+36 30 kattints kattints

Milyen képzés van Személy- és vagyonőr OKJ helyett? Személy- és vagyonőr OKJ országosan több helyen, Személy- és vagyonőr OKJ online tananyaggaé

VOKK

Személy- és vagyonőr OKJ

Személy- és vagyonőr OKJ

VOKK

2020. december 31-től hivatalosan megszűnt a személy- és vagyonőr OKJ. Ne aggódj, a személy-és vagyonőr OKJ helyett egy újképzési rendszer keretein belül lehetsz vagyonőr, biztonsági őr. Mutatjuk a részleteket erről az új képzési programról!

Mi van személy- és vagyonőr OKJ helyett?

2020. december 31-től megszüntették a személy- és vagyonőr OKJ-s képzéseket, azonban nem kell búsulni, mert a VOKK, azaz a Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ egy sokkal jobb képzési rendszert hozott létre, aminek a kimenetele ugyanúgy a hivatásos személy- és vagyonőri képesítés.  A személy és vagyonőr OKJ helyett személy- és vagyonőr szakmai képzésen lehet részt venni, ennek azonosító száma: 10323009. Erre az átfogó képzésre van szükséged, ha biztonsági őr szeretnél lenni.

 

Nem találod a helyed a munkaerőpiacon, szeretnél egyszerűen, és gyorsan, egy keresett, jól fizető szakmához jutni? Érdekel az átfogó képzésünk, amit a személy- és vagyonőr OKJ helyett hoztunk létre? Jelentkezz most, és távozz egy értékes szakmával!

 

Jelentkezem a személy- és vagyonőr OKJ helyetti szakképzésre! 


Vagy hívd a +36 30 948 2646-os telefonszámot!

 

Az ország több pontján elérhető képzések személy- és vagyonőr OKJ helyett

A személy- és vagyonőr OKJ helyett, szakképesítést biztosító képzést indítunk, ráadásul az ország 31 különböző pontján. Átfogó képzési rendszerünknek hála, a Te közeledben is fogsz találni képzési lokációt, tantermet. Több megyeszékhelyen, és nagyvárosban is részt vehetsz a személy- és vagyonőr OKJ helyett kialakított szakképzésünkön! Érdekel mely helyszíneken indulnak képzéseink? KATTINTS IDE a helyszínek megjelenítéséhez! Vagy hívd a +36 30 948 2646-os telefonszámot, és kollégáink segítenek megtalálni a lakóhelyedhez, munkahelyedhez közeli tantermünket! 

 

Kinek való a személy- és vagyonőr OKJ helyetti új tanfolyamunk?

A személy és vagyonőr OKJ helyett kialított tanfolyamunk alapfeltétele nem változott, csak mag a képzési rendszer lett sokkal jobb, praktikusabb! A jelentkezés feltételei:

  • Az alapfokú végzettség, azaz általános iskolai, 8 osztályos bizonyítvány
  • A 18. életév betöltése, azaz nagykorúság
  • Cselekvőképesség
  • Büntetlen előélet a feltétele a bizonyítvány kiállításának, ez a tanfolyamhoz magához nem kell, csak a bizonyítványhoz!

A személy- és vagyonőr OKJ helyett létrejött új képzésünk sokkal praktikusabb, könnyebb elvégezni. Mindenkinek ajánljuk, akik keresi az új, könnyen elvégezhető szakmáját, szeretne egy új terültet kipróbálni, nem szeretne a gyárban robotolni, aki egy könnyebb, túlzott fizikai aktivitást nem igénylő munkát szeretne, és ehhez a megfelelő szakképesítést, illetve a még aktív nyugdíjasoknak is ajánljuk, sok tanítványunk kerül ki közülük is.

 

A személy- és vagyonőr OKJ-t mennyire nehéz elvégezni?

A személy- és vagyonőr OKJ helyett egy jóval praktikusabb, racionálisabb, egyszerűbb képzési rendszert alakítottunk ki, gyakorlati órák nélkül. Egy alapos, precíz, 200 órás képzési rendszert alakítottunk ki, aminek elvégzése 2,5 hónapot vesz igénybe. A legjobb szakterületi specialisták tanítanak nálunk, tankönyvünket is mi fejlesztettük ki, és frissítjük, tesszük minél naprakészebbé, érthetőbbé folyamatosan. A személy- és vagyonőr OKJ megszüntetése után, új képzésünkhöz az egyszerűbb tanuláshoz egy 200 órás videós anyagot is létrehoztunk, amit a képzésben résztvevőknek ingyenesen közzé is teszünk.

Hogy egy kicsit magabiztosabb legyél, garanciát vállalunk érted! Amennyiben hiányzás nélkül végigcsinálod a személy- és vagyonőr tanfolyamot, a vizsgád mégsem sikerül, visszafizetjük az oktatás árát! Sőt teljesen ingyen részt vehetsz egy újabb tanfolyamon és a vizsga árát is fizetjük helyetted! 

 

Mennyibe kerül a személy- és vagyonőr OKJ helyett kialakított képzés?

A személy- és vagyonőr OKJ-t hatóságilag eltörölték, de mi ennek ellenére is lent tartjuk árainkat. És van még egy jó hírünk: lehetőség van részletekben is fizetni! 

Személy- és vagyonőr képzés árak

Helyszín

Ár

Részletfizetés

Budapesti képzések 100 000 Ft 2x 50 000 Ft
Vidéki képzések akció 120 000 Ft helyett 105 000 Ft 1 x 50 000 Ft 1x 55 000Ft
Vizsgadíj 45 000 Ft  

Minden tanulónk részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Egyösszegben történő fizetés esetén 5 000 Ft kedvezményt biztosítunk!
 


Szeretnél egy keresett, jól fizető, de könnyű állást? Ehhez képzettséget biztosító képzést? Bár a személy- és vagyonőr OKJ-t eltörölték, van egy tökéletesen helyettesítő képzésünk, ami ráadásul még jóval egyszerűbb is! Jelentkezz hozzánk személy- és vagyonőr képzésre!

Jelentkezek! 
Vagy hívd a +36 30 948 2646-os telefonszámot!
 

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés