+36 30 kattints kattints

Vagyonőr tanfolyam Budapest: legyen versenyképes szakmád, amit elérhető áron tudsz megszerezni a VOKK-nál!

VOKK

Vagyonőr tanfolyam Budapest

Vagyonőr tanfolyam Budapest

VOKK.hu

A vagyonőr tanfolyam Budapesten is elérhető a VOKK által: tanuld meg azt a szakmát, amit szívből szeretsz csinálni a legprofesszionálisabb oktatók segítségével! A tanfolyam árát úgy alakítottuk ki, hogy elérhető kereteken belül legyen, ráadásul részletfizetési lehetőség is adott. Tanuld meg te is ezt az izgalmas, kihívásokkal teli szakmát a VOKK-nál a vagyonőr tanfolyam Budapesti helyszínén.

Vagyonőr tanfolyam Budapest legjobb kiképző központjában - ezért legyél vagyonőr!

A vagyonőri szakma stabil munkalehetőséget kínál, mivel mindig szükség van biztonsági szakemberekre. A biztonsági iparágban való munkavégzés hosszú távú foglalkoztatást és jövedelmet biztosíthat, ezért a vagyonőr tanfolyam Budapesten kiváló lehetőség ennek elvégzésére. 

A vagyonőri szakma kifejezetten változatos és sokféle területet felölelhet, például épületek, rendezvények, üzletek vagy magánszemélyek biztonságának védelmét. Ez lehetővé teszi, hogy különböző környezetekben dolgozz, változatos feladatokat végezz és új kihívásokkal találkozz.

Vagyonőr tanfolyam Budapest - miért érdemes a VOKK-nál elvégezni?

A VOKK-nál Budapesten a legkiemelkedőbb oktatókkal kínálunk egy jól értelmezhető, könnyen befogadható tananyaggal ellátott vagyonőr tanfolyamot. Ez a tananyag saját fejlesztésű tankönyvből és 200 oktató videóból áll, mely naprakész és hasznos tudást ad át. Tanulóink a vagyonőr tanfolyam elvégzése után jó eséllyel helyezkedhetnek el a munkaerőpiacon, hiszen képzésünk Budapesten széles körben elismert. Vagyonőr tanfolyamunk mellett lehetőséged van fegyvervizsgára is, így komplex tudást szerezhetsz nálunk.

Budapesti képzéseinkre egyedülálló vizsgagaranciát vállalunk, és az árat részletekben is fizetheted kamatmentesen, hogy mindenkinek lehetőséget adjunk az új szakma megszerzésére. 

Vagyonőr tanfolyam Budapesti képzési helyen - hogyan lehet elhelyezkedni ezzel a szakmával?

Az elhelyezkedési lehetőségek változóak lehetnek a különböző területeken és városokban. Nagyobb városokban, mint Budapest, Debrecen, Szeged vagy Miskolc, általában több munkalehetőség áll rendelkezésre a vagyonőrök számára.
A potenciális munkaadók közé tartozhatnak biztonsági cégek, bevásárlóközpontok, ipari létesítmények, bankok, szállodák, rendezvényhelyszínek és más vállalkozások, amelyek fontosnak tartják a biztonságuk fenntartását.

Az elhelyezkedési lehetőségek a képzettségtől, a tapasztalattól és az egyéni készségektől nagyban függhetnek. Fontosok a megfelelő képesítések: egy hivatalos személy- és vagyonőr képesítéssel mindig előrébb kerülsz a munkáltatók szemében, ezért is lényeges elvégezni a vagyonőr tanfolyamot Budapesten, nálunk a VOKK-nál.

Vagyonőr tanfolyam Budapest - a képzés ára

Személy- és vagyonőr képzés árak

Helyszín

Ár

Részletfizetés

Budapesti képzések 100 000 Ft 2x 50 000 Ft
Vidéki képzések akció 120 000 Ft helyett 105 000 Ft 1 x 50 000 Ft 1x 55 000Ft
Vizsgadíj 45 000 Ft  

Minden tanulónk részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Egyösszegben történő fizetés esetén 5 000 Ft kedvezményt biztosítunk!

 

Jelentkezz hozzánk a budapesti vagyonőr tanfolyamunkra, ha te is egy versenyképes szakmát szeretnél magadénak tudni!

 

JELENTKEZEM A VAGYONŐR TANFOLYAMRA!

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés