+36 30 kattints kattints

Személy- és vagyonőr tanfolyam Miskolc

VOKK

Személy- és vagyonőr tanfolyam Miskolc

Személy- és vagyonőr tanfolyam Miskolc

VOKK

Személy és vagyonőr képzés azonosító száma: 10323009

Miskolci képzésünk kezdési időpontja:

2024. szeptember

MISKOLCI SZEMÉLY- ÉS VAGYONŐR TANFOLYAM ÁRA: MIT TARTALMAZ?

 

 • Tapasztalt oktató által hétvégenként tartott 2,5 hónapos tantermi oktatást
 • Teljes értékű távoktatási anyagot videó formájában, értéke 80 000 forint
 • 266 oldalas, lényegre törő tankönyvet feladatgyűjteménnyel és mellékletekkel
 • Kamatmentes részletfizetési lehetőséget
 • Vagyonőr tanfolyam záróvizsgát és tanúsítvány kiállítását a sikeres vizsga után
 • Belügyminisztériumi vizsga megszervezését a tanfolyam helyszínén vagy a legközelebbi nagyvárosban
 • Elhelyezkedési tanácsok végzett vagyonőröknek
 • Segítőkész ügyfélszolgálat

 

MISKOLCI BIZTONSÁGI ŐR TANFOLYAM ÁRA:

Tanfolyamunk árából 10000 forint kedvezményt biztosítunk, így 120 000 forint helyett mindössze 110 000 forintot kell fizetni!

Tanfolyamunk ára  110 000 forint, melyet akár 2x55 000 forintos részletben is fizethetsz. A tanfolyam során a fenti összes szolgáltatást megkapod, így garantáltan a legjobb felkészülést nyújtjuk a vagyonőr szakma iránt érdeklődőknek.

A tanfolyam záróvizsgáját a Belügyminisztérium Vizsgaközpontja bonyolítja le, a vizsgadíj költsége 50.000 forint. ( a vizsgadíjat a tanfolyam ára nem tartalmazza)

Egyösszegben történő fizetés esetén 5000 forint kedvezményt biztosítunk a tanfolyam árából!

 

Ha bármilyen kérdésed merülne fel a Miskolcon induló biztonsági őr tanfolyamunkkal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal, segítőkész ügyfélszolgálatunk mindenben rendelkezésedre áll.

Jelentkezz Te is hozzánk, tartozz a személy- és vagyonőr szakma legjobbjai közé!
 

 

Vagyonőri tanfolyam Miskolcon mikor indul?

Mindig frissítjük tanfolyamaink indulásának időpontját. Igyekszünk a lehető leghatékonyabban dolgozni, és a lehető legtöbb tanfolyamot indítani azokban a városokban, ahol igény van rájuk. A legközelebb induló vagyonőri tanfolyamról Miskolcon, az oldal tetején találhatsz pontos információt. Amennyiben további kérdéseid lennének akár a tanfolyam indulásával, akár a várható órarenddel, akár bármi mással kapcsolatban, keress minket bármelyik elérhetőségünkön. 

 

Vagyonőri tanfolyam Miskolcon vizsgagaranciával

A Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ mindent megtesz azért, hogy képzései valóban hatékonyak legyenek, hogy a lehető legtöbb embernek tudjunk segíteni azzal, hogy egy jól fizető, könnyen elvégezhető szakmát adjunk a kezükbe. A vagyonőri tanfolyamunk Miskolcon úgy épül fel, hogy minden szükséges tananyagot hatékonyan át tudjunk adni hallgatóinknak. A szakmai kollégák által vezetett órákon túl egy részletes tankönyvvel, és oktatóvideókkal segítjük a felkészülést. Minden képzésen részt vevőnek ingyenes hozzáférést biztosítunk videótárunkhoz, amiben minden olyan tananyag részletesen el van magyarázva, ami a vizsgához kellhet. Olyannyira jól felépített ez a képzési rendszerünk, hogy garanciát vállalunk rá, azaz a vagyonőri tanfolyam Miskolcon vizsgagaranciával indul. Mit jelent ez? Azoknak a képzésen részt vevőknek, akik hiánytalanul megjelennek az órán, mégsem lesz sikeres a vizsgájuk, visszafizetjük a tanfolyam teljes árát, sőt még a következő képzést, és vizsgát is kifizetjük helyettük. 

 

Vagyonőri tanfolyam Miskolcon- biztos, hogy nekem való?

A vagyonőri tanfolyam elvégzése után egy stabil, jól fizető munkát kaphatsz. A vagyonőri munkának rengeteg előnye van. A vagyonőrök iránti kereslet folyamatosan növekszik, mivel egyre több vállalat és intézmény igényli a biztonságot, egyre több ezzel kapcsolatos előírás születik. Ez egy stabil és biztos karrierlehetőséget jelent, amely hosszú távon is kiszámítható jövedelmet biztosít. A biztonsági őrök munkabeosztása gyakran rugalmas, ami lehetővé teszi, hogy az egyének könnyebben összehangolják munkájukat a személyes kötelezettségeikkel, akár másik munka, iskola, vagy nyugdíj mellé is tökéletes foglalkozás. A VOKK biztonsági őr képzése garantálja, hogy versenyképes tudással rendelkezel majd, ami növeli a munkavállalási lehetőségeidet. A vagyonőri tanfolyam Miskolcon az alábbi előfeltételekkel indul:

 • 18. életév betöltése
 • Minimum a 8. általános iskolai bizonyítvány
 • A tanfolyam elvégezésének nem feltétele a büntetlen előélet, de a személy-, és vagyonőr igazolvány kiváltásának igen
   

Vagyonőri tanfolyam Miskolcon? Bármilyen kérdésed is legyen, tölts ki az alábbi kapcsolati űrlapot, és visszahívunk, vagy keress minket a 36 30 948 2646-os telefonszámon!
KAPCSOLAT
 

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés