasztalat

Egy jó modern önéletrajzban már nem az általános iskolai végzettséggel kezdjük a sort, hiszen az érdekli a legkevésbé a munkaadódat hogy melyik suliba jártál. Kezdj a szakmai tapasztalatoddal (ha van) – azok közül is a legfrissebbel! Visszafelé haladva az időben feltűntetheted korábbi munkahelyeid, de érdemes kiemelni azokat a területeket amelyek fontosak a megpályázott pozíció szempontjából, és néhány szót is írhatsz az elvégzett feladatokról. Javasolt formátuma:

 

2020 – 2022
Biztonsági Őr Kft. 
fegyveres biztonsági őr 

Feladataim közé tartozott a vállalat tulajdonában lévő épületek monitorozása, a gyanús események bejelentése, az épületbe érkező látogatók (napi 300+ fő) átvizsgálása. 

 

A feladatleírásba csak valós információkat írj! Emeld ki azon feladatköreid, amelyek hasonlóak az álláshirdetésben megadott feladatokhoz. Ha korábbi munkaadód valamilyen kitűntetéssel illetett, azt mindenképp tüntesd fel. 

 

Egyéb (releváns) végzettség, képesítés

Mielőtt általános végzettségeidet sorolnád fel, mindenképp érdemes az olyan képesítéseid listázni, amelyek fokozottan relevánsak az adott pozícióban. Vagyonőrként ide érdemes feltűntetni a fegyvervizsgád, nyelvtudásod, jogosítványod megszerzésének évét. 

 

Iskolai végzettség

Az iskolai végzettséget a munkatapasztalathoz hasonló felépítésben tűntesd fel (dátum, iskola neve, végzettség neve, rövid leírás). 


Fontos, hogy az általánosságban fontos végzettségek mellett ide csak a releváns végzettségeket írd ki! Vagyonőrként nem szükséges feltűntetned ha korábban főzőtanfolyamot végeztél, ez csak elvinné az információkat. 

 

Főbb kompetenciák, ismeretek, képességek

Ma már sok helyen kompetencia alapon gondolkodnak, így érdemes egy rövid áttekintést engedi arról, hogy milyen munkaerő is vagy valójában. 


A kompetenciákat listázhatod, de akár osztályozhatod is (1-5 skálán mennyire vagy jó az adott területen). Az őszinteség itt is fontos, azonban szintén csak a munka szempontjából releváns információkra korlátozd a leírást. 

 

Referenciák (ha van)

Amennyiben szakmai múltadból tudsz jól hangzó referenciákat mellékelni, azt mindenképp érdemes megtenned. Logo-kkal, rövid leírásokkal mutathatod be szakmai sikereid. 

 

Egyéb információk

Az önéletrajz tartalmazhat egyéb információkat: feltűntetheted rajta hobbijaid, korábbi sikereid, azonban ennek nem érdemes túl nagy helyet hagyni – és csupán akkor tedd, ha ezek valóban pozitív képet festenek rólad, és a munkához szükséges kompetenciákat támasztják alá. 


Például vagyonőrként az önéletrajzban jól mutat ha versenyszerűen sportolsz (hiszen az bizonyítja állóképességed), vagy rendszeresen túrázol, esetleg sportlövészetben vagy jártas, de kevésbé releváns hogy szeretsz filmeket nézni vagy videójátékozni. Ezekkel a hobbikkal sincs baj, azonban nem érdekes a munkaadó számára! 
 

Címkék:

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

biztonsági őr képzés

Biztonsági őr képzés

Mit csinál egy biztonsági őr? A biztonsági őr képzés elvégzése után egy biztonsági őr járőrözi és ellenőrzi a magán- és középületeket, hogy megelőzze a lopást, tüzet, vandalizmust, terrorcselekményt és más illegális cselekményeket. A biztonsági szükségletektől függően a biztonsági őrök bent vagy kint is dolgozhatnak. Egyes esetekben a biztonsági felvételeken figyelik a gyanús tevékenységeket. Általában más biztonsági őrökkel, valamint a létesítmény alkalmazottjaival és vezetőségével dolgoznak együtt. Mik egy biztonsági őr napi feladatai? •    A létesítmény járőrözése és a karbantartások értesítése a lehetséges biztonsági kockázatokról •    A létesítmény látogatóinak hitelesítő adatainak ellenőrzése •    Látogatók és vállalkozók kísérése a létesítményen belüli helyszínekre •    Illegális tevékenységek végrehajtásán elfogott személyek őrizetbe vétele a rendőrség kiérkezéséig Biztonsági őr képzés: miért a VOKK-nál végezd el? Részlefizetési lehetőség: Ha nem engedheted meg magadnak, hogy a biztonsági őr képzés díját egy összegben fizesd ki, akkor sincs semmi gond. Hiszen nálunk van lehetőség a biztonsági őr képzés díjának kamatmentes részletfizetésére is. Így a tanfolyam díját három részletben térítheted meg (az első részletet beiratkozáskor, a második két részletet a tanfolyam ideje alatt szükséges befizetned).    Az ország 31 pontján várunk: Bizony, a biztonsági őr képzés nálunk az ország 31 pontján elérhető. Egész pontosan Ajka, Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Dorog, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Gyöngyös, Győr, Hódmezővásárhely, Jászberény, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pápa, Pécs, Salgótarján, Siófok, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Vác, Veszprém és Zalaegerszeg helyszíneken várunk szeretettel.    Amit nálunk kapsz tudást, az maradandó: A VOKK-nál csak és kizárólag ezzel a szakmával foglalkozunk, itt a biztonsági őr képzés a legmagasabb szinteken van oktatva. A jogszabályokon túl megtanítjuk a diákokat az elméleti kérdések mellett a valódi, gyakorlati dolgokra is. Saját fejlesztésű tankönyvünkkel, 200 videós online tananyagunkkal biztosítjuk a megkérdőjelezhetetlen tudást, amit nálunk garantáltan kapni fogsz.    Biztonsági őr képzés garanciával: Ha nem hiányoztál egyetlen alkalomról sem a biztonsági őr képzés során, de ennek ellenére mégsem sikerült a vizsgád, akkor a biztonsági ér képzés árát visszafizetjük. Mi azt gondoljuk erre nálunk kevés az esély, hiszen a tudást átadjuk, de természetesen neked is akarnod kell és tenni érte.    Ennek ellenére, tudjuk, milyen a vizsgadrukk és megeshet egy biztonsági őr képzés utáni vizsgán, hogy izgalmadban elrontod, ezért is él nálunk ez a lehetőség! Ha újra megpróbálnád a sikertelen vizsga után, akkor ezt figyeld: sikertelen vizsga esetén a következő biztonsági őr képzésen már ingyen részt vehetsz, és még a pótvizsga díját is átvállaljuk tőled!    Ha te is szeretnél egy jövedelmező szakmát kitanulni a biztonsági őr képzés keretein belül, akkor KATTINTS IDE és jelentkezz hozzánk még ma! 
Biztonsági őr tanfolyam

Biztonsági őr tanfolyam az ország 31 pontján

  Biztonsági őrnek lenni nem csupán egy szakma, hanem egy színes, izgalmas és kihívásokkal teli hivatás, amit mi nagyon is komolyan veszünk. A nálunk végzett hallgatók biztosak lehetnek benne, hogy újdonsült biztonsági őrként a legjobb tudásanyaggal kerülnek ki a munkaerőpiacra, Kiképző Központunk hírneve pedig garantálja, hogy a munkaadók is lelkesen fogadják majd jelentkezésed! De miért is mondjuk ezt? Ismerd megjobban, mit kínálunk biztonsági őr tanfolyamainkon, és jelentkezz még ma!      Jelentkezz most!     Jelentkezés a biztonsági őr tanfolyamra Jelentkezésed január végéig várjuk szeretettel februárban induló tanfolyamainkra országszerte. A tanfolyamok pontos időpontjáról kérlek érdeklődj kollégáinknál!    Biztonsági őr tanfolyam árak – mennyibe kerül a vagyonőr képzés és a vizsga? Biztonsági őr tanfolyamunkra való jelentkezésedkor biztos lehetsz benne, hogy a tanfolyam ára hamar, akár már az első hónapban megtérül majd új szakmádban való elhelyezkedésed után.    Vidéki biztonsági őr tanfolyamaink ára: 120 000 Ft  Budapesti biztonsági őr tanfolyamunk ára: 100 000 Ft  Vizsgadíj: 40 000 Ft (a vizsgáztatást a Belügyminisztérium Vizsgaközpontja végzi)  Minden tanulónk 5000 forint kedvezményt kap a fegyvervizsga árából! Ha egy összegben kifizeted a tanfolyam árát 5000 forint kedvezményt kapsz!  Biztonsági őr tanfolyam – részletfizetésre is! Nem áll rendelkezésedre ekkora összeg? Nem probléma, hiszen minden biztonsági őr tanfolyamunkon részt vevő hallgatónknak kamatmentes részletfizetést biztosítunk, melynek keretén belül a tanfolyam díját három részletben térítheted meg (az első részletet beiratkozáskor, a második két részletet a tanfolyam ideje alatt kérjük).    A biztonsági őr tanfolyam időtartama Biztonsági őr tanfolyamunk 3,5 hónapot vesz igénybe, mely során az új rendszerben sajátíthatod el a szakmát.  2020 december 31-től a korábban üzemelő OKJ-s Személy és vagyonőr képzés megszűntével a tananyagot racionalizálták. Helyébe egy sokkal összetettebb, fejlettebb szakképesítés megszerzésére irányuló biztonsági őr képzés (hivatalos nevén: személy- és vagyonőr képzés) lépett, amelyen a korábban megkövetelt 40 órás gyakorlati képzés már nem követelmény. Ehelyett egy 200 órás koncentrált tanfolyam során tanulhatsz ki új szakmát!    Biztonsági őr tanfolyam helyszínek Biztonsági őr tanfolyamainkat az ország 31 pontján szervezzük, így lakóhelyedhez közeli nagyvárosban tanulhatsz.    Tanfolyami helyszíneink a következők:  Ajka Békéscsaba Budapest Debrecen Dorog Dunaújváros Eger Esztergom Gyöngyös Győr Hódmezővásárhely Jászberény Kaposvár Kecskemét Keszthely Miskolc Nagykanizsa Nyíregyháza Pápa Pécs Salgótarján Siófok Szeged Székesfehérvár Szekszárd Szolnok Szombathely Tatabánya Vác Veszprém Zalaegerszeg   Biztonsági őr tanfolyam: a jelentkezés feltételei Biztonsági őr tanfolyamunkra az alábbi feltételekkel jelentkezhetsz: -    betöltött 18. életév -    cselekvőképesség -    alapfokú iskolai végzettség -    büntetlen előélet (amely a biztonsági őr tanfolyam elvégzésének ugyan nem feltétele, de az igazolvány kiállításához szükséges)   Jelentkezz most!   Biztonsági őr tanfolyam a Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központnál Biztonsági őr tanfolyamaink, más néven személy- és vagyonőr képzéseink esetében a legmagasabb minőségre törekszünk. Kiképző Központunkban nem is foglalkozunk más szakmákkal: a terület nálunk teljes hangsúlyt kap, hogy végzett hallgatóink mindig a legjobbat kaphassák! Hogy mit kínálunk Neked a biztonsági őr tanfolyamon? Mutatjuk…   A nálunk végzett biztonsági őrök magasan képzettek, és jól felkészültek. Tanulóink szakmai vizsgáztatását a Belügyminisztérium végzi, így a biztonsági őr tanfolyamunkon végzett hallgatók joggal lehetnek büszkék teljesítményükre. A VOKK személy- és vagyonőr képzései (biztonsági őr tanfolyamai) közismertek és elismertek - ezt a színvonalat a munkáltatók is értékelik, így biztos lehetsz benne, hogy hamar állást is találsz majd új végzettségeddel!    Többet adunk, mint amit más biztonsági őr tanfolyamon kapnál.  Biztonsági őr tanfolyamunk hallgatóinak igyekszünk minden hasznos tudást átadni annak érdekében, hogy valóban piacképes szakmát kapjanak kezükbe. Ennek keretén belül nálunk a biztonsági őr tanfolyam nem csupán a jogszabályban előírt tananyagokat tartalmazza, de diákjaink egy saját fejlesztésű tankönyvet is kézhez kapnak, amelyben rengeteg extra tudást is felhalmoztunk! Ha mindez nem lenne elég indok, hogy biztonsági őr tanfolyamunkat válaszd akkor eláruljuk, hogy hallgatóinknak ezen felül egy kb. 200 videót tartalmazó online tananyagot is biztosítunk, melyből még többet nyerhetnek.    Bárhol élsz is, találsz a közeledben számodra megfelelő biztonsági őr tanfolyamot!  Pontosan tudjuk, hogy számít a lokáció. Miskolcról talán nem lenne kényelmes feljárnod Budapestre, ahogy Pécsről sem biztos, hogy megvalósítható részvételed a biztonsági őr tanfolyamon. Éppen ezért mi az ország 31 pontján tartunk biztonsági őr tanfolyamokat!    Nézd meg, hol indítjuk tanfolyamainkat idén is!     Biztonsági őr tanfolyamainkra garanciát vállalunk!  Pénzedet nem kell kockára tenned – hiszen a siker csak rajtad áll! Hogy ebben biztos lehess,  biztonsági őr tanfolyamainkra garanciát is vállalunk. Amennyiben a tanfolyam során egyetlen alkalomról sem hiányoztál, de ennek ellenére nem sikerül a vizsgád, visszafizetjük az oktatás árát.    Sőt, még ennél is tovább megyünk! Sikertelen vizsga esetén a következő biztonsági őr tanfolyamunkon ingyen részt vehetsz, és még a pótvizsga díját is átvállaljuk tőled!   
személy és vagyonőr tanfolyam választás

Hogyan válassz személy- és vagyonőr tanfolyamot, oktató céget?

Cégünk azt vallja, hogy ha egyszerre sok mindenbe belefogsz, akkor semmit se csinálsz elég jól. Ezért mi nem oktatunk pl. dajkákat, szakácsokat sem könyvelőket. A Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ csak és kizárólag személy- és vagyonőröket képez, de azt magas színvonalon.   Ennek alátámasztására olvasd el tanulóink véleményét az oktatómunkánkról, cégünkről IDE kattintva.    A Programkövetelmény keretjellegű, nem sorolja fel tételesen a kötelezően elsajátítandó tananyagot, csak témaköröket, kompetenciákat ad meg. Ennek eredményeként oktatócégenként változik, hogy milyen mélységben és részletességgel végzik a résztvevők képzését. Tehát cégenként eltérő a megszerezhető tudás mennyisége és minősége. Az óraszám azonos, csak nem mindegy, hogy mennyi időd van felkészülni a vizsgára és a mindennapokban is használható tudást kapsz-e, vagy csak elveszik a pénzed és cserébe átrugdosnak a vizsgán. Mi azt szeretnénk, ha a képzéseink résztvevői használható tudást szereznének és ezáltal a vizsgán és a munkában is megállnák a helyüket. Ezért Cégünk nem tart 1,5-2 hónapos úgynevezett intenzív tanfolyamokat. Nem tartunk „Online”-nak hívott képzéseket, ahol sok esetben nincs élő kapcsolat az oktatóval, csak előre felvett videók formájában kapják meg a képzésben résztvevők a tananyagot esetleg mellé egy tankönyvet és magukra vannak hagyva a felkészülésben. Ezzel szemben cégünk vegyes rendszerű képzést kínál 3,5 hónapos időtartamban. Az új tananyag feldolgozása jelenléti oktatás formájában, tantermi keretek között folyik. Emellé a résztvevők távoktatás formájában az interneten olyan videós tansegédletet kapnak, ami teljes egészében lefedi a tananyagot. Az eredményes felkészüléshez részletes, gyakorló feladatokat is tartalmazó tankönyvet biztosítunk. Az általunk alkalmazott képzési formának köszönhetően a cégünkhöz beiratkozott személyek mindegyike sikeresen veszi az akadályokat mid a vizsgán, mind későbbiekben a munkavégzés során.   Az oktatócég kiválasztásánál azt is számításba kell venned, hogy hol fogsz vizsgázni. Az új rendszerben elválik a képzés és a vizsgáztatás. Az oktatócégeknek addig tart a feladatuk, hogy leadják a tananyagot és a tanfolyam befejezését követően kiállítják a képzésben résztvevők számára a tanfolyam elvégzését igazoló Tanúsítványt.   A Tanúsítvány birtokában be kell jelentkezned a Belügyminisztérium akkreditált Vizsgaközpontjához. Kérsz egy vizsgaidőpontot, elutazol Remeteszőlősre és ott levizsgázol. Ez a rosszabbik eset, mert itt neked kell intézned a vizsgádat és egy alkalommal Remeteszőlősre kell utaznod egy olyan rendőrségi létesítménybe, ami tömegközlekedési eszközökkel nehezen megközelíthető. (A nagy budapesti tömegközlekedési csomópontoktól több átszállással kb. 40 perc, egy óra az utazás.) Ebben az esetben a tanfolyam díján és a vizsgadíjon felül még sok ezer forintot is el kell költened utazási költségként, nem beszélve a utazásra szánt időről.   Az online tanfolyamok nagy része is hasonlóképpen zajlik, de jobb esetben a képzők megszervezik a vizsgát egy kis bökkenővel. A végzettek az ország több városából/falvából jönnek, amik akár több száz kilométer távolságra lehetnek egymástól. A vizsgabizottság nem fog utazni azért, hogy 4-5 ember levizsgázhasson, hanem neked kell egy olyan városba utaznod, ahova az oktatócég összegyűjti a vizsgázókat. Ez a helyszín akár több megyényi távolságra is lehet a lakhelyedtől. Az utazás miatt ebben az esetben is jelentős többletköltséggel jár a végzettség megszerzése, melyet a jelentkezéskor még nem ismersz.   Cégünk azt vállalja, hogy a tanfolyam helyszínén, vagy kisebb létszám esetén a hozzá legközelebbi tanfolyami helyszínünkön megszervezi a vizsgát, hogy neked a lehető legkevesebb utazással, kellemetlenséggel és anyagi ráfordítással járjon a vizsga letétele.     Miért érdemes tehát a mi cégünket választani? •    Több, mint 10 éve szervezünk tanfolyamokat. •    Képzéseink a törvényben meghatározott előírásoknak maximálisan megfelelnek, minden engedéllyel, bankgaranciával rendelkezünk. •    Kedvező áron biztosítjuk tanfolyamainkat. •    Úgy szolgáltatunk minőségi tudást, hogy közben minden költséget alacsonyan tartunk, hogy mindenki számára elérhetővé váljon a tanfolyam. •    Biztosítjuk, hogy pár hónap alatt szakmai végzettséget szerezz, mellyel rövid idő alatt, gyorsan el tudsz helyezkedni. •    Megfelelő óraszámban, minőségi oktatók bevonásával tanítjuk meg a szakmai és egyéb, kapcsolódó ismereteket. •    Oktatóink jól felkészültek, gyakorlati tapasztalattal is rendelkeznek. •    Korszerű, naprakész ismeretanyagot tartalmazó tankönyvet, és a tanultak elmélyítéséhez videós tananyagot is biztosítunk. •    A képzés költségeire kamatmentes részletfizetési lehetőséget nyújtunk. •    A BM Vizsgaközponttal kötött Együttműködési megállapodás alapján segítséget nyújtunk a képesítő vizsga megszervezéséhez, melynek eredményeként  a vizsgaközpont a képzéseink helyszínére delegálja a vizsgabizottságokat. •    Minőségirányítási rendszerünkben folyamatosan mérjük a képzésben résztvevők elégedettségét, hogy mindig tudjuk javítani, a képzés színvonalát. •    A vizsgát követően tanácsadással, tájékoztatással segítjük a nálunk végzetteket az igazolvány kiváltásával, állásinterjúval, szakmai önéletrajz elkészítésével, elhelyezkedéssel kapcsolatban felmerülő kérdésekben.  
Online jelentkezés