+36 30 kattints kattints

Vagyonőr tanfolyam Debrecen: vidéki vagyonőr képzésen szeretnél részt venni? Akkor Debrecen számodra megfelelő lehet!

Vagyonőr tanfolyam Debrecen

Vidéki vagy és nem szeretnél feljárni Budapestre a vagyonőr tanfolyam miatt? Nem is kell, a VOKK-nál többek között Debrecenben is elvégezheted a vagyonőr képzést. Elérhető vagyonőr tanfolyam Debrecen legprofesszionálisabb kiképző központjában, tanulj te is a VOKK-nál és legyél a legjobbak között!

Jelentkezz Most!
Vagyonőr tanfolyam Debrecen
Mit kell tudni vagyonőr képzésünkről?

Mit kell tudni vagyonőr képzésünkről?

  • A vagyonőr képzést tantermi oktatás keretein belül végezzük.
  • Országszerte 31 nagyvárosban van lehetőséged részt venni a képzésen (városok listáját lentebb láthatod).
  • A tanfolyam 2,5 hónapot vesz igénybe.
  • Az oktatási napokat hétvégente tartjuk, így munka és család mellett is végezhető. 
  • A tanfolyam díja tartalmaz egy 80 000 Ft értékű online kurzust videók formájában.
  • A kidolgozott szóbeli vizsgatételeket videós formában.
  • Online gyakorló tesztlapokat, amikkel próbára teheted tudásodat.
  • Mindenre felkészítünk, mindent elintézünk – neked csak tanulnod kell! 

 

 

Jelentkezz most

Vagyonőr tanfolyam Debrecenben a legjobb oktatók segítségével 

A vagyonőrök kulcsszerepet játszanak a közösségek biztonságának fenntartásában. A munkájukkal segítenek megelőzni bűncselekményeket, védelmet nyújtanak az embereknek és az értékeknek, és hozzájárulnak a társadalmi stabilitáshoz, szóval kijelenthetjük, ez a szakma kihívásokkal teli, de kifejezetten hasznos eleme a társadalomnak. A vagyonőr tanfolyam Debrecen képzési helyen is elérhető nálunk a VOKK-nál a, hiszen arra törekszünk, hogy az ország szinte bármely pontján – 31 képzési hellyel rendelkezünk - elérhető legyen mindenki számára a vagyonőr tanfolyam. 

Szakszerű vagyonőr tanfolyam Debrecen képzési helyen 

Fontos, hogy a vagyonőrök a munkájuk során betartsák a jogszabályokat és az etikai normákat, illetve kiemelkedő figyelmet fordítsanak a felelősségvállalásra és az emberi biztonság biztosítására – törekszünk, hogy ezt a fajta hozzáállást a VOKK vagyonőr tanfolyamán kifejezetten átadjuk tanulóinknak. Ebben segít a minőségi, saját magunk által összeállított tananyag, megy tartalmazza a tankönyvünket és a 200 videót, melyben gyakorlatiasan magyarázzák oktatóink a tanulnivalókat. 

Gyakorlatias vagyonőr tanfolyam Debrecen külvárosában

Ha érdekel a biztonság és a védelem, és szeretnél másokat segíteni abban, hogy biztonságban érezzék magukat, akkor a vagyonőr szakma lehet ideális számodra. melynek elvégzését Debrecenben is megteheted nálunk, a VOKK-nál. 
Gyakorlatias képzésünkön tapasztalt oktatók által történik a tudás átadása, leginkább hétvégi napokon, amely mindösszesen 2 és fél hónapot vesz igénybe, ebben segítenek a fent említett videós tananyagunk és az összetett tankönyvünk is, melyeket természetesen tartalmaz a képzés ára.

Ha már itt tartunk: mennyibe kerül a vagyonőr tanfolyam Debrecen képzési helyszínen?

Személy- és vagyonőr képzés árak

Helyszín

Ár

Részletfizetés

Budapesti képzések 100 000 Ft 2x 50 000 Ft
Vidéki képzések akció 120 000 Ft helyett 105 000 Ft 1 x 50 000 Ft 1x 55 000Ft
Vizsgadíj 45 000 Ft  

Minden tanulónk részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Egyösszegben történő fizetés esetén 5 000 Ft kedvezményt biztosítunk!

Vagyonőr tanfolyam Debrecen: csak a fiatalok mehetnek?

Természetesen nem, sőt! Tanfolyamainkon fiatalok és idősebbek is részt vehetnek, akik mind képesek sikeresen helytállni ebben a szakmában. 

Sokszor tapasztalunk fiatalokat, akik vagyonőrként finanszírozzák felsőoktatási tanulmányaikat, de aktív nyugdíjasok és pályaelhagyó középkorúak is gyakran fordulnak hozzánk, hogy versenyképes szakmát szerezzenek.

Ha fiatal vagy, akkor a vagyonőr tanfolyam Debrecen legjobb kiképző központjában jó lehetőséget kínál neked, ha szeretnél bekapcsolódni a biztonsági iparágba, de még nem rendelkezel jelentős munkatapasztalattal. A képzésünk lehetővé teszi számodra, hogy megszerezd a szükséges képesítéseket és készségeket a vagyonőri munkához.

Ha karrierváltásban gondolkodsz éppen és érdeklődsz a biztonsági terület iránt, a vagyonőr tanfolyamunk lehetőséget ad az átképzésre és az új karrierút kialakítására.

Azoknak is ajánljuk a vagyonőr tanfolyamunkat, akik már rendelkeznek biztonsági területen szerzett tapasztalattal. A vagyonőr tanfolyam lehetőséget kínál a képzettség bővítésére és a további karrierlehetőségek megnyitására, jobb pozíció elérésére. 
 

Ne habozz, jelentkezz a debreceni képzésünkre és szerezed meg álmaid szakmáját a segítségünkkel!

 

JELENTKEZEM A VAGYONŐR TANFOLYAMRA!

Hírek

Online jelentkezés