+36 30 kattints kattints

Vagyonőr vizsga, vagyonőr vizsga tudnivalók, Vagyonőr vizsga Budapest, Vagyonőr vizsga vidék, Vagyonőr vizsga ár

VOKK

Vagyonőr vizsga

Vagyonőr vizsga

VOKK

Ahhoz, hogy személy- és vagyonőrként dolgozhass (amit sokan csak régi nevén, biztonsági őrként emlegetnek) vagyonőr vizsgát kell tenned. Hogyan tehetsz vagyonőr vizsgát, hogyan épül fel a vagyonőr vizsga? Az alábbiakban minden fontos tudnivalót megosztunk a vagyonőr vizsgával (régi nevén biztonsági őr vizsgával) kapcsolatban.

Személy- és vagyonőr vizsga vagyonőr tanfolyammal

A régi biztonsági őr képzést megszüntették, így, aki személy- és vagyonőrként szeretne tevékenykedni, annak a módosított vagyonőr tanfolyamaton kell részt vennie, és az ehhez kacsolódó vagyonőr vizsgát kell letennie. A VOKK-nál, azaz a Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központnál garantáltan a legjobb képzést fogod kapni, országosan elismert oklevelet fogsz kapni, amit a munkapiacon, álláskeresésénél is értékelni fognak. Személy- és vagyonőr szakmai képzésünk azonosító száma: 10323009. Ahhoz, hogy különböző vállalatoknál, boltokban vagyonőrként tevékenykedhess ezt a vagyonőr képzést kell elvégezned, és a végén le kell tenned a vagyonőr vizsgát. 

 

Személy- és vagyonőr vizsga a legjobb helyen

Te is unod a régi munkahelyedet? Nem fizet jól, esetleg a munka túl sok, úgy érzed szervezeted nagyon meg van terhelve, nem szeretnél tovább nehéz fizikai munkát végezni? Egy olyan munkát keresel, ami jól fizet, elismerik a teljesítményedet, de nem kell szervezetedet megterhelni? A vagyonőr vizsga elvégzése után könnyen szerezhetsz ilyen munkát! A VOKK-nál végzett munkaerő nagyon keresett a neves nagyvállalatok által.  A nálunk tanulók vagyonőr vizsgáztatását a Belügyminisztérium végzi, ami az egész országban elismertté teszi. 

 

Hogyan történik a személy- és vagyonőr vizsga?

Nemcsak vagyonőr képzésünk, hanem a vagyonőr vizsgáink is országos lefedettségűek. Ez azt jelenti, hogy az ország 31 helyén lehet vagyonőr képzésen részt venni, valamint vagyonőr vizsgát tenni. Biztosan te is találsz a lakhelyedhez közeli helyszínt, aminek megközelítéséhez nem kell sokat utaznod. A helyszínek pontos listája itt érhető el! Vagyonőr vizsgánk a vagyonőr tanfolyamunk után esedékes. 

 

Felkészülés a személy- és vagyonőr vizsgára

A tanfolyamon a legjobb oktatók fognak felkészíteni a vizsgákra, online tananyagaink, magyarázó videóink, és próba vagyonőr vizsgáink is vannak. A vagyonőr vizsgára a saját szerkesztésű könyvünk fogja a legbiztosabb támaszt nyújtani. Illetve minden, a vagyonőr tanfolyamon részt vevő diákunk számára ingyenes hozzáférést biztosítunk videós adatbázisunkhoz, ami több száz videós anyagot tartalmaz. A vagyonőr oktatás időtartama 2,5 hónap, áltatában szombaton és vasárnap van az oktatás, tehát a munkával könnyen összeegyeztethető. 

 

Mennyibe kerül a személy- és vagyonőr vizsga?

Térjünk rá egy fontos kérdésre: mennyibe kerül a vagyonőr vizsga? Mutatjuk a vagyonőr képzésünk teljes árát, külön részletezve a vagyonőr vizsga árát is. Lehetőség van részletfizetésre is, teljesen kamatmentesen!

Személy- és vagyonőr képzés árak

Helyszín

Ár

Részletfizetés

Budapesti képzések 100 000 Ft 2x 50 000 Ft
Vidéki képzések akció 120 000 Ft helyett 105 000 Ft 1 x 50 000 Ft 1x 55 000Ft
Vizsgadíj 45 000 Ft  

Minden tanulónk részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Egyösszegben történő fizetés esetén 5 000 Ft kedvezményt biztosítunk!

 

Mi történik sikertelen személy- és vagyonőr vizsga esetében?

Illetve még egy fontos dolgot el kell mondanunk a személy- és vagyonőr vizsgával kapcsolatban: VIZSGAGARANCIÁT BIZTOSÍTUNK MINDEN NÁLUNK TANULÓ SZÁMÁRA! Mit jelent ez?
Amennyiben egyetlen óráról sem hiányoztál. mégsem sikerült teljesítened a vagyonőr vizsgát, visszafizetjük a teljes oktatás árát, következő tanfolyamunkon térítésmentesen részt vehetsz, és a következő vagyonőr vizsgád árát is kifizetjük! 

 

Jelentkezz személy- és vagyonőr képzésre vagy vagyonőr vizsgára!

Jelentkezem!

Vagy híd a +36309482646-os telefonszámot!
 

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés