+36 30 kattints kattints

Mennyibe kerül a vagyonőr képzés ára Budapesten és vidéken? Vagyonőr képzés árak 2024 |VOKK

VOKK

Mennyibe kerülnek a vagyonőr képzés árak?

Mennyibe kerülnek a vagyonőr képzés árak?

VOKK

Gyakran teszik fel leendő tanulóink a kérdéseket, hogy mennyibe kerülnek a vagyonőr képzés árak, mit tartalmaznak a költségek, milyen egyéb tételekért kell külön fizetni, menyibe kerül a vagyonőr képzés után esedékes vizsga? Ezeket a képzéseket válaszoljuk meg alább!

Mennyibe kerül a vagyonőr képzés ára?

A Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ hivatalos árlistája szerint az alábbiak szerint alakulnak a vagyonőr képzés árak. Látható, hogy vidéki képzéseink árat időlegesen csökkentettük. Az ország 31 különböző pontján tartunk vagyonőr képzéseket, most érdemes jelentkezni

Személy- és vagyonőr képzés árak

Helyszín

Ár

Részletfizetés

Budapesti képzések 100 000 Ft 2x 50 000 Ft
Vidéki képzések akció 120 000 Ft helyett 105 000 Ft 1 x 50 000 Ft 1x 55 000Ft
Vizsgadíj 45 000 Ft  

Minden tanulónk részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Egyösszegben történő fizetés esetén 5 000 Ft kedvezményt biztosítunk!

 

Mennyibe kerül a vagyonőr képzés ára részletekben fizetve?

A vagyonőr tanfolyam árakat lehetőség van több részletben kifizetni, teljesen kamatmentesen. A fentebbi táblázatban láthatóak a részletfizetésre vonatkozó adatok is. Igyekeztünk egy olyan rendszert kialakítani, ami mindenki számára kedvező. Amennyiben valaki nem tudja egyben kifizetni a vagyonőr képzés árakat, úgy lehetősége van részletekben, aktuális fizetéséből kifizetnie azt, két részletben.

 

Mit tartalmaz a vagyonőr képzés ára?

A vagyonőr képzés ára egyedül csak a vizsgadíjat nem tartalmazza, amit külön fel is tüntettünk. A vagyonőr képzés árak már tartalmazzák a tankönyveket, a szükséges felszerelést, és az oktatók díját is. Országszerte 31 nagyvárosban indítjuk képzéseinket, így biztosan a te közeledben is van oktatásunk, amennyiben vidéken élsz, ki tudod használni a kedvezményes vagyonőr képzés árakat. A pontos helyszíneket térképes bemutatással ITT találod. A vagyonőr árak megfizetése után a legjobb minőségű képzést biztosítjuk a számodra, a szakma legjobb oktatóival, extra kedvezményekkel, és vizsgagaranciával. Az oktatás során egy nagyon könnyen érthető, részletesen kidolgozott, saját szerkesztésű tankönyvet fogsz kapni, melynek segítségével 100%-ban felkészülhetsz a vagyonőr vizsgára.

 

A vagyonőr képzés árakhoz vizsgagarancia is jár

Nem sok helyen van így, de mi annyira megbízunk oktatóinkban, és tanulóinkban, hogy vizsgagaranciát biztosítunk minden, az órákon hiánytalanul megjelenő tanulónk számára. Mit jelent ez? Ha minden órán részt vettél, a vizsgád mégsem sikerül, visszafizetjük a vagyonőr képzés árát, és teljesen ingyen vehetsz részt következő képzésünkön. A vagyonőr tanfolyam általában az esti órákban, hétvégi időpontokban kerül lebonyolításra, hogy mindenki részt tudjon rajta venni, aki szeretne, még az is, aki főállásban dolgozik, vagy tanul mást is mellette.

 

Megéri a vagyonőr képzés árak megfizetése?

Mi azt mondjuk, hogy igen, mert a képzés, és a sikeres vizsga után, egy jól fizető, könnyen elvégezhető munkád lehet! De most még inkább megéri, hiszen extra bónuszként minden képzésen részt vevő tanulónknak ingyenes hozzáférést adunk a közel 200 oktató videót tartalmazó online tárunkhoz, amivel még könnyebb lesz a felkészülés!

Szeretnél jelentkezni vagyonőri tanfolyamunkra? Kattints az alábbi jelentkező gombra és érdeklődj bármilyen kötelezettség nélkül, vagy hívd a +36309482646-os telefonszámot.

JELENTKEZEM

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés