+36 30 kattints kattints

Vagyonőri tanfolyam Budapest, Vagyonőri tanfolyam vidék, Vagyonőri tanfolyam biztonsági őröknek, Vagyonőri tanfolyam részletfizetéssel

VOKK

Vagyonőri tanfolyam

Vagyonőri tanfolyam

VOKK

Vagyonőri tanfolyamra szeretnél jelentkezni? A legjobb helyen jársz! Az ország legnagyobb lefedettségű oktatóközpontja, a Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ kedvező árral, részletfizetési lehetőséggel, és ingyenes videótárral vár!

A legjobb vagyonőri tanfolyam, avagy az elsőszámú biztonsági őr tanfolyamok

A Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központban várnak rá a legjobb vagyonőri tanfolyamok. Az egész képzési rendszert úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legpraktikusabb legyen, elősegítve a kényelmes tanulást. Vagyonőri tanfolyamainkon az ország legjobb oktatóitól tudsz tanulni, naprakész, saját kidolgozású tananyagaink segítségével. Nemcsak a legjobb tankönyvet bocsájtjuk rendelkezésedre, hanem videós tananyagokat is biztosítunk vagyonőri képzésünk során, amikkel könnyedén, erőfeszítések nélkül sajátíthatod el a szükséges ismereteket.

 

Vagyonőri tanfolyam online videókkal

A vagyonőri tanfolyamunkon résztvevők ingyenes hozzáférést kapnak, a körülbelül 200 naprakész, informatív videót tartalmazó tárunkhoz. Számtalan olyan visszajelzést kaptunk már tanulóinktól, hogy a videós tananyagainknak köszönhetően sokkal könnyebben ment a vagyonőri tanfolyam elvégzése, a videók segítenek megérteni minden részletet. Ezért tőlünk, a Vokk vagyonőri képzéseiről kizárólag kiemelkedő képzettséggel rendelkező személy- és vagyonőrök kerülnek ki. Te is közéjük akarsz kerülni? Jelentkezz személy- és vagyonőri tanfolyamunkra, kattints az alábbi gombra! A jelentkezés folyamata nagyon egyszerű!

Szeretnék jelentkezni személy és vagyonőri tanfolyamra!

Vagy hívd a +36 30 948 2646-os telefonszámot!

 

Vagyonőri tanfolyam a közeledben

Olyan személy- és vagyonőri tanfolyamot keresel, ami helyszínileg is közel van? A VOKK kiterjedt vagyonőri tanfolyami rendszerének köszönhetően nagy eséllyel találsz közel eső képzési központot! Az ország 32 különböző pontján elérhető személy- és vagyonőri tanfolyamunk! Ne aggódj amiatt, hogy sokat kell utaznod, munka közben nem tudod megoldani az ingázást, hiszen a vagyonőri tanfolyam végén esedékes vizsgákat is a képzési helyszíneken tartjuk. Hol van személy- és vagyonőri tanfolyam a közeledben?

Ezeken a helyszíneken vannak személy- és vagyonőri tanfolyamok!  


Mi történik, ha megbukok a vagyonőri tanfolyam végén?

Személy- és vagyonőri tanfolyamunk jól kiépített, a legjobb oktatók adják át az összes tudásokat neked. Garanciát vállalunk a vagyonőri tanfolyamunk magas színvonalára. Mit jelent ez? Ha minden órán ott voltál, mégsem sikerült teljesítened a vagyonőri tanfolyam végén esedékes vizsgát, akkor nem elég, hogy a TELJES OKTATÁS ÁRÁT VISSZAFIZETJÜK, hanem a következő vagyonőri tanfolyamunkon, és a pótvizsgán is INGYEN vehetsz részt.

A VOKK esetében a személy- és vagyonőri tanfolyam végén esedékes vizsgát a Belügyminisztérium végzi- a tanfolyam elvégzése, a sikeres vizsga teljesítése nem kis eredmény, amire büszke lehet minden nálunk végzett vagyonőr, biztonságőr. A munkaerőpiacon nagyon keresik, és megfizetik az ilyen magas színvonalon végzett dolgozókat!

 

Mennyibe kerül a vagyonőri tanfolyam?

A vagyonőri tanfolyamunk árába minden költség benne van. Tehát nem kell külön fizetni a tananyagokért. Ezen az áron a videós tárunk, és minden egyéb felkészüléshez szükséges anyagunk is elérhető. vagyonőri tanfolyamunkat kamatmentes részletekben is kifizetheted,alább mutatjuk az aktuális árakat!

Személy- és vagyonőr képzés árak

Helyszín

Ár

Részletfizetés

Budapesti képzések 100 000 Ft 2x 50 000 Ft
Vidéki képzések akció 120 000 Ft helyett 105 000 Ft 1 x 50 000 Ft 1x 55 000Ft
Vizsgadíj 45 000 Ft  

Minden tanulónk részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Egyösszegben történő fizetés esetén 5 000 Ft kedvezményt biztosítunk!
 

 

Mennyire való nekem a személy- és vagyonőri tanfolyam?

A legtöbb nálunk tanuló felnőtt (személy- és vagyonőri tanfolyamunk alap feltétele, a 18. életév betöltése) alapvetően rendelkezik más szakmával, van munkája, és kételkedve teszi fel nekünk a kérdést, hogy való-e neki ez a személy- és vagyonőri képzés, van-e értelme megcsinálnia, meg tudja-e egyáltalán csinálni?! Vagonőri tanfolyamunkorón az alapoktól kezdjük az oktatás, részletes videós tananyagainknak, strukturált könyvünknek köszönhetően bárki el tudja könnyedén sajátítani a szükséges tudást. A munkaerőpiacon nagyon keresettek a VOKK-os végzettséggel rendelkező személy- és vagyonőrök. Aktív nyugdíjasoknak, vagy fiatal, a helyüket kereső felnőtteknek is nagyszerű lehetőség a vagyonőri tanfolyam, ami egy új szakmát ad!
 

Szeretnék jelentkezni személy és vagyonőri tanfolyamra!

Vagy hívd a +36 30 948 2646-os telefonszámot!

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés