+36 30 kattints kattints

Miért van szüksége egy vállalkozásnak biztonsági őrre? - Összegyűjtöttünk 5 tényt, ami azt bizonyítja, hogy sok vállalkozás számára elengedhetetlen egy biztonsági őr jelenléte: ezért alkalmazz te is biztonsági őrt!

5 tény, amiért a te vállalkozásodnak is szüksége van biztonsági őrre

Egyes vállalkozások hajlamosak figyelmen kívül hagyni a biztonsági őrök fontosságát, és nem veszik fontolóra, hogy megfelelő biztonságot biztosítsanak vállalkozásuk számára. Pedig az előnyök, amelyek azután következnek be, hogy vállalkozásod számára biztonsági őrt veszel fel, hatalmasok. Az alábbiakban felsorolunk 5 olyan tényt a biztonsági őrökről, amelyek miatt biztosan át fogod gondolni és rájössz, hogy a te vállalkozásodnak is szüksége van egy biztonsági őrre.

Jelentkezz Most!
5 tény, amiért a te vállalkozásodnak is szüksége van biztonsági őrre
Mit kell tudni vagyonőr képzésünkről?

Mit kell tudni vagyonőr képzésünkről?

  • A vagyonőr képzést tantermi oktatás keretein belül végezzük.
  • Országszerte 31 nagyvárosban van lehetőséged részt venni a képzésen (városok listáját lentebb láthatod).
  • A tanfolyam 2,5 hónapot vesz igénybe.
  • Az oktatási napokat hétvégente tartjuk, így munka és család mellett is végezhető. 
  • A tanfolyam díja tartalmaz egy 80 000 Ft értékű online kurzust videók formájában.
  • A kidolgozott szóbeli vizsgatételeket videós formában.
  • Online gyakorló tesztlapokat, amikkel próbára teheted tudásodat.
  • Mindenre felkészítünk, mindent elintézünk – neked csak tanulnod kell! 

 

 

Jelentkezz most

A biztonsági őrök gyorsan reagálnak

Bármikor és bárhol megtörténhet egy nem kívánt esemény és nem kell sok idő ahhoz, hogy a bűncselekmények elkezdődjenek. Ezért tudomásul kell venned, hogy biztonsági őrök nélkül nem tudsz elég gyorsan reagálni olyan nem kívánt eseményekre, mint a veszekedés, verekedés vagy lopás.

A biztonsági őrök viszont megfelelő képzettséggel és edzettségi szinttel rendelkeznek, ez pedig segít éberségben maradni a veszély idején. Így például az éberségük segít megakadályozni, hogy váratlan elkövetők behatoljanak egy üzletbe.  Ez nem csak arról szól, hogy képesek-e tisztán és ébren maradni egy adott szituációban, hanem a biztonsági őrök erős ösztöneinek megnyilvánulása is nagy szerepet játszik, amely végső soron lehetővé teszi számukra, hogy előre látják a veszélyt, mielőtt az megtörténne.

A biztonsági őrök őszinték

Az őszinteség, a hűség és a tisztesség a legfontosabb tulajdonságok, amellyel egy biztonsági őrnek rendelkeznie kell. Ezt szem előtt tartva hihetetlen előny lehet egy becsületesen dolgozó alkalmazott egy vállalkozás számára. Egyrészt, mint cégtulajdonosnak, mivel így lehet egy olyan professzionális személy, akiben megbízhatsz.
Hiszen, ha megbízható és lojális erők védik vállalkozásodat, akkor megnyugodhatsz, mivel megszabadít téged attól a feszültségtől és stressztől, hogy értékeidet, létesítményedet felügyelet nélkül hagyod.

Vészkiürítésre képezték ki a biztonsági őröket

Sok vállalkozás nem veszi észre, de a biztonsági őrök jól képzettek a természeti veszéllyel szembeni balesetek és sérülések megelőzésére. Ezek a veszélyek lehetnek beltéri tűz, földrengés vagy árvíz.
A bűnözés azonosításában és elrettentésében szerzett szakértelmük mellett a biztonsági őrök azt is tudják, hogyan kell szisztematikusan, nyugodt lélekkel reagálni, és biztonságosan evakuálni a dolgozókat a létesítményből. Feladatuk, hogy életüket kockára tegyék a többi dolgozó biztonsága érdekében.

A biztonsági őrök segíthetnek a termelékenység javításában

Ez lehet elsőre értelmezhetetlen, de a biztonsági őrök alkalmazása valójában javítja a termelékenységet. Hogyan teszi ezt? Nos, egy cég dolgozói először is megnyugtatónak találják, amikor a biztonsági őrök folyamatosan szemlélik az üzlethelyiségeket.
Sőt, lehetővé teszi számukra, hogy annak tudatában dolgozzanak, hogy biztonsági őrök védik a vagyonukat és a megélhetésüket. Egyesek még a biztonsági őrök felvételét is jó gesztusnak tekintik a vállalkozás részéről, és válaszul nagyobb erőfeszítéssel és hatékonyabban dolgoznak.

A biztonsági őrök javíthatják az ügyfélélményt

Sokszor egy vállalkozásnak lehetősége nyílik lenyűgözni egy nagy ügyfelet, különösen, ha az üzlet a kiskereskedelmi ágazatban működik. Ilyenkor a biztonsági őrök kulcsszerepet játszhatnak és személyes protokollt biztosítanak az adott ügyfélnek. Ezzel VIP-kezelést nyújtanak az adott ügyfélnek, exkluzív hozzáférést biztosítva számukra, és minden igényét kielégítik.

Hírek

Online jelentkezés