+36 30 kattints kattints

Vagyonőr oktatás- a régi biztonsági őr tanfolyam: vagyonőr oktatás országszerte

VOKK

Vagyonőr oktatás

Vagyonőr oktatás

VOKK

Szerezd meg új értékes képzettségedet egyszerűen vagyonőr oktatásunk keretében! Személy- és vagyonőr oktatásunk országos lefedettségű, 31 különböző városban vehetsz részt képzésünkön. Ha szeretnél egy jól fizető, nem megterhelő szakmát, akkor ideje, hogy jelentkezz vagyonőr oktatásunkra! 

Vagyonőr oktatás – új képzés a régi biztonsági őr tanfolyam helyett

A régebben biztonsági őr tanfolyamot megszüntették, azonban a vagyonőr oktatásunk teljes egészében felváltotta azt. A személy- és vagyonőr képzésünk minden szükséges képzést, illetve képzettséget adó igazolványt, papírt biztosít ahhoz, hogy biztonsági őr munkakört tölthess be. Manapság egyre több ilyen pozíció nyílik, a nagyvállalatoknak nagyszámú igénye van biztonsági őrök iránt, és meg is fizetik őket. Te is szeretnél egy jól fizető, biztos munkát, ami nem megterhelő a szervezetedre nézve? Ne robotolj a gyárban, vagy végezz nagy fizikai megterhelést kívánó munkát, ha úgy érzed, nem bírod tovább! Végezd el vagyonőr oktatásunkat, és legyen egy jól fizető, jó munkahelyed!

JELENTKEZZ VAGYONŐR OKTATÁSRA IDE KATTINTVA!
vagy hívd a 36 30 948 2646-os telefonszámot a vagyonőr oktatásra való beiratkozáshoz, illetve további információkért!

 

Egyszerűen elvégezhető személy- és vagyonőr oktatás

A VOKK biztosítja a legjobb tanárokat, és a legérhetőbb tananyagokat. Ha egy egyszerűen elvégezhető vagyonőr oktatáson szeretnél részt venni, ami hivatalos képesítést, biztos megélhetést, jó munkát ad, akkor itt a te helyed is! Vagyonőr oktatásunkhoz saját tankönyvet használunk, ahol minden tananyag nagyon érthetően le van írva. Az országban a legjobb oktatókkal dolgozunk együtt, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy minden tanítványunknak sikerüljön elvégeznie a vagyonőr oktatást, és a szükséges vizsgákat. Nemcsak egy nagyon jó tankönyvünk van, hanem hatalmas videótárunk is, amihez a vagyonőr oktatás részvevői ingyenes hozzáférést kapnak.

 

Személy- és vagyonőr oktatás videós tananyagokkal

A vagyonőr tanfolyam résztvevőit videós tananyagokkal támogatjuk. Tudjuk, hogy sokan munka mellett próbálnak tanulni, fejlődi, új szakmát elvégezni, és ez sokszor nem könnyű. A VOKK azonban az ország legjobb vagyonőr oktatását biztosítja, aminek nemcsak a magas színvonalú tantermi oktatás a része, hanem az otthoni felkészülés támogatása is. A vagyonőr oktatásunk résztvevőinek egy saját készítésű könyvet, és ingyenes hozzáférést is biztosítunk videótárunkhoz, ami 200 magyarázó videót tartalmaz.

 

Személy- és vagyonőr oktatás a közelemben

Személy- és vagyonőr oktatásunk országos kiterjedésű, 31 különböző településen érhető el képzésünk. A legtöbb nagyvárosban lehet jelentkezni. Érdekel, hogy hozzád közel hol érhető el a Vokk személy- és vagyonőr oktatása? https://www.vokk.hu/helyszinek.htmlhttps://www.vokk.hu/helyszinek.html

 

Személy- és vagyonőr oktatás részletfizetésre

Személy- és vagyonőr oktatásunk árát részletekben is kifizetheted, ráadásul teljesen kamatmentesen! Az alábbi táblázatban mutatjuk a részletes árakat! Azt tudnod kell, hogy ebben minden költség benne van, a tananyagok ára, és a tantermi órákon való részvétel is.

Személy- és vagyonőr képzés árak

Helyszín

Ár

Részletfizetés

Budapesti képzések 100 000 Ft 2x 50 000 Ft
Vidéki képzések akció 120 000 Ft helyett 110 000 Ft 1 x 55 000 Ft 1x 55 000Ft
Vizsgadíj 50 000 Ft  

Minden tanulónk részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Egyösszegben történő fizetés esetén 5 000 Ft kedvezményt biztosítunk!
 

 

És van még egy plusz ajándékunk neked! Ha most jelentkezel személy- és vagyonőr oktatásunkra, garanciát vállalunk a sikeres vizsgádra, méghozzá azért, mert tudjuk, hogy nálunk tanulva sikerülni fog teljesíteni a vizsgát! Ha részt veszel minden órán, és ennek ellenére sem sikerül teljesítened a vizsgát, akkor nemcsak a TELJES VAGYONŐR OKTATÁS ÁRÁT FIZETJÜK VISSZA, hanem még a következő vagyonőr oktatásunkon is INGYEN vehetsz részt! 

JELENTKEZZ VAGYONŐR OKTATÁSRA IDE KATTINTVA!
vagy hívd a 36 30 948 2646-os telefonszámot a vagyonőr oktatásra való beiratkozáshoz! 

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés