+36 30 kattints kattints

Vagyonőr tanfolyam Kaposváron részletfizetéssel, Vagyonőr tanfolyam Kaposváron vizsgával

VOKK

Vagyonőr tanfolyam Kaposváron

Vagyonőr tanfolyam Kaposváron

VOKK

Vagyonőr tanfolyam Kaposváron – a VOKK, azaz a Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ újabb személy-és vagyonőr tanfolyamot indít Kaposváron. Most kedvezményes áron lehet jelentkezni a szabad helyek függvényében. Mutatjuk a vagyonőr tanfolyam részleteit! 

Vagyonőr tanfolyam Kaposváron a VOKK-nál

A Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ országosan 31 különböző városban biztosít képzéseket a leendő vagyonőröknek. Kaposváron is indul képzésünk, így most te is megszerezheted az álommunkádhoz szükséges bizonyítványokat. Miért jó személy- és vagyonőrnek lenni? Sokan a nehzéz fizikai munkát cserélik le erre a könnyen elvégezhető, alacsonyabb aktivitást igénylő, de jól fizető munkára. Mások a nyugdíj melletti kiegészítésként választják, hiszen vagyonőrként idősebb korban is lehet dolgozni, mert se emelgetni, se a gyártó sor mellett állni nem kell. Fiataloknak is jó lehetőség pályakezdő munkaként, vagy tanulás melletti kiegészítés gyanánt. A vagyonőr tanfolyam Kaposváron hamarosan indul, további részletekért keresse kollégáinkat a jelentkezem gombra kattintva vagy a 

+36309482646-os telefonszámon.

JELENTKEZEM

 

Vagyonőr tanfolyam Kaposváron a legfontosabb tudnivalók

Érdekel a vagyonőri tanfolyam Kaposváron, de még nem tudtad eldönteni, hogy ez tényleg neked való-e? Mutatunk néhány fontos információt a tanfolyamról, hogy segítsünk dönteni. Bármilyen kérdésed felmerülne, keress minket elérhetőségeink egyikén!

  • A vagyonőr tanfolyam Kaposváron 2,5 hónapig tart, az órarendet igyekszünk úgy kialakítani, hogy munka, egyéb elfoglaltság mellett is részt lehessen venni, több óra is hétvégén kerül megtartásra.
  • Az oktatást a legtapasztaltabb szakmai oktatók tartják, akik elméleti, és gyakorlati tudást egyaránt átadnak. 
  • A vagyonőr tanfolyam Kaposváron tantermi oktatás keretében zajlik, de számos felkészítő anyagot biztosítunk e mellé, többek között részletesen magyarázó könyvet, és online videókat.
  • A kaposvári tanfolyam részvevői ingyenes hozzáférést kapnak a több száz videót tartalmazó távoktatási videós anyagunkhoz, melynek eredeti ára 80 000 Ft lenne.
  • A vagyonőri vizsgára való felkészülést alapos, 266 oldalas, lényegre törő tankönyvünk, és ehhez mellékelt feladatgyűjteményünk segíti.
  • A vagyonőri tanfolyam Kaposváron most kedvezményes áron érhető el, továbbá lehetőség van részletfizetésre is.
  • A vagyonőri tanfolyam Kaposváron egy záróvizsgával ér véget, amit a Belügyminisztérium szervez, vagy az oktatás helyszínén, vagy egy közeli nagyvárosban.
  • A vagyonőri tanfolyam Kaposváron a záróvizsga után tanúsítvány kiállítását eredményezi, amivel könnyedén el lehet helyezkedni.
  • A tanfolyam résztvevői elhelyezkedési tanácsokat is kaphatnak.
  • Ügyfélszolgálatunk mindig nyitott bármilyen kérdés esetén: +36309482646-os telefonszámon vagyunk elérhetőek. 

 

Mennyibe kerül a vagyonőr tanfolyam Kaposváron?

A vagyonőr tanfolyam Kaposváron most kedvezményes áron érhető el. Minden vidéki képzésünk árából 15 000 Ft kedvezményt biztosítunk visszavonásig. A vagyonőr tanfolyam Kaposváron hamarosan indul. Az alábbi táblázatban azt is láthatod, hogy lehetőség van kamatmentes részletfizetésre is.

Személy- és vagyonőr képzés árak

Helyszín

Ár

Részletfizetés

Budapesti képzések 100 000 Ft 2x 50 000 Ft
Vidéki képzések akció 120 000 Ft helyett 105 000 Ft 1 x 50 000 Ft 1x 55 000Ft
Vizsgadíj 45 000 Ft  

Minden tanulónk részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Egyösszegben történő fizetés esetén 5 000 Ft kedvezményt biztosítunk!

 

Vagyonőr tanfolyam Kaposváron garanciával

A kedvezményen túl van egy másik meglepetésünk számodra. Garanciát vállalunk a sikeres vizsgádra! Mit jelent ez? Amennyiben a vagyonőr tanfolyam minden óráján részt veszel, a vizsgád mégsem sikerül, visszafizetjük a vizsga árát, és következő képzésünkön ingyenesen részt vehetsz!

JELENTKEZEM

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés