+36 30 kattints kattints

Fegyvervizsga az ország egyik legjobb kiképző központjában: professzionális tananyaggal és nagy szakértelmű oktatókkal tanulod meg a fegyverhasználat minden részletét!

VOKK

Fegyvervizsga

Fegyvervizsga

VOKK.hu

A fegyver nem játék, komoly felelősség, hiszen akár életek is múlhatnak rajta. Ezért kiemelkedően fontos, hogy ha fegyvervizsgát szeretnél tenni, azt csakis megbízható, szakszerű helyen tedd le – ilyen a VOKK. Oktatóink kiemelkedő szaktudással rendelkező rendőrök, akik hosszú évek tapasztalatával adják át a megfelelő tudást. 

A fegyvertartásról röviden 

Hazánkban is egyre több ember rendelkezik fegyverrel, leginkább sportolási vagy vadászati okokból, de védelmi okokból kifolyólag is tarthatunk otthon fegyvert. Illetve szakmából adódóan, mint a személy-és vagyonőr – erre a szakmára is van lehetőség a VOKK-nál tanfolyamot elvégezni. 

Mi kell ehhez? Magyarországon 2004 óta engedélyekhez között a fegyvertartás: bármilyen célból is tartunk otthon fegyvert komoly előírások és szabályok rendelkeznek annak feltételeiről. A rendelet szerint, ahhoz, hogy fegyvert tarthass otthon, rendelkezned kell egészségügyi alkalmassági vizsgálattal, elméleti és gyakorlati tudással, amit egy fegyvervizsga keretein belül tud elsajátítani, illetve meg kell felelni a lőfegyver és az ehhez tartozó lőszer tárolásának a feltételeivel. 

Fegyvervizsga a VOKK-nál 

Fontos, hogy egy ilyen komoly és felelőségteljes vizsgát, mint a fegyvervizsga, csakis megbízható helyen tegyél le, szakszerű oktatók segítéségével. A VOKK oktatói magasan képzett rendőrök, akik mögött hosszú évek vannak, mint fegyverjártassági és fegyvervizsga tanfolyam oktatók. Az ő szakértelmükkel alaposan megtanulod a fegyverelméleti ismereteket, majd a gyakorlati oktatáson keresztül a fegyverhasználat rejtelmeire is szert teszel. A sikeres vizsga elvégzése után mindhárom fegyvernem - maroklőfegyver, golyós és sörétes puskák – használatára képes leszel.

Miből áll egy fegyvervizsga és mennyibe kerül?

A fegyvervizsga három részből áll:

 

•    írásbeli (tesztlap kitöltése)
•    szóbeli
•    és gyakorlati vizsgafeladat (lövészet pisztollyal)

 

A fegyvervizsga előtti oktatás során az oktatók átfogóan elmagyarázzák az anyagot, a tipikus vizsgakérdéseket is átbeszélik a tanulókkal majd a gyakori hibák, tipikus beugratós kérdéseket is elmondják. A felkészítés és a vizsga egész napos elfoglaltság!
A fegyvervizsga ára tartalmazza az írott tananyagot kidolgozott szóbeli kérdésekkel, az önálló tudást elősegítő videókat és minden egyéb adminisztrációt.

Fegyvervizsga díja: 20.000 Forint, rejtett költségek nélkül!

 

JELENTKEZÉS FEGYVERVIZSGÁRA

Fegyvervizsga helyszínei

Fegyvervizsga Budapest
Lőtér Palota Bp. XV. kerület Szentmihályi út. 35 (a GPS-be azt írd be, hogy Lőtér Palota, így biztos, hogy jó címre visz). 

Fegyvervizsga Debrecen
Debrecen Városi Lövész Egylet (Apafai lőtér) 4002 Debrecen Lőtér utca 10

Mit kell tenned, hogy a fegyvervizsga sikeres legyen?

Tanulni! Bármennyire is egyszerűen hangzik, szükség lesz a felkészülésedre a sikeres fegyvervizsgához, mi mindent megteszünk, hogy a fegyvervizsga anyagát ne csak ledaráljuk, hanem valódi tudást adjunk át és minden felmerülő kérdésre válaszoljunk. Neked tanulnod kell, és a fegyvervizsgán megjelenni. A sikeresen elvégzett fegyvervizsga után már a helyszínen megkapod tőlünk a bizonyítványt.  A VOKK-nál végzett tanulók híre országosan remek, a munkáltatók tudják: akik nálunk tette le a vizsgát, az valódi, hasznos tudással rendelkezik.
 

Ha eldöntötted, hogy az ország egyik legmegbízhatóbb helyén szeretnéd letenni a fegyvervizsgát, akkor jelentkezz a gombra kattintva!

JELENTKEZÉS FEGYVERVIZSGÁRA

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés