+36 30 kattints kattints

Személy és vagyonőr képzés Budapesten és vidéken az ország 31 pontján

VOKK

Személy és vagyonőr képzés Budapesten és vidéken

Személy és vagyonőr képzés Budapesten és vidéken

VOKK.hu

A VOKK-nál a személy és vagyonőr képzés célja az, hogy a képzésben résztvevők a lehető legprofesszionálisabb oktatók kezei között elsajátítsák az elméleti és gyakorlati ismereteket, készségeket és kompetenciát. A személy és vagyonőr képzésünk Budapesten és vidéken, az ország 31 pontján vár mindenkit, aki a személy és vagyonőr képzés által megszerezhető tudás elsajátítását tűzte ki céljának. 

Személy és vagyonőr képzés megalakulása az országban

A rendszerváltási utáni időszakban megnövekedett magántulajdonban lévő ingatlanok és vagyon miatt egyre megnövekedett a képzett és szakmailag felkészült vagyonvédelmi szervezetek, személyek iránti igény. Az ekkor megalakult magánbiztonsági vállalkozások belátták, hogy fontos a kollegák oktatása, hogy még minőségibb munkát tudjanak végezni – így alakultak meg a ma ismert személy és vagyonőr képzés alapjai. 

Személy és vagyonőr képzés: mik a feladatai egy személy-és vagyonőrnek?

A személy és vagyonőr képzés során a résztvevők számára egyértelmű válik, hogy mik a feladati egy személy és vagyonőrnek. Összefoglalva azt mondhatjuk, hogy mindennapi munkájukkal hozzájárulnak egy közigazgatási terület vagy objektum védelméhez, a közbiztonság növelésében nagy szerepet játszanak, bármilyen jellegű rendezvény zavartalan lebonyolításáért is felelhetnek, illetve parkolóhelyek őrzését, szállítmányok biztonságos szállítását is ellátják. 

Személy és vagyonőr képzés online tananyaggal 

Talán kijelenthetjük, hogy a VOKK-nál vannak az ország legfelkészültebb oktatói, akik egy nagyon jól összerakott, könnyen befogadható és értelmezhető tananyag szerint tanítanak. A személy és vagyonőr képzés során egy olyan tankönyvvel és 200 videót tartalmazó online tananyaggal találkozol, melyeket mi magunk fejlesztettünk ki, hogy a tanulók egy naprakész, használható tudást kaphassanak meg tőlünk. Mi nem csak a kötelezőt adjuk le, az online tananyagunk segítségével számos „extra” tudásban és részesülnek tanulóink. 

Személy és vagyonőr képzés Nyíregyháza – és még sok vidéki helyszínen is

A személy és vagyonőr képzés nálunk az ország 31 pontján elérhető, többek között Nyíregyházán, Miskolcon és Budapesten is: ezeken a helyszíneken a legnagyobb az érdeklődés, de természetesen sok más lehetőség is van a helyszínek között. A személy-és vagyonőr vizsgákat a tanfolyamok helyszínén, vagy azokhoz közel tartjuk, így nagy előny, hogy a tanulónak nem kell messzire utaznia lakóhelyétől a vizsga napjára. 

Személy és vagyonőr képzés részletfizetésre

Természetesen minden tanulónk részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, hogy mindenki aki szeretne, részt vehessen személy-és vagyonőr képzésünkön. 

Személy- és vagyonőr képzés árak

Helyszín

Ár

Részletfizetés

Budapesti képzések 100 000 Ft 2x 50 000 Ft
Vidéki képzések akció 120 000 Ft helyett 105 000 Ft 1 x 50 000 Ft 1x 55 000Ft
Vizsgadíj 45 000 Ft  

Minden tanulónk részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Egyösszegben történő fizetés esetén 5 000 Ft kedvezményt biztosítunk!

 

JELENTKEZEM A VAGYONŐR TANFOLYAMRA!

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés