+36 30 kattints kattints

Vagyonőri tanfolyam ára Budapesten, Vagyonőri tanfolyam ára vidéken, Vagyonőri tanfolyam ára2024-ben akcióval

VOKK

Vagyonőri tanfolyam ára

Vagyonőri tanfolyam ára

VOKK

Mennyibe kerülnek a vagyonőri tanfolyam árak, milyen egyéb költségek merülnek fel a képzés, illetve vizsgák során? Alábbi cikkünkben részletesen bemutatjuk, hogy mennyibe kerülnek a vagyonőri tanfolyam árak, illetve minden más fontos információt is leírunk tanfolyamainkkal kapcsolatban. 

Mennyibe kerülnek a vagyonőri tanfolyam árak?

Sokak számára ez jelenti az elsődleges kérdést, amíg konkrét számokat nem látnak nem is lapoznak tovább, ami valahol érthető is. Ezért az alábbi táblázatba összegyűjtöttük, hogy mennyibe kerülnek a vagyonőri tanfolyam árak. A vagyonőri tanfolyam árakat bemutató táblázatunk minden, a tanfolyam, vizsgák során felmerülő költséget tartalmaz, nincsenek rejtett költségek, aprós betűs részek!

Személy- és vagyonőr képzés árak

Helyszín

Ár

Részletfizetés

Budapesti képzések 100 000 Ft 2x 50 000 Ft
Vidéki képzések akció 120 000 Ft helyett 105 000 Ft 1 x 50 000 Ft 1x 55 000Ft
Vizsgadíj 45 000 Ft  

Minden tanulónk részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Egyösszegben történő fizetés esetén 5 000 Ft kedvezményt biztosítunk!

 

Vagyonőri tanfolyam ára részletekben

A VOKK - Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ minden dolgozója elkötelezett amellett, hogy tanulóinak a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsa, és minden esetlegesen felmerülő problémára megoldást biztosítson. A mi célunk az, hogy képzéseinkről minél több megbízható biztonsági őr kerüljön ki. Tudjuk, hogy sokan pont azért akarnak vagyonőri tanfolyamainkon részt venni, mert problémáik vannak a munkával; nem bírják a megerőltető fizikai munkát; nem elég jó a fizetés; leépítés miatt elveszítették a munkájukat; vagy a nyugdíj mellé elengedhetetlen a kereslet kiegészítés. Ezért a vagyonőri tanfolyam árak részletekben történő kiegyenlítésére is van lehetőség, természetesen kamatmentesen. 

Fizesd részletre a vagyonőri tanfolyam árakat, és szerezz egy jól fizető, könnyen elvégezhető munkát, megbízható munkahelyest. Képzési rendünket úgy alakítottuk ki, hogy munkahely mellett is elvégezhető, az órák igazodnak a munkaórákhoz, jelentkezz bátran az alábbi gomb megnyomásával vagy a +36309482646-os telefonszámon!

JELENTKEZÉS

 

Mit tartalmaznak a vagyonőri tanfolyam árak?

A fent látott vagyonőri tanfolyam árak minden felmerülő költséget tartalmaznak. Rendszerint vannak időszaki akcióink is, amikor a vagyonőri tanfolyam árakat még alacsonyabban tartjuk, vagy valamilyen kedvezményt biztosítunk. Állandó kedvezményünk azonban az, hogy minden hallgatónknak ingyenes hozzáférést adunk a vagyonőri anyagokat tartalmazó videó tárunkhoz, ahol többek között gyakorlati példák bemutatás, illetve a tananyagok részletesen magyarázó oktató videók találhatók. A vagyonőri tanfolyam árak tartalmazzák a nagyon részletes VOKK oktatókönyvet is, ami nagyban segíti a vizsgára való felkészítést is. 

 

Vagyonőri tanfolyam árak garanciával

És még egy meglepetéssel készülünk most beiratkozó hallgatóinknak: VIZSGAGARANCIÁT vállalunk. Mit jelent ez? Amennyiben minden órán részt veszel, mégsem sikerül valamilyen oknál fogva a vizsgád, akkor visszafizetjük annak az árát, sőt a következő vagyonőri tanfolyamon teljesen ingyen vehetsz részt! Miért csináljuk ezt? Oktatónk a legkiválóbb szakemberek, akik nemcsak elméleti, de rengeteg gyakorlati tudásnak is birtokában vannak, oktatóanyagunk pedig nagyon részletes. Mindent megteszünk azért, hogy a nálunk tanulók sikeres vizsgát tegyenek. A vizsgáztatatást egyébként a Belügyminisztérium végzi, így egy nagyon értékes oklevéllel fogsz vagyonőri képzésünkről távozni. 

 

Megéri kifizetni a vagyonőri tanfolyam árat? 

Ezt döntsd el Te magad! Nem szereted már a munkádat, nem fizetnek meg eléggé, túl sok fizikai aktivitást igényel, amit nem bír már a szervezeted? A vagyonőrök nagyon keresett szakemberek, a legtöbb nemzetközi vállalatnak kötelező vagyonőrt alkalmaznia! Amennyiben szeretnél te is egy könnyen végezhető, de jól fizető munkát, jelentkezz vagyonőri képzésünkre, az alábbi gomb megnyomásával vagy a +36309482646-os telefonszámon!

JELENTKEZÉS

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés