+36 30 kattints kattints

Személy és vagyonőr tanfolyam a VOKK-nál: online tananyaggal segítjük a felkészülésedet a maximális siker érdekében!

VOKK

Személy és vagyonőr tanfolyam online tananyaggal

Személy és vagyonőr tanfolyam online tananyaggal

VOKK.hu

A VOKK-nál személy és vagyonőr tanfolyam keretein belül el tudsz sajátítani egy olyan szakmát professzionális oktatóinktól, ami sokkal inkább egy hivatássá formálódik át majd benned. Szint bárki számára elvégezhető, hisz a személy és vagyonőr tanfolyam alapfokú iskolai végzettséghez kötött. 

Személy és vagyonőr tanfolyam online videós tananyaggal kiegészítve

A személy és vagyonőr tanfolyam óráinak a 80%-án részt kell venni a vizsgán való részvételhez, de a tanfolyam árához hozzátartozik egy általunk összeállított tankönyv és egy 200 órás online videós tananyag, melyek segítségével a felkészülés könnyedén megy. 

Személy és vagyonőr tanfolyam munka mellett

A VOKK-nál a személy és vagyonőr tanfolyam évente általában kettő alkalommal indul, melyet akár részletfizetéssel is rendezhetnek a tanulóink. A személy és vagyonőr tanfolyam 2 és fél hónapot vesz igénybe, amihez hétvégi időpontokban is csatlakozhatsz, így munka vagy iskola mellett is zökkenőmentesen el tudod végezni a tanfolyamot. A személy és vagyonőr tanfolyam záró részeként a vizsgán pedig a Belügyminisztérium szakemberei előtt adhatnak számot a tudásukról a tanulók.

A személy és vagyonőr tanfolyam során megszerezhető kompetenciák

A nálunk végzett tanulók a személy és vagyonőr tanfolyam után többek között írásban és szóban is eredményesen kommunikálnak és az esetleges konfliktushelyzeteket is remekül oldják meg. Tökéletesen látják el a belső és közterületi járőrszolgálatot, őrzési vagy létesítmény védelmi feladat vagy akár magánlakásokat őriznek. Pénz-és értékszállítást is remek tudnak végrehajtani, szállítmány kísérni vagy rendezvények teljeskörű biztonságát szolgálni.

A személy és vagyonőr tanfolyam elvégzése után a meghatározott szolgálati helyen bűncselekmény vagy szabálysértés elkövetésén tetten ért személyt képes elfogni, és a hatóságot egyidejűleg értesíteni. Képes elsősegélyt nyújtani és újraélesztést alkalmazni szükség esetén. 

Mit tartalmaz a személy és vagyonőr tanfolyam ára?

A személy és vagyonőr tanfolyam ára a VOKK-nál talán az egyik legkedvezőbb az országban ár-érték arány tekintetében. Az árat próbáltuk úgy kialakítani, hogy ne legyen nagyon megterhelő anyagilag (kamatmentes részletfizetési lehetőséget is biztosítunk) de az oktatás minőségének a rovására se menjen. 
Az ár tartalmazza a személy és vagyonőr tanfolyam keretéin belül történő tantermi oktatást nagy szakértelmű oktatóktól, egy 80.000 Ft értékű online tananyagot videó formájában (NÉZZ BELE ITT), egy 266 oldalas általunk összeállított tankönyvet, vagyonőr tanfolyami záróvizsgát, a sikeres vizsga utáni tanúsítvány kiállítást, elhelyezkedési tanácsokat a végzett tanulóknak és egy mindenben segítő ügyfélszolgálatot, akihez bátran lehet fordulni kérdés esetén. 

A személy és vagyonőr tanfolyam ára

Személy- és vagyonőr képzés árak

Helyszín

Ár

Részletfizetés

Budapesti képzések 100 000 Ft 2x 50 000 Ft
Vidéki képzések akció 120 000 Ft helyett 110 000 Ft 1 x 55 000 Ft 1x 55 000Ft
Vizsgadíj 50 000 Ft  

Minden tanulónk részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Egyösszegben történő fizetés esetén 5 000 Ft kedvezményt biztosítunk!

 

JELENTKEZEM A VAGYONŐR TANFOLYAMRA!

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés