+36 30 kattints kattints

Személy- és vagyonőr tanfolyam Ajkán

VOKK

Személy- és vagyonőr tanfolyam Ajkán

Személy- és vagyonőr tanfolyam Ajkán

Admin

Személy és vagyonőr képzés azonosító száma: 10323009

Ajkai képzésünk kezdési időpontja:

2024. szeptember

 

AJKAI SZEMÉLY- ÉS VAGYONŐR TANFOLYAM ÁRA: MIT TARTALMAZ?

 • Tapasztalt oktató által hétvégenként tartott 2,5 hónapos tantermi oktatást
 • Teljes értékű távoktatási anyagot videó formájában, értéke 80 000 forint
 • 266 oldalas, lényegre törő tankönyvet feladatgyűjteménnyel és mellékletekkel
 • Kamatmentes részletfizetési lehetőséget
 • Vagyonőr tanfolyam záróvizsgát és tanúsítvány kiállítását a sikeres vizsga után
 • Belügyminisztériumi vizsga megszervezését a tanfolyam helyszínén vagy a legközelebbi nagyvárosban
 • Elhelyezkedési tanácsok végzett vagyonőröknek
 • Segítőkész ügyfélszolgálat

 

 

AJKAI BIZTONSÁGI ŐR TANFOLYAM ÁRA: 

Tanfolyamunk árából 10000 forint kedvezményt biztosítunk, így 120 000 forint helyett mindössze 110 000 forintot kell fizetni!

Tanfolyamunk ára  110 000 forint, melyet akár 2x55 000 forintos részletben is fizethetsz. A tanfolyam során a fenti összes szolgáltatást megkapod, így garantáltan a legjobb felkészülést nyújtjuk a vagyonőr szakma iránt érdeklődőknek.

A tanfolyam záróvizsgáját a Belügyminisztérium Vizsgaközpontja bonyolítja le, a vizsgadíj költsége 50.000 forint. ( a vizsgadíjat a tanfolyam ára nem tartalmazza)

Egyösszegben történő fizetés esetén 5000 forint kedvezményt biztosítunk a tanfolyam árából!

 

Ha bármilyen kérdésed merülne fel az Ajkán induló biztonsági őr tanfolyamunkkal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal, segítőkész ügyfélszolgálatunk mindenben rendelkezésedre áll.

Jelentkezz Te is hozzánk, tartozz a személy- és vagyonőr szakma legjobbjai közé!

 

Személy-és vagyonőr tanfolyam Ajka számtalan előnnyel

Sokan örülnek annak, hogy a VOKK személy-és vagyonőr tanfolyam Ajka városában is elérhető. Manapság egyre jobban keresik a munkaerőpiacon is az ilyen végzettséggel rendelkezőket, hiszen egyre több vagyonőrre, biztonsági őrre van szükség a multinacionális vállaltoknál, gyáregységeknél. Ha problémád van a mostani munkáddal, szeretnél váltani, egy kényelmesebb, jobb, jól fizetőbb állásra szert tenni, akkor a személy-és vagyonőr tanfolyam Ajkán neked szól. Miért jelentkezz?

 • Könnyen elvégezhető, nagy fizikai aktivitást nem igénylő munka
 • Másodállásban is végezhető, egyszerű munka
 • Megtakarítási lehetőség nyugdíj mellé
 • 100%-os segítség a sikeres vizsgához
 • Felkészítést segítő anyagok, ingyenes elérhető oktató videók
 • Felkészült oktatók, segítség minden lépésben
 • Vizsgagarancia

 

Személy-és vagyonőr tanfolyam Ajkán vizsgagaranciával

Mit jelent a vizsgagarancia? A személy és vagyonőr tanfolyam Ajkán vizsgagaranciával elérhető, ez pedig egészen pontosan azt jelenti, ha részt veszel a tanfolyam minden óráján, a vizsgád ennek ellenére sem sikerül, akkor visszafizetjük neked a vizsga árát, és a következő tanfolyamon, valamint vizsgán is ingyen részt vehetsz. Hogy miért? Mert garantáljuk, hogyha részt veszel az órákon, akkor sikerülni fog a személy- és vagyonőr tanfolyamot lezáró vizsga is. Képzett oktatóink, elméleti, és gyakorlati tudásuk révén 100%-ban felkészítenek a vizsgára, és a munkára is. 

 

Mikor van a személy-és vagyonőr tanfolyam Ajkán?

Személy és vagyonőr tanfolyam Ajkán évente több alkalommal is indul, érdemes figyelni mindig az aktuális kiírást, vagy kollégáinktól bővebb felvilágosítást kérni. Igyekszünk mindenki számára elérhetővé képzéseinket, a személy-és vagyonőr képzés Ajka mellett még 30 különböző helyen érhető el. Minden képzésünk esetében úgy alakítjuk ki az órarendet, hogy mindenki számára kényelmes legyen, hallgatóink akár munka mellett is részt tudjanak rajta venni. Azoknak, akik ennek ellenére sem tudnak személyesen részt venni óráinkon, ingyenes hozzáférést biztosítunk videós tananyagainkhoz.

 

A személy és vagyonőr tanfolyam Ajkán a VOKK szervezésében maximális szakértelemmel történik. Garanciát vállalunk a sikeres vizsgádért is, minden felmerülő kérdésedre szívesen válaszolunk. Keress minket a +36309482646-os telefonszámon, ha érdekel a személy és vagyonőr tanfolyam Ajkán, esetleg más nagyvárosban!

JELENTKEZEM

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés