+36 30 kattints kattints

Miért éri meg fiataloknak személy- és vagyonőri képzésre jelentkezni? Vagyonőri képzés előnyei fiataloknak

VOKK

Miért éri meg fiataloknak személy- és vagyonőri képzésre jelentkezni?

Miért éri meg fiataloknak személy- és vagyonőri képzésre jelentkezni?

VOKK

Ha úgy érzed elakadtál az életben, nem találod a helyedet, nem tudod, mit kezdj magaddal az iskola után, vagy mégsem tetszik az elvégzett szakma, nem szeretnél nehéz fizikai munkát végezni életed végéig, sem a gyárban robotolni egész héten, akkor a személy- és vagyonőri képzés megfelelő választás lehet számodra! Miért éri meg fiatalként a képzésünket választani? 

Személy- és vagyonőri képzés fiataloknak is? Ezek az alapfeltételek!

Személy- és vagyonőri képzésre fiatalok is jelentkezhetnek, amennyiben megfelelnek az alapkritériumoknak. Minden korosztály számára nyitottak tanfolyamaink, nem ritka, hogy egy padban ülnek kezdő nyugdíjasok, és olyan fiatal felnőttek, akik nemrég végezték el az iskolát, de nem tudják, hogy hogyan haladjanak tovább az életükkel. Fontos, hogy jelentkezni csak a 18. életév betöltése után lehet, hiszen a biztonsági őröknek, vagy, ha hivatalosak akarunk lenni, személy- és vagyonőröknek felelősséget kell vállalniuk. A képzés elvégzésének alapfeltétele az általános iskolai 8 osztály elvégzése, a bizonyítvány bemutatása kelleni fog a beiratkozáshoz, de magasabb fokú képzettségre nincsen szükség. Fontos még a cselekvőképesség, illetve a tanfolyam elvégzése után igazolványt csak azoknak tudunk kiállítani, akik büntetlen előélettel rendelkeznek.

 

Mik a személy- és vagyonőri képzés előnyei a fiatalok számára?

Személy- és vagyonőri képzéseink nagyon népszerűek, nem véletlenül! A képzés elvégzése után nagyon könnyen és gyorsan el lehet helyezkedni, hiszen ez egy nagyon keresett szakma. Ha az iskolák elvégzése után úgy érzed, még nem találtad meg az utad, nem találod a megfelelő munkát, akkor érdemes elgondolkoznod ezen e képzésen! Mutatjuk, milyen előnyökkel járhat számodra!

 

Könnyű tanulási lehetőség

A VOKK személy- és vagyonőri képzése a legjobb az országban. A legjobb tanárok tanítanak nálunk, a legjobb könyvből, amit szintén mi alakítottunk ki, tettünk össze. A könyv minden fontos tudnivalót tartalmaz, miközben nagyon jól strukturált, ki vannak emelve a lényeges pontok, és magyarázatok is vannak mellé téve, tehát egyszerűen használható, logikus. A tantermi tanórák mellett a tanfolyamon résztvevőknek ingyenes hozzáférést biztosítunk videó tárunkhoz is, ami közel 200 videót tartalmaz. A személy- és vagyonőri képzés, bár energia és időráfordítást igényel, elvégzése gördülékeny, hiszen bármilyen kérdésed is legyen, bárhol is maradnál le, tanáraink segítenek neked!

 

Plusz képzettség gyorsan

A személy- és vagyonőri képzés mindössze 2,5 hónap, amit akár még egy nyári szünet alatt is meg lehet csinálni. ha valaki gyorsan szeretne egy plusz végzettséget, amivel könnyen el tud helyezkedni, akkor ez jó választás! Akár egyetemi tanulmányaid mellett is dolgozhatsz vagyonőrként, hogy jövedelmet szeretsz. De ha az eredeti szakmád nem tetszik, akkor azt is lecserélheted egy sokkal jobbra. Valljuk be, vagyonőrnek lenni sokkal jobb, mint a gyárban reggeltől estig robotolni! Mindössze 2,5 hónap alatt szerezhetsz egy új képzettséget, ami mindenképpen jól mutat majd az önéletrajzodban!

 

Biztos jövedelemforrás

A személy- és vagyonőrök nagyon keresettek a munkaerő piacon: rendszeresen sok biztonsági őr munkát hirdetnek, azonban csak a hivatalos képzettséggel rendelkező személy- és vagyonőröket vehetik fel. Tanfolyamunk végén megszerezheted ezt a képzettséget. A vizsgáztatatást a Belügyminisztérium végzi, azonban nem kell megijedned, hiszen nemcsak felkészítünk a vizsgára, hanem garanciát is vállalunk!

Amennyiben nem hiányzol egyetlen óráról sem, a vizsgát mégsem sikerül, visszafizetjük a tanfolyam árát! És mindezek mellé ingyen vehetsz részt a következő tanfolyamon, és még a pótvizsgádat is kifizetjük! A VOKK képzéseivel csak nyerhetsz!

JELENETKEZZ KÉPZÉSEINKRE ONLINE!

Vagy hívd a +36 30 948 2646-os telefonszámot!

 

Hol érhetőek el a személy- és vagyonőr tanfolyamok?

A VOKK-nak országos lefedettsége van, az ország 31 különböző pontján indulnak tanfolyamaink, így nem kell sokat utaznod neked sem, hiszen biztosan találsz tantermet a környéken! ITT vannak felsorolva a pontos helyszínek! Aktuális árainkat pedig lentebb találod, lehetőség van részletfizetésre is!

Személy- és vagyonőr képzés árak

Helyszín

Ár

Részletfizetés

Budapesti képzések 100 000 Ft 2x 50 000 Ft
Vidéki képzések akció 120 000 Ft helyett 110 000 Ft 1 x 55 000 Ft 1x 55 000Ft
Vizsgadíj 50 000 Ft  

Minden tanulónk részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Egyösszegben történő fizetés esetén 5 000 Ft kedvezményt biztosítunk!
 
 

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés