+36 30 kattints kattints

Vagyonőri képzés Budapesten, Vagyonőri képzés vidéken, Vagyonőri képzés biztonsági őröknek, Vagyonőri képzés árak

VOKK

Vagyonőri képzés

Vagyonőri képzés

VOKK

Országosan 31 helyszínen elérhető, modern tananyagra épülő, hivatalosan is elismert végzettséget adó vagyonőri képzésünk. A VOKK vagyonőri képzéseket munka mellett is könnyedén elvégezheted: a legjobb oktatóktól tanulhatsz rugalmas időbeosztásban, egyszerűen kezelhető online videótárunk is segíti a felkészülést. 

A legjobb vagyonőri képzés

Személy-és vagyonőr munkát szeretnél vállalni, biztonsági őrként szeretnél elhelyezkedni? Nem bírja a szervezeted a nehéz, megterhelő fizikai munkát? Nyugdíj mellett plusz bevételre van szükséged? Pályakezdőként nem találod a megfelelő hivatást? Vagyonőrként jól fizető, könnyen elvégezhető munkát találhatsz! Egyre több multinacionális nagyvállalat keres vagyonőröket, a VOKK-nál végzett munkaerő különösen keresett. Milyen előnyei vannak a VOKK-nál biztosított vagyonőri képzésnek?

  • Az ország 31 pontján elérhető vagyonőri képzéseket biztosítunk
  • A legjobb oktatók tanítanak a tanfolyamokon
  • Saját szerkesztésű könyvünk segíti a tanulást
  • Ingyenes hozzáférés ingyenes videótárunkhoz
  • Rugalmas órarend beosztás
  • Rövid képzési időtartam – a vagyonőri képzés mindössze 2,5 hónap
  • Részletfizetési lehetőség
  • Vizsgagarancia
  • Jól fizető munka lehetősége

 
JELENTKEZEM VAGYONŐRII KÉPZÉSRE  
Vagy hívd a +36 30 948 2646-os telefonszámot

 

Vagyonőri képzés a közeledben?

Olyan vagyonőri képzést keresel, ami közel van hozzád? Nem szeretnél sokat ingázni? Munka mellett nem fér bele, hogy messzire utazz a vagyonőri képzésre? A VOKK vagyonőri képzései országos lefedettségűek, így minden nagyobb városban találkozhatsz oktatótermeinkkel. Vidéki vagyonőri képzést keresel? Ezen az oldalon találod meg, hogy melyik városokban indítunk vagyonőri képzést!
 

Vagyonőri képzés online videókkal

Vagyonőri képzéseinken a legjobb szakmabeli oktatók fognak tanítani, akik alaposan elmagyaráznak mindent, és kiválóan átadják a vizsgatananyagot. Vagyonőri képzésünket egy saját szerkesztésű tankönyv alapján tartjuk, aminek segítségével akkor is nyomon követheted a tananyagot, ha valami miatt lemaradnál egy óráról. Sőt a könyvön túl, vagyonőri képzéseink anyagát tartalmazó videós tárunkhoz is ingyenes hozzáférést biztosítunk. Vagyonőri képzéseink elvégzése után a Belügyminisztérium által tartott vizsgán kell tanulóinknak bizonyítaniuk tudásukat. Erre a vizsgára külön felkészítést, teszt vizsgalapokat biztosítunk a vagyonőri képzéseink résztvevőinek.

Ráadásul vizsga garanciát is biztosítunk! Mit jelent ez? Amennyiben a vagyonőri képzésünk minden óráján részt vettél, mégsem sikerül a vizsgád, nemcsak visszafizetjük az árát, hanem ingyenes részvételt biztosítunk a következő vagyonőri képzésen, és vizsgán!

 

Mennyibe kerül a vagyonőri képzés?

Személy- és vagyonőr képzés árak

Helyszín

Ár

Részletfizetés

Budapesti képzések 100 000 Ft 2x 50 000 Ft
Vidéki képzések akció 120 000 Ft helyett 105 000 Ft 1 x 50 000 Ft 1x 55 000Ft
Vizsgadíj 45 000 Ft  

Minden tanulónk részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Egyösszegben történő fizetés esetén 5 000 Ft kedvezményt biztosítunk!

Vagyonőri képzéseinkre részletfizetési lehetőséget is biztosítunk! A jelentkezési gomb megnyomása nem jár fizetési kötelezettséggel!

JELENTKEZEM VAGYONŐRII KÉPZÉSRE 
Vagy hívd a +36 30 948 2646-os telefonszámot!

 

Milyen feltételekkel lehet a vagyonőri képzésre jelentkezni?

A vagyonőri képzés felnőttképzés formájában valósul meg, ezért alapfeltétel a 18. életév betöltése, valamint az általános iskolai, 8 osztályos bizonyítvány megléte. Ezen felül kikötés a cselekvőképesség, és bár a jogszabály szerint a vagyonőri képzésnek nem feltételen a büntetlen előélet, bizonyítványt ennek megléte nélkül nem lehet kiállítani, vagyonőri végzettséget nem lehet szerezni. 

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés