+36 30 kattints kattints

Mennyibe kerül a biztonsági őr vizsga? Biztonsági őr vizsga: jelentkezés biztonsági őr vizsgára

VOKK

Biztonsági őr vizsga

Biztonsági őr vizsga

VOKK

Egy biztos képzettséget szeretnél, jól fizető, de nagy fizikai igénybevételt nem igénylő munkát akarsz végezni? A biztonsági őr vizsga, avagy hivatalos nevén személy-és vagyonőr vizsga egy biztos végzettséget, jó munkalehetőséget biztosít számodra! Hogyan készülhetsz fel könnyedén biztonsági őr vizsgára? Hogyan vehetsz részt biztonsági őr vizsgán? Mennyibe kerül a biztonsági őr vizsga? Alábbi cikkünkben ezekre a kérdésekre válaszolunk!

Milyen képzésen kell részt vennem a biztonsági őr vizsga előtt?

Az elmúlt években megváltozott a biztonsági őr vizsgáztatás módszertana. Mára már nem biztonsági őr képzések vannak, hanem sokkal körszerűbb, komplexebb tanfolyamok. A biztonsági őr képzést felváltotta 2020 végén a személy- és vagyonőr szakmai képzés, aminek azonosító száma: 10323009. Ez a képzés konkrét szakképesítést nyújt, természetesen csak a biztonsági őr vizsga elvégzése, a hivatalos okiratok kiállítása után. A biztonsági őr vizsga előtt ezen a képzésen kell részt venned. 

 

A VOKK felnőttképzéseinek segítségével, munka mellett is szerezhetsz egy új képesítést adó hivatást, ami jó fizetést, könnyű munkalehetőséget biztosít. Frissen az iskolát befejezetteknek is ajánljuk képzésünket, illetve mindazoknak, akik kezdik megutálni előző hivatásukat, úgy érzik, nem bírják tovább a komoly fizikai megterhelést, vagy nem elég a fizetésük, esetleg a nyugdíj mellé szeretnének kiegészítést! Jelentkezz képzésünkre, és tedd le a biztonsági őr vizsgát egyszerűen!

Jelentkezem!
Vagy keress minket a +36309482646-os telefonszámon!

 

Hogyan készülhetek fel hatékonyan biztonsági őr vizsgára?

A VOKK-nál zajlik a leghatékonyabb felkészítés a biztonsági őr vizsgára! Nálunk dolgoznak a szakmai legkiemelkedőbb oktató, akik nemcsak nagy tudással rendelkeznek, hanem rendkívül segítőkészek is, minden diák minden kérdésére készségesen válaszolnak! Saját szerkesztésű tankönyvünk van, amik a biztonsági őr vizsgához szükséges mindennemű tananyagot tartalmaznak. Régóra foglalkozunk már személy- és vagyonőr oktatással, így jól tudjuk, hogy milyen jellegű tudásra van szükség a biztonsági őr vizsga sikeres elvégzéséhez, illetve a szakmában való helytálláshoz. Nemcsak precíz, könnyen érethető tankönyvünk segítségével tudsz felkészülni a biztonsági őr vizsgára, hanem ingyenesen elérhető videós tárunk anyagaival is. Közel 200 oktatóanyagunk található meg videós platformunkon, ahova minden diákunk hozzáférést kap! 

 

Validált biztonsági őr vizsga hol elérhető?

A biztonsági őr vizsgákat a Belügyminisztérium végzi, így az általunk kiállított bizonyítvány sokat fog érni a munkaerőpiacon is! A VOKK-nál a biztonsági őr vizsgát elvégzett szakemberek nagyon keresettek a különböző nagyvállalatotoknál, üzlethálózatoknál. Személy. és vagyonőr képzésünk, valamint az ehhez kapcsolódó vizsgáink országosan több helyszínen, 31 különböző nagyvárosban elérhetőek. Biztos te is megtalálod a hozzád, munkahelyedhez legközelebbi helyszínt, a teljes lista ITT elérhető!  

 

Mennyibe kerül a biztonsági őr vizsga?

Fontos, kérdés, hogy mennyibe kerül a biztonsági őr vizsga? Az alábbi táblázatban az aktuális árainkat láthatod! Lehetőség van kamatmentes részletfizetésre is!

Személy- és vagyonőr képzés árak

Helyszín

Ár

Részletfizetés

Budapesti képzések 100 000 Ft 2x 50 000 Ft
Vidéki képzések akció 120 000 Ft helyett 105 000 Ft 1 x 50 000 Ft 1x 55 000Ft
Vizsgadíj 45 000 Ft  

Minden tanulónk részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Egyösszegben történő fizetés esetén 5 000 Ft kedvezményt biztosítunk!

 

Miért éri meg a biztonsági őr vizsga?

A biztonsági őr vizsga egy hivatalos szakképzést, biztos megélhetést biztosít. A VOKK képzéseit biztosítva semmit sem veszíthetsz! A biztonsági őr vizsgákra garanciát vállalunk. Ez azt jelenti, hogy amennyiben hiánytalanul részt vettél minden órán, de a biztonsági őr vizsgád mégsem sikerül, visszafizetjük a teljes oktatás árát hiánytalanul, majd a következő képzés, valamint pótvizsga árát mi álljuk! 

 

Jelentkezz most, és szerezz egy jól fizető munkát a biztonsági őr vizsga után! Nincsen vesztenivalód!

Jelentkezem!
Vagy keress minket a +36309482646-os telefonszámon!
 

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés