+36 30 kattints kattints

Személy-vagyonőr tanfolyam Budapest, Személy-vagyonőr tanfolyam vidéken, Személy-vagyonőr tanfolyam árak

VOKK

Személy-vagyonőr tanfolyam

Személy-vagyonőr tanfolyam

VOKK

Személy-vagyonőr tanfolyam az ország legjobb kiképzőpontján? A Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ (VOKK) az ország 31 pontján várja a biztonsági őrnek, vagyonőrnek tanulni vágyókat. Személy-vagyonőr tanfolyam online tanulási lehetőséggel, részletfizetési opcióval a VOKK-nál!

Személy-vagyonőr tanfolyam szükséges ahhoz, hogy vagyonőr legyek?

Ahhoz, hogy személy- és vagyonőr legyél, azaz biztonsági őr pozíciót tölts be, szükséged van szakmai képesítésre, amit a személy-vagyonőr tanfolyam elvégzésével kaphatsz meg, ennek hivatalos azonosítója: 10323009. A VOKK által kínált hivatalos személy-és vagyonőr tanfolyam a legjobb ilyen jellegű képzés, a nálunk tanult vagyonőröket országosan elismerik, és keresik! Ha egy olyan személy-vagyonőr tanfolyamot keresel, amit könnyű elvégezni – mert a tanároktól, ügyintézőktől ehhez minden segítséget megkapsz-, illetve jól fizető, könnyen elvégezhető hivatást ad, akkor a VOKK személy-és vagyonőr tanfolyama neked van kitalálva!

Jelentkezz az országosan 31 helyen elvégezhető személy-vagyonőr tanfolyamunkra az alábbi gomb megnyomása után megjelenő űrlap kitöltésével, vagy hívd a +36 30 948 2646-os telefonszámot további információért!

JELENZKEZEM SZEMÉLY-VAGYONŐR TANFOLYAMRA!

 

Személy-vagyonőr tanfolyam a közelemben

Jól tudjuk, hogy sokan munka, egyéb teendők mellett szeretnék a személy-vagyonőr tanfolyamot elvégezni, hogy egy újabb, jobb munkát szerezhessenek. Ezért igyekszünk biztosítani, hogy minél több helyen elérhetőek legyenek tanfolyamaink. Te is olyan személy-vagyonőr tanfolyamot keresel, amihez nem kell sokat utaznod, ami nincsen messze? A VOKK személy-vagyonőr tanfolyamai országos lefedettségűek, 31 városban vannak oktatótermeink. Mivel minden nagyobb városban jelen vagyunk, biztosak vagyunk benne, hogy találsz a közeledben személy-vagyonőr tanfolyamot, a teljes lista helyszíneinkről ITT elérhető!

 

Mi kell a személy-vagyonőr tanfolyam?

Személy-vagyonőr tanfolyamaink felnőttképzés formájában zajlanak, ami azt jelenti, hogy alapfeltételük a 18. életév betöltése, valamint az alapfokú végzettség, azaz általános iskolai, 8 osztályos bizonyítvány, és a cselekvőképesség. Bár a személy-vagyonőr tanfolyamnak nem alapfeltétele a büntetlen előélet, a végzettséget igazoló bizonyítvány kiállításának igen. 

 

Hogyan zajlik a személy-vagyonőr tanfolyam?

A VOKK képzési rendszere úgy lett kialakítva, hogy a nálunk tanulóknak leginkább megfeleljen. Személy-vagyonőr tanfolyamainkon a legjobb szakmabeli oktatók tartják az órákat. A tanfolyam 200 órából áll, ezek jellemzően este, szombati napokon kerülnek megtartásra, a személy-vagyonőr tanfolyam általánosan 2,5 hónapig tart. Nemcsak saját szerkesztésű – minden információt tartalmazó – tankönyvünkkel segítjük a személy-vagyonőr tanfolyam sikerese elvégzését, hanem online videós tárunkhoz is ingyenes hozzáférést biztosítunk a nálunk tanulóknak! 

Személy-vagyonőr tanfolyam árak

Mennyibe kerülnek a személy-vagyonőr tanfolyam árak? Az alábbi táblázatban láthatod, ahogyan azt is, hogy részletfizetési lehetőséget is biztosítunk. 

Személy- és vagyonőr képzés árak

Helyszín

Ár

Részletfizetés

Budapesti képzések 100 000 Ft 2x 50 000 Ft
Vidéki képzések akció 120 000 Ft helyett 110 000 Ft 1 x 55 000 Ft 1x 55 000Ft
Vizsgadíj 50 000 Ft  

Minden tanulónk részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Egyösszegben történő fizetés esetén 5 000 Ft kedvezményt biztosítunk!

Vidéki személy-vagyonőr tanfolyamainkra jelenleg kedvezményes áron jelentkezhetsz!

JELENTKEZEM SZEMÉLY-VAGYONŐR TANFOLYAMRA

Vagy hívd a +36 30 948 2646-os telefonszámot!

Tudtad, hogy személy-vagyonőr tanfolyamaink esetében is vizsga garanciát biztosítunk? Mit jelent ez? Ha hiányzás nélkül végig csinálod a személy-vagyonőr tanfolyamat, de a vizsga mégsem sikerül, visszafizetjük az árát, és teljesen ingyen részt vehetsz a következő oktatásunkon, és a vizsgán! 
 

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés