+36 30 kattints kattints

Személy- és vagyonőr tanfolyam Budapesten

VOKK

Személy- és vagyonőr tanfolyam Budapesten

Személy- és vagyonőr tanfolyam Budapesten

Admin

Személy és vagyonőr képzés azonosító száma: 10323009

Budapesti képzésünk kezdési időpontja:

2024. június 16.

 

 

Személy- és vagyonőr tanfolyam Budapesten: szerezz versenyképes szakmát! 

Nem találod a helyed a munkaerőpiacon, vagy csak simán meguntad eddigi szakmád? Személy és vagyonőr tanfolyamaink Budapesten rendszeresen indulnak, csatlakozz hozzánk Te is!

 

Vagyonőrként, biztonsági őrként nem csupán egy szakmát adunk a kezedbe, de egy izgalmas, kihívásokkal teli hivatást is, amellyel ráadásul biztosan gyorsan el tudsz helyezkedni. 

 

Személy és vagyonőr tanfolyam Budapesten: a tanfolyam ára

Budapesti tanfolyamunk ára: 100 000 Ft.- 

Vizsgadíj: 50 000 Ft.- 

 

Budapesti biztonsági őr tanfolyamunkon is lehetőséged van részletfizetést választani, melynek keretén belül a vagyonőr tanfolyam díját 2x 50 000 Ft-os  részletben fizetheted, kamatmentes részletfizetéssel! 

 

Egyösszegben történő fizetés esetén a tanfolyami díjból 5 000 Ft kedvezményt biztosítunk! 

 

Személy és vagyonőr tanfolyam Budapesten, egyedülálló vizsgagaranciával!

Bízunk benned, és bízunk kiváló tanárainkban is. Biztonsági őr tanfolyamunkat Budapesten is úgy állítottuk össze, hogy a lehető legmagasabb, biztos tudást nyújtsa számodra. Az évek során azt tapasztaltuk, hogy azon tanulóink számára akik a tanfolyamon odafigyelnek, minden alkalmon megjelennek nem okoz problémát a vizsga, így erre garanciát is vállalunk! 

 

Egyedülálló akciónk keretén belül biztosítjuk, hogy amennyiben a budapesti biztonsági őr tanfolyam egyetlen alkalmáról sem hiányoztál, de ennek ellenére nem sikerült a vizsgád, visszafizetjük az oktatás árát! Sőt, ebben az esetben ingyen részt vehetsz a következő vagyonőr tanfolyamon Budapesten, és a pótvizsgadíjat is kifizetjük helyetted.

 

Miért érdemes nálunk elvégezned a személy és vagyonőr tanfolyamot Budapesten?

Ha még mindig kétségeid vannak, 7 pontban gyűjtöttük össze, hogy miért érdemesmég ma leadnod jelentkezésed biztonsági őr tanfolyamunkra. 

 

  1. Az ország legjobb tanáraival, kiemelkedő tananyaggal várunk biztonsági őr tanfolyamunkon Budapesten.
  2. Személy és vagyonőr tanfolyamunk tankönyvét, és a mintegy 200 videót tartalmazó tananyagot mi magunk fejlesztjük, hogy biztosak lehessünk benne: naprakész és használható tudást adunk a kezedbe. 
  3. Személy és vagyonőr tanfolyamunk Budapesten széles körű elismertségnek örvend, így a nálunk végzett tanulók a munkaerőpiacon biztosan jó ponttal indulnak az álláskeresés során. 
  4. Budapesti biztonsági őr képzésünk végén a vizsgáztatást a Belügyminisztérium végzi, így tanulóink joggal lehetnek büszkék végzettségükre. 
  5. Személy és vagyonőr tanfolyamunk mellett Budapesten velünk akár a fegyvervizsgát is leteheted, amellyel komplex tudást szerezhetsz! 
  6. Egyedülálló vizsgagaranciát vállalunk budapesti biztonsági őr képzéseinkre, a fentebb említett részletekkel.
  7. Személy és vagyonőr tanfolyamunk árát akár részletben is fizetheted kamatmentesen, hiszen mindenkinek szeretnénk lehetőséget adni az új életre! 

 

Milyen az élet a személy és vagyonőr tanfolyam után, biztonsági őrként?

Személy és vagyonőr tanfolyamunk Budapesten egy olyan izgalmas és kihívásokkal teli szakmát nyújt számodra is, amelytől túlzás nélkül megváltozhat az életed. 

 

A fővárosban számos vállalat keres biztonsági őröket nap, mint nap. Személy- és vagyonőr tanfolyamunk hírneve biztosítja, hogy gyorsan és könnyen elhelyezkedhess – a véget nem érő álláskeresés már a múltté! 

 

És hogy milyen karrierre számíthatsz? Személy és vagyonőr tanfolyamunk Budapesten számos lehetőséget tartogat számodra: biztosíts rendezvényeket, dolgozz fontos eseményeken, vagy találj egy fix és nyugalmas épületet, melyet őrizhetsz. A lehetőségek tárháza szinte végtelen, ebben a szakmában mindenki megtalálja a számára megfelelő helyet! 

Jelentkezz Te is hozzánk, tartozz a személy- és vagyonőr szakma legjobbjai közé!
 

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés