+36 30 kattints kattints

Vagyonőr OKJ képzés helyett megújult képzés: Vagyonőr OKJ képzés biztonsági őröknek

VOKK

Vagyonőr OKJ képzés

Vagyonőr OKJ képzés

Admin

A vagyonőr OKJ képzés helyét egy új képzési rendszer vette át 2021-től. Ez az új képzési rendszer az egyszerűsített személy-és vagyonőr képzés, mely országosan 31 különböző helyszínen érhető el. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a személy-és vagyonőr OKJ helyett létrehozott új képzésről.

Vagyonőr OKJ képzés tudnivalók

2020. december 31-én megszűnt a vagyonőr OKJ képzés, és helyette egy új képzési rendszert alakítottunk ki. A Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ képzési rendszerében a vagyonőr OKJ helyett a megújult hivatásos személy- és vagyonőri képesítés jött létre, melynek azonosítószáma: 10323009. A képzés lényegében nem sokat változott, a kimeneti eredménye ugyanaz: hivatásos személy-és vagyonőr lehetsz, végezhetsz biztonsági őr feladatokat a képzés, valamint a sikeres vizsga után. 

 

A vagyonőr OKJ képzés helyett egy egyszerűsített, könnyebben elvégezhető egységes személy-és vagyonőrképzési rendszert hoztunk létre, ami az ország 31 különböző pontján elérhető. Vidéki képzésünkre jelentkezőknek most kedvezményes jelentkezést biztosítunk! Jelentkezz az alábbi gomb megnyomásával vagy a +36 30 948 2646-os telefonszámon!

JELENTKEZEM
 

31 városban elérhető a vagyonőr OKJ képzés helyetti új oktatás

A Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ országos lefedettségű, nemcsak Budapesten, hanem minden nagyvárosban van képzési központunk, így bármely pontján is tartózkodj, vagy dolgozz az országnak, biztosan megtalálsz minket. A vagyonőr OKJ helyetti képzések az alábbi helyszíneken érhetőek el. A térképen megtekintheted, hogy melyik képzési központ van hozzád a legközelebb. Minden városban máskor kezdődnek a képzések, erről részleteket az adott városra kattintva találhatsz.

 

Mennyibe kerül a vagyonőr OKJ képzés helyetti új képzés?

Bár a vagyonőr OKJ képzés megszűnt, az alacsony árakról nem kell lemondani. Az alábbi táblázatban részletesen bemutatjuk hogy milyen költségekkel jár a vagyonőr képzés OKJ-t leváltó vagyonőr képzés.

Személy- és vagyonőr képzés árak

Helyszín

Ár

Részletfizetés

Budapesti képzések 100 000 Ft 2x 50 000 Ft
Vidéki képzések akció 120 000 Ft helyett 105 000 Ft 1 x 50 000 Ft 1x 55 000Ft
Vizsgadíj 45 000 Ft  

Minden tanulónk részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Egyösszegben történő fizetés esetén 5 000 Ft kedvezményt biztosítunk!

 

Vagyonőr OKJ képzés helyetti új oktatás, új kedvezménnyel

A vagyonőr OKJ képzés megszűnésével egy új képzési rendszer jött létre, és ehhez mi is egy új konstrukciót alakítottunk ki. Minden hallgatónknak egyedülálló vizsgagaranciát nyújtunk. Ez azt jelenti, ha minden órán részt veszel hiánytalanul, mégsem sikerül a vagyonőri vizsga letétele, akkor visszafizetjük a vizsga árát, sőt a következő tanfolyamon, és vizsgán is ingyen részt vehetsz. 

 

Vagyonőr OKJ képzés – mi változott?

A vagyonőr OKJ képzési rendszert eltörölték, helyette pedig egy sokkal egyszerűbben teljesíthető képzés alakult. A képzési rendszer 200 órányi tananyagot foglal magában. Az új képzés mindössze 2,5 hónap alatt elvégezhető. A képzés elvégzéséhez minden szükséges eszközt, anyagot biztosítunk számodra. Az elméleti órákon túl egy saját szerkesztésű tankönyvet is biztosítunk, vizsgára felkészítő feladatokkal. Legnagyobb újdonságunk pedig, az online is elérhető oktatási anyagokat tartalmazó videótárunk. Minden hallgatónknak ingyenes hozzáférést biztosítunk hozzá, így bármikor vissza lehet nézni az órán elhangzott tananyagokat. Akik munka, vagy egyéb tevékenység miatt nem tudnak részt venni a vizsgán, azok sem fognak lemaradni. 

 

Vagyonőr OKJ képzés helyett egy jobb, gyorsabban, és könnyebben teljesíthető személy-, és vagyonőr tanfolyammal várunk, az ország 31 pontján! Jelentkezz hamarosan induló képzéseink egyikére, és cseréld le mostani állásodat, egy könnyen végezhető, jól fizető munkára! Jelentkezz az alábbi gomb megnyomásával vagy a +36 30 948 2646-os telefonszámon!

JELENTKEZEM
 

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés