+36 30 kattints kattints

Vagyonőr OKJ helyett új képzés, Vagyonőr OKJ ára, Vagyonőr OKJ vidéken, Vagyonőr OKJ helyetti képzés

VOKK

Vagyonőr OKJ helyett új képzés

Vagyonőr OKJ helyett új képzés

VOKK

2020 december 31-én megszüntették a vagyonőr OKJ, de helyette egy jóval hatékonyabb, átstrukturált képzési rendszert hoztak létre. A vagyonőr OKJ helyett hatékony, oklevelet, versenyképes szaktudást biztosító személy- és vagyonőr képzéseinket vehetnek részt tanulóink!

Vagyonőr OKJ helyett személy- és vagyonőr képzés

Bár a vagyonőr OKJ eltörlésre került, a VOKK, azaz a Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ kidolgozott egy hatékony képzési rendszert, aminek segítségével Te is megszerezheted a vagyonőri pozícióhoz szükséges képesítést. A vagyonőr OKJ-t felváltó irányuló személy- és vagyonőr szakmai képzés hivatalos azonosító száma: 10323009. A képzésről annyit kell tudni, hogy az előképzettség részen nem változtattak, alapfokú képzettségre, és a 18. életév betöltésére van szükség a képzéshez. Azaz általános iskolai bizonyítvány kell ahhoz, hogy jelentkezz a vagyonőr OKJ helyett induló képzésünkre.

 

Vagyonőr OKJ helyett hatékonyabb képzés

A vagyonőr OKJ helyett létrehozott személy- és vagyonőr szakmai képzés célja az volt, hogy racionalizálja a képzést. Kivettünk minden felesleges elemet, és csak azokat hagytuk meg, amikre tényleg szükség van arra, hogy a szakmai kvalitásokkal rendelkezzenek a tanulók. A régi elavult képzési rendszer helyett hatékonyabb órákat, online elérhető videó tárat vezettünk be, hogy mindenki számára könnyű, és élvezhető legyen ennek az új szakmának az elsajátítása.

 

Miért jobb az új képzés, mint a vagyonőr OKJ?

A vagyonőr OKJ helyett egy hatékonyabb képzési rendszert dolgoztunk ki. Már nem tartozik 40 órás, külsős helyszínen végzendő gyakorlat a képzéshez, ami a vagyonőr OKJ esetében kötelező előírás volt. A képzés elvégzése ezért könnyebb, miközben ugyanolyan hasznos tudást, és ami legfontosabb, értékes végzettséget ad. A VOKK kidolgozott egy velős, részletesen magyarázó, a szükséges tananyagokat feldolgozó tankönyvet, amiben minden szükséges tudás megtalálható. Emellett 200 órás oktatásban részesítjük a nálunk tanulókat – a szakma legjobbjai tartják a képzéseket!

 

Az új képzés ugyanolyan végzettséget ad, mint a vagyonőr OKJ?

Igen, a személy- és vagyonőr tanfolyam, valamint az ehhez kapcsolódó vizsga elvégzése után megkapod a vagyonőri végzettséged, amivel elhelyezkedhetsz személy- és vagyonőrként, vagy ha úgy tetszik, biztonsági őrként. A VOKK képzései országos lefedettégűek, az ország 31 különböző pontján elérhetőek képzéseink. Magas minőségű oktatásunk sokak által elismert, a nálunk végzett vagyonőrök nagyon keresettek a munkaerőpiacon. Valamint az iskolának is vannak kapcsolatai, így könnyen találhatsz munkát magadnak a sikeres vizsga után! 

Mennyibe kerül a vagyonőr OKJ helyett kialakított új tanfolyam?

Nemcsak a képzést, hanem a képzés árát is racionalizáltunk. Igyekszünk folyamatosan alacsonyan tartani az árakat, és egyéb kedvezményeket is biztosítani. A vagyonőr OKJ helyett létrehozott személy- és vagyonőr képzésünk árait az alábbi táblázatban láthatod. Minden egyéb, felmerülő költséget feltüntettünk!

Személy- és vagyonőr képzés árak

Helyszín

Ár

Részletfizetés

Budapesti képzések 100 000 Ft 2x 50 000 Ft
Vidéki képzések akció 120 000 Ft helyett 105 000 Ft 1 x 50 000 Ft 1x 55 000Ft
Vizsgadíj 45 000 Ft  

Minden tanulónk részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Egyösszegben történő fizetés esetén 5 000 Ft kedvezményt biztosítunk!

Tudtad? Vizsgagaranciát is biztosítunk! Ha minden képzési órán részt veszel, ennek ellenére nem sikerül levizsgázni, visszaadjuk a tanfolyam árát, és teljesen ingyen részt vehetsz az újonnan induló tanfolyamunkon! 

Érdekel a vagyonőr OKJ helyett indult új személy- és vagyonőr képzésünk? Jelentkezz most induló képzésünk valamelyikére! Hívd a +36309482646- os telefonszámot, vagy jelentkezz online az alábbi gomb segítségével!
JELENTKEZEM   

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés