+36 30 kattints kattints

Budapesti vagyonőri tanfolyam informáci

VOKK

Budapesti vagyonőri tanfolyam

Budapesti vagyonőri tanfolyam

Admin

Idén is több turnusban indul a budapesti vagyonőri tanfolyam a Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ szervezésében. Mutatjuk a legfontosabb részleteket a vagyonőri tanfolyamunkról, valamint a jelentkezés feltételeit, és lehetőségeit is. 

Budapesti vagyonőri tanfolyam – biztonsági őrképzés

A biztonsági őr OKJ-t jogszabályilag eltörölték, ehelyett pedig egy módosított rendszerű vagyonőri képzés jött létre. Ez a képzés lényegesen leegyszerűsödött, csupán a legfontosabb alapokra koncentrál. A budapesti vagyonőri képzésünk során mi is odafigyeltünk rá, hogy a lehetős legoptimálisabb rendszerben alakítsuk ki a tananyagot – és ez nagyszerű oktatóink segítségének hála sikerült is. A budapesti vagyonőr tanfolyam már évek óta nagy érdeklődésnek örvend, és szerencsére a sikeres vizsgák aránya is nagyon magas. Minden képzésre járónknak a legjobb oktatási anyagokat biztosítjuk a tanfolyam elvégzéséhez.

 

Budapesti vagyonőri tanfolyam jelentkezés feltételei

Budapesti vagyonőri tanfolyamunkon fiatal, és idősebb generációt egyaránt várunk. Azoknak is nagyszerű ez a képzés, akik pályakezdő munkát keresnek, esetleg az egyetem mellé szeretnének egy kis mellékes munkát találni, illetve azoknak is, akik nehéz, fizikailag megerőltető munkájukat cserélnék le egy jól fizető, könnyen végezhető állásra, vagy a nyugdíj mellé keresnek kereset kiegészítést. A budapesti vagyonőri tanfolyamon mindenkit nagy szeretettel várunk, aki az alábbi kritériumoknak megfelel:

  • 18. életév betöltése
  • Minimum 8 osztályos bizonyítvány
  • Bár a tanfolyam elvégzésének nem feltétele a büntetlen előélet, de az igazolvány kiállításának igen.

Amennyiben nem vagy biztos benne, hogy a budapesti vagyonőri tanfolyam alapfeltételeinek megfelelsz, hívd kollégáinkat! 

 

Jelentkezni szeretnék a budapesti vagyonőri tanfolyamra – hol kell? Nyomd meg az alábbi gombot, majd töltsd ki az űrlapot, vagy hívd a +36 30 948 2646-os telefonszámot!
 

JELENTKEZÉS

 

Budapesti vagyonőri tanfolyam hogyan zajlik?

Budapesti vagyonőri tanfolyamunk több időpontban is indul, maga a képzés 2,5 hónapig tart, és egy Belügyminisztérium által végzett vizsgával zajlik. Az órákat rendszerint úgy időzítjük, hogy mindenkinek megfeleljen, munka mellett is elvégezhető legyen. Pontos órarendet a beiratkozás után tudunk adni. A budapesti vagyonőri tanfolyamhoz minden szükséges felszerelést biztosítunk. Egy saját tankönyvünk van, amiben minden tananyag szerepel, ami a vizsgához kellhet. Továbbá a most jelentkezőknek a több 100 oktató videót tartalmazó tananyag tárunkhoz is ingyenes hozzáférést biztosítunk, hogy mindig könnyen visszanézhető legyen az anyag. 

 

Budapesti vagyonőri tanfolyam hogyan zajlik a vizsga?

Mint említettük, a budapesti vagyonőri tanfolyamot követően, a bizonyítvány megszerzéséhez vizsgát kell teljesíteni. A vizsgáztatást a Belügyminisztérium szakemberei végzik – oktatóink már ismerik a kérdéseket, feladatokat, az órákon ezekre is mindig kitérünk. Olyannyira megbízunk tanulóink tudásában, hogy vizsgagaranciát is biztosítunk. Ezt azt jelenti, ha hiánytalanul részt veszel a budapesti vagyonőri tanfolyam minden óráján, a vizsgád mégsem sikerül, akkor visszafizetjük a tanfolyam árát, és a következő tanfolyamunkon ingyen részt vehetsz, valamint a pótvizsgádat is mi álljuk. Apropó mennyibe kerül a budapesti vagyonőri tanfolyam?

 

Budapesti vagyonőri tanfolyam árak

Az alábbiakban mutatjuk, mennyibe kerülnek a budapesti vagyonőri tanfolyam árak. Ahogyan a táblázat mutatja, részletfizetésre is van lehetőség.

Személy- és vagyonőr képzés árak

Helyszín

Ár

Részletfizetés

Budapesti képzések 100 000 Ft 2x 50 000 Ft
Vidéki képzések akció 120 000 Ft helyett 105 000 Ft 1 x 50 000 Ft 1x 55 000Ft
Vizsgadíj 45 000 Ft  

Minden tanulónk részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Egyösszegben történő fizetés esetén 5 000 Ft kedvezményt biztosítunk!

 

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés