+36 30 kattints kattints

Személy- és vagyonőr tanfolyam Kaposvár

VOKK

Személy- és vagyonőr tanfolyam Kaposvár

Személy- és vagyonőr tanfolyam Kaposvár

Admin

Személy és vagyonőr képzés azonosító száma: 10323009

Kaposvári képzésünk kezdési időpontja:

2024. szeptember


 

KAPOSVÁRI SZEMÉLY- ÉS VAGYONŐR TANFOLYAM ÁRA: MIT TARTALMAZ?

 

  • Tapasztalt oktató által hétvégenként tartott 2,5 hónapos tantermi oktatást
  • Teljes értékű távoktatási anyagot videó formájában, értéke 80 000 forint
  • 266 oldalas, lényegre törő tankönyvet feladatgyűjteménnyel és mellékletekkel
  • Kamatmentes részletfizetési lehetőséget
  • Vagyonőr tanfolyam záróvizsgát és tanúsítvány kiállítását a sikeres vizsga után
  • Belügyminisztériumi vizsga megszervezését a tanfolyam helyszínén vagy a legközelebbi nagyvárosban
  • Elhelyezkedési tanácsok végzett vagyonőröknek
  • Segítőkész ügyfélszolgálat

 

 

KAPOSVÁRI BIZTONSÁGI ŐR TANFOLYAM ÁRA:

 

Tanfolyamunk árából 10000 forint kedvezményt biztosítunk, így 120 000 forint helyett mindössze 110 000 forintot kell fizetni!

Tanfolyamunk ára  110 000 forint, melyet akár 2x55 000 forintos részletben is fizethetsz. A tanfolyam során a fenti összes szolgáltatást megkapod, így garantáltan a legjobb felkészülést nyújtjuk a vagyonőr szakma iránt érdeklődőknek.

A tanfolyam záróvizsgáját a Belügyminisztérium Vizsgaközpontja bonyolítja le, a vizsgadíj költsége 50.000 forint. ( a vizsgadíjat a tanfolyam ára nem tartalmazza)

Egyösszegben történő fizetés esetén 5000 forint kedvezményt biztosítunk a tanfolyam árából!

 

Ha bármilyen kérdésed merülne fel a Kaposváron induló biztonsági őr tanfolyamunkkal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal, segítőkész ügyfélszolgálatunk mindenben rendelkezésedre áll.

Jelentkezz Te is hozzánk, tartozz a személy- és vagyonőr szakma legjobbjai közé!

 

Személy és vagyonőr tanfolyam Kaposváron számtalan előnnyel

Úgy érzed kiégtél a mostani munkahelyeden? Folyamatosan túlórázol, nehéz fizikai munkát végzel, elfáradsz, nincs időd pihenni, és még csak nem is vagy megfizetve? Szeretnél egy könnyen elvégezhető, de jól fizető munkát? Egyetemen tanulsz, de jövedelemre van szükséged, egy olyan munkára, amit a suli mellett is végezhetsz? Esetleg nyugdíj mellé keresel jövedelem kiegészítést úgy, hogy a munka könnyen teljesíthető legyen, ne járjon megerőltetéssel? A személy és vagyonőr tanfolyam Kaposváron egy olyan képesítést ad a vizsga letétele után, amivel biztonsági őr állást tölthetsz be. Ez egy nagyon jól fizető, egyszerűen elvégezhető munka, ami neked is ideális lehet.

 

Könnyen teljesíthető a személy és vagyonőr tanfolyam Kaposváron?

A személy és vagyonőr tanfolyam Kaposváron úgy lett kialakítva, hogy a hallgatók számára kényelmesen, könnyedén teljesíthető lehessen. A személy és vagyonőr tanfolyam Kaposváron a legjobb oktatókkal történik, olyan szakemberekkel, akiknek valós tapasztalatuk van a szakmában, és nemcsak a teljes tananyagot, hanem a vizsgáztatás lépésit is ismerik. A VOKK kaposvári tanfolyamának a keretén belül minden olyan eszközt meg fogsz kapni, amire szükséged lehet a sikeres vizsga letételéhez. Olyannyira biztosak vagyunk benn, hogy minden nálunk tanfolyamot végzőnek sikerül a belügyminisztérium által végzett vizsgáztatás, hogy garanciát is vállalunk.

 

Személy és vagyonőr tanfolyam Kaposváron vizsgagaranciával

Személy és vagyonőr tanfolyam Kaposváron vizsgagaranciával? Mit jelent ez? Azt jelenti, ha a tanfolyam minden óráján részt veszel, nincsen egyetlen hiányzásod sem, a vizsgád mégsem sikerül, akkor magunkra vállaljuk a költségeket, nemcsak a vizsga árát fizetjük vissza, hanem a következő tanfolyamon, és vizsgán is ingyen részt vehetsz. Olyan nagy tapasztalatunk van már az oktatásban, tanfolyamok szervezésében, hogy jól tudjuk, akik meg akarják csinálni ezt a tanfolyamot, sikeres vizsga a céljuk, eljönnek órákra, és figyelnek (érdekesek az órák, könnyű figyelni), azoknak menni fog.

 

Mikor van a személy és vagyonőr tanfolyam Kaposváron?

Személy és vagyonőr tanfolyam Kaposváron évente több alkalommal is indul, a következő tanfolyam indulását fentebb írtuk ki. A tanfolyam időpontjait, az órarendet igyekszünk úgy kialakítani, hogy mindenkinek megfeleljenek, azaz akár munka mellett is teljesíthető legyen. Nagyrészt hétvégén, illetve az esti időpontban kerül sor az órákra. Ha valaki nem tud megjelenni személyesen valami miatt, akkor sincsen nagy probléma, hiszen a személy és vagyonőr tanfolyam Kaposváron most extra kedvezménnyel jár. Minden hallgató ingyenes hozzáférést kap a videótárunkhoz, ahol a részletes magyarázó videók segítségével könnyen pótolható az órai anyag. 

 

Személy és vagyonőr tanfolyam Kaposváron a VOKK-nál nagyon gördülékenyen zajlik, amennyiben bármilyen további kérdésed van, keress minket a +36309482646-os telefonszámon!

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés