+36 30 kattints kattints

Miért érdemes felnőtt korban tanulni? Ezek a felnőttkori tanulás előnyei, felnőtt tanfolyamok előnyei

VOKK

Miért érdemes felnőtt korban tanulni? Ezek a felnőttkori tanulás előnyei

Miért érdemes felnőtt korban tanulni? Ezek a felnőttkori tanulás előnyei

Admin

Manapság egyre több olyan hirdetéssel találkozni, ami felnőttkori képzéseket hirdet. Több szakmát is lehet esti iskolában is elvégezni. De vajon megéri? Mi a VOKK felnőttképzési rendszerével kapcsolatban azt tudjuk mondani, hogy számos pozitív visszajelzés érkezik oktatásunkkal kapcsolatban.  Nézzük tanulóink a felnőttkori tanulás milyen előnyeit szokták leggyakrabban kiemelni!

Felnőtt kori tanulás előnyei: Jobb munkalehetőség

Az egyik legfontosabb előnye a felnőttkori tanulásnak a karrierfejlesztés lehetősége. A munkaerőpiac folyamatosan változik, és új készségek és ismeretek megszerzése segíthet abban, hogy versenyképesebbek legyünk a munkahelyi környezetben. A továbbképzés, az új szaktudás megszerzése vagy akár egy teljesen új szakma elsajátítása hozzájárulhat ahhoz, hogy előrelépjünk a karrierünkben és magasabb fizetési lehetőségeket érjünk el. A személy-és vagyonőr tanfolyam elvégzésével például egy könnyen elvégezhető, de egyszerűen elvégezhető munkád lehet! Ha unod a munkádat, az állandó túlórákat, vagy úgy érzed, nem bírja a szervezeted a nehéz fizikai terhelést, akkor válaszd a személy-és vagyonőri képzésünket! Az ország 31 pontján elérhető képzésünk Jelentkezz az alábbi gomb megnyomásával!

Jelentkezem felnőtt képzésre

 

Felnőtt kori tanulás előnyei: Folyamatos fejlődés

A felnőttkori tanulás nemcsak a szakmai területen hozhat előnyöket, hanem segíthet a személyes fejlődésben is. Új készségek és ismeretek elsajátítása önbizalmat adhat, és segíthet abban, hogy hatékonyabban kezeljük a mindennapi kihívásokat. A tanulás során megnyílhatnak új érdeklődési területek is, és ezáltal gazdagabbá tehetjük az életünket. Ha úgy érzed nem vagy elég magabiztos, a csalásban sem mersz a vitákhoz hozzászólni, akkor egy kis önfejlesztés segíteni fog!

 

Felnőtt kori tanulás előnyei: Egészségügyi előnyök

A tanulásnak számos fizikai és kognitív előnye van. A kutatások azt mutatják, hogy a tanulás segít fenntartani az agy plaszticitását és hozzájárulhat a kognitív funkciók javításához. Az idősebb felnőttek számára különösen fontos lehet a tanulás, mivel segít lassítani az agyi öregedést és csökkentheti az Alzheimer-kór kockázatát. Több volt diákunk is számolt be arról, hogy mennyire jól érezte magát óráinkon, könyveinket forgatva, és mennyire fittebbnek érzi magát 1,5 hónapos tanfolyamunk elvégzése után. 

 

Felnőtt kori tanulás előnyei: Szociális kapcsolatok kialakítása, elmélyítése

A felnőttkori tanulás során új embereket ismerhetünk meg és új barátságokat köthetünk. A tanulási csoportokban vagy kurzusokon való részvétel lehetőséget ad a kapcsolatépítésre, és egy közösség részévé válhatunk. Ez nemcsak szellemi, hanem szociális szempontból is gazdagító lehet. Többen jó barátság, szoros szakmai kapcsolat is született már vagyonőri képzéseinek hála – és erre mi nagyon büszkék vagyunk!


Felnőtt kori tanulás előnyei: Öröm és kihívás egyben

A tanulás örömet okozhat, és új kihívások elé állíthat minket. Az új ismeretek megszerzése és a problémamegoldás során elért sikerek önbizalmat és elégedettséget hozhatnak. A tanulás során tapasztalt nehézségek pedig lehetőséget adnak a kitartás és a kemény munka fejlesztésére. Személy-és vagyonőr tanfolyamunkon bármilyen kihívással is néznél szembe, az ország legjobb szakmai oktatói segítenek benne, hogy túllendülj rajta!

Jelentkezz felnőttképzésünkre, a VOKK személy-és vagyonőr tanfolyamára!  Hívd a +36309482646-os telefonszámot vagy nyomd meg a jelentkezés gombot!
JELENTKEZEM
 

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés