+36 30 kattints kattints

Vagyon és biztonsági őr tanfolyam kedvezményes áron - Vagyon és biztonsági őr tanfolyam tudnivalók

VOKK

Vagyon és biztonsági őr tanfolyam tudnivalók

Vagyon és biztonsági őr tanfolyam tudnivalók

VOKK

Vagyon és biztonsági őr tanfolyam most kedvezményes áron elérhető vidéki oktatópontjainkon. Vegyél részt az ország legjobb vagyon és biztonsági őr tanfolyamán, és szerezz egy nagyon könnyen elvégezhető, jól fizető munkát!

Vagyon és biztonsági őr tanfolyam legfontosabb tudnivalók

A vagyon és biztonsági őr tanfolyammal kapcsolatos legfontosabb tudnivaló az, hogy egy viszonylag friss jogszabállyal szabályozták a képzési piacot, és már nem lehet akármilyen képzéssel biztonsági őrnek, azaz hivatalos nevén személy- és vagyonőrnek lenni. A VOKK, azaz a Vagyonvédelmi Országos kiképző Központ által biztosított, a jogszabálynak teljes mértékben megfelelő személy- és vagyonőr szakmai képzés elvégzése, valamint az ehhez kapcsolódó vizsga teljesítése után vállalhatsz biztonsági őr munkát. Képzésünk pontos azonosító száma: 10323009. A vagyon és biztonsági őr tanfolyammal kapcsolatos minden további kérdéseket személyesen is felteheti kollégáinknak, illetve meghallgathat egy részletes tájékoztatót is. Érdeklődését online űrlapunk kitöltésével vagy a +36309482646-os telefonszámot tárcsázva fejezheted ki.

ONLINE ÉRDEKLŐDÉS

 

Vagyon és biztonsági őr tanfolyam a közelemben

A VOKK hálózata országos lefedettségű. Nemcsak Budapesten vannak vagyon és biztonsági őr tanfolyamaink, hanem ezen kívül további 31 nagyvárosban. Igyekeztünk úgy terjeszkedni, hogy ne legyen egyetlen olyan hallgatónk sem, akinek több tíz kilométert kell utazni a vagyon és biztonsági őr tanfolyamon való részvétel miatt. Minden nagyvárosban vannak oktatóink, ráadásul most vidéki képzéseink árát is csökkentettük, hogy ezzel is kedvezzünk azoknak, akik vidéken szeretnének tanulni. Az alábbi helyszíneken indítunk vagyon és biztonsági őr tanfolyamokat.

HELYSZÍNEK

 

Vagyon és biztonsági őr tanfolyam menete

A vagyon és biztonsági őr tanfolyam időtartama 2,5 hónap. Az órarendet mindig igyekszünk úgy kialakítani, hogy azoknak is kényelmes legyen, akik főállást végeznek ennek a képzettségnek a megszerzése mellett. Így óráinkat leginkább hétvégente tartjuk, így a vagyon és biztonsági őr tanfolyam, család, munkahely, iskola mellett is könnyedén elvégezhető. A VOKK képzésein a szakma legkiválóbb oktató tanítanak, illetve saját szerkesztésű, nagyon részletes könyvvel segítjük a felkészülést. A most jelentkezőknek bónuszba, egy közel 200 videóból álló, online videótárat is elérhetővé teszünk, ami szintén a sikeres vizsgát támogatja.  

 

Vagyon és biztonsági őr tanfolyam árak

Fontos kérdésként szokott felmerülni, hogy mennyibe kerülnek a vagyon és biztonsági őr tanfolyam árak? Az alábbi táblázatban mutatjuk az aktuális árlistánkat, amit tavalyhoz képest nem emeltünk. Sőt! Vidéki képzéseink árát csökkentettük. További kedvezmény mindenki számára, hogy a vagyon és biztonsági őr tanfolyam árak részletben történő kiegyenlítésére is lehetőség van, az alábbiak szerint.

Személy- és vagyonőr képzés árak

Helyszín

Ár

Részletfizetés

Budapesti képzések 100 000 Ft 2x 50 000 Ft
Vidéki képzések akció 120 000 Ft helyett 110 000 Ft 1 x 55 000 Ft 1x 55 000Ft
Vizsgadíj 50 000 Ft  

Minden tanulónk részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Egyösszegben történő fizetés esetén 5 000 Ft kedvezményt biztosítunk!

 

Vizsgagarancia a vagyon és biztonsági őr tanfolyamokon tanulók számára! Minden órán részt vettél, de nem sikerült mégsem a vizsgád? Ne aggódj, visszafizetjük a teljes vagyon és biztonsági őr tanfolyam árat, és a következő képzésünkön is ingyen részt vehetsz! 

Szeretnél egy jól fizető, könnyen elvégezhető, tanulás, és nyugdíj mellett is biztos jövedelmet biztosító munkát? Jelentkezz hamarosan induló vagyon és biztonsági őr tanfolyamainkra!

JELENTKEZEM

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés