+36 30 kattints kattints

Biztonsági őr tanfolyam: személy- és vagyonőr tanfolyamok országszerte

VOKK

Biztonsági őr tanfolyam az ország 31 pontján

Biztonsági őr tanfolyam az ország 31 pontján

VOKK.hu

Biztonsági őr tanfolyamot keresel, hogy végre jövedelmező szakmához juss? A legjobb oktatókkal, részletfizetési lehetőséggel, garanciával, és ingyenes videós tananyagokkal várunk biztonsági őr tanfolyamainkon, melyekhez az ország 31 pontján csatlakozhatsz, hogy biztosan ne maradj le! 

 

Biztonsági őrnek lenni nem csupán egy szakma, hanem egy színes, izgalmas és kihívásokkal teli hivatás, amit mi nagyon is komolyan veszünk. A nálunk végzett hallgatók biztosak lehetnek benne, hogy újdonsült biztonsági őrként a legjobb tudásanyaggal kerülnek ki a munkaerőpiacra, Kiképző Központunk hírneve pedig garantálja, hogy a munkaadók is lelkesen fogadják majd jelentkezésed! De miért is mondjuk ezt? Ismerd megjobban, mit kínálunk biztonsági őr tanfolyamainkon, és jelentkezz még ma! 

 

 

Jelentkezz most!

 

 

Jelentkezés a biztonsági őr tanfolyamra

Jelentkezésed folyamatosan várjuk induló tanfolyamainkra országszerte. A tanfolyamok pontos időpontjáról lejjebb görgetve a tanfolyami helyszínek alatt tájékozódhat.

 

Mit tartalmaz a biztonsági őr tanfolyma ára?

  • Tantermi oktatásban részesülhetsz, tapasztalt oktatótól, aki a legfrissebb tudást és gyakorlatot adja át neked.
  • Videós távoktatás anyagot is kapsz, amely 200 részből áll, és 80 000 forint értékű. A videók segítségével otthon is tanulhatsz, és megismerheted a biztonsági őr szakma elméleti és gyakorlati alapjait. Néhány bemutató videót itt tekinthetsz meg: bemutató videók.
  • Kidolgozott szóbeli vizsgatételeket is kapsz videós formában, amelyekkel felkészülhetsz a belügyminisztériumi vizsgára.
  • Online gyakorló tesztlapokat is használhatsz, amelyekkel gyakorolhatod az írásbeli vizsga anyagát. Az adatbázisunkban több száz kérdés található, amelyeket véletlenszerűen válogatunk ki neked. A tesztlapokat korlátlanul kitöltheted, és azonnal megkapod az eredményedet és a helyes válaszokat.
  • 266 oldalas lényegre törő tankönyvet is kapsz feladatgyűjteménnyel és mellékletekkel, amely a vagyonőr tanfolyam fontos kiegészítője. A tankönyvben megtalálod az összes szükséges jogszabályt, fogalmat, eljárást és példát, amelyeket egy biztonsági őrnek munkája során alkalmaznia kell.
  • Kamatmentes részletfizetési lehetőséget is biztosítunk neked, ha nem tudod egyszerre kifizetni a tanfolyam díját.
  • Biztonsági őr tanfolyami záróvizsgát is szervezünk neked, amelyen megmutathatod, hogy elsajátítottad a tananyagot. A záróvizsga sikeres teljesítése után tanúsítványt kapsz tőlünk, amely igazolja, hogy elvégezted a vagyonőr tanfolyamot.
  • Belügyminisztériumi vizsgát is megszervezzük. A vizsgát a tanfolyam helyszínén vagy a hozzá legközelebbi nagyvárosban tartjuk meg, ahol cégünk oktatást tart. A vizsga időpontjáról és helyszínéről időben értesítünk téged.
  • Segítőkész ügyfélszolgálatot is biztosítunk, hogy legyen kihez fordulnod vagyonőr tanfolyammal kapcsolatos kérdéseiddel. Az ügyfélszolgálatunk elérhetőségeit megtalálod a weboldalunkon.

Biztonsági őr tanfolyam árak – mennyibe kerül a vagyonőr képzés és a vizsga?

Biztonsági őr tanfolyamunkra való jelentkezésedkor biztos lehetsz benne, hogy a tanfolyam ára hamar, akár már az első hónapban megtérül majd új szakmádban való elhelyezkedésed után. 

 

Személy- és vagyonőr képzés árak

Helyszín

Ár

Részletfizetés

Budapesti képzések 100 000 Ft 2x 50 000 Ft
Vidéki képzések akció 120 000 Ft helyett 110 000 Ft 1 x 55 000 Ft 1x 55 000Ft
Vizsgadíj 50 000 Ft  

Minden tanulónk részére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Egyösszegben történő fizetés esetén 5 000 Ft kedvezményt biztosítunk!

 

Biztonsági őr tanfolyam – részletfizetésre is!

Nem áll rendelkezésedre ekkora összeg? Nem probléma, hiszen minden biztonsági őr tanfolyamunkon részt vevő hallgatónknak kamatmentes részletfizetést biztosítunk, melynek keretén belül a tanfolyam díját három részletben térítheted meg (az első részletet beiratkozáskor, a második két részletet a tanfolyam ideje alatt kérjük). 

 

A biztonsági őr tanfolyam időtartama

Biztonsági őr tanfolyamunk 2,5 hónapot vesz igénybe, mely során az új rendszerben sajátíthatod el a szakmát. 


2020 december 31-től a korábban üzemelő OKJ-s Személy és vagyonőr képzés megszűntével a tananyagot racionalizálták. Helyébe egy sokkal összetettebb, fejlettebb szakképesítés megszerzésére irányuló biztonsági őr képzés (hivatalos nevén: személy- és vagyonőr képzés) lépett, amelyen a korábban megkövetelt 40 órás gyakorlati képzés már nem követelmény. Ehelyett egy 200 órás koncentrált tanfolyam során tanulhatsz ki új szakmát! 

 

Biztonsági őr tanfolyam helyszínek

Biztonsági őr tanfolyamainkat az ország 31 pontján szervezzük, így lakóhelyedhez közeli nagyvárosban tanulhatsz. 

 

Tanfolyami helyszíneink a következők: 

Ajka

Békéscsaba

Budapest

Debrecen

Dorog

Dunaújváros

Eger

Esztergom

Gyöngyös

Győr

Hódmezővásárhely

Jászberény

Kaposvár

Kecskemét

Keszthely

Miskolc

Nagykanizsa

Nyíregyháza

Pápa

Pécs

Salgótarján

Siófok

Szeged

Székesfehérvár

Szekszárd

Szolnok

Szombathely

Tatabánya

Vác

Veszprém

Zalaegerszeg

 

Biztonsági őr tanfolyam: a jelentkezés feltételei

Biztonsági őr tanfolyamunkra az alábbi feltételekkel jelentkezhetsz:
-    betöltött 18. életév
-    cselekvőképesség
-    alapfokú iskolai végzettség
-    büntetlen előélet (amely a biztonsági őr tanfolyam elvégzésének ugyan nem feltétele, de az igazolvány kiállításához szükséges)
 

Jelentkezz most!

 

Biztonsági őr tanfolyam a Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központnál

Biztonsági őr tanfolyamaink, más néven személy- és vagyonőr képzéseink esetében a legmagasabb minőségre törekszünk. Kiképző Központunkban nem is foglalkozunk más szakmákkal: a terület nálunk teljes hangsúlyt kap, hogy végzett hallgatóink mindig a legjobbat kaphassák! Hogy mit kínálunk Neked a biztonsági őr tanfolyamon? Mutatjuk…

 

A nálunk végzett biztonsági őrök magasan képzettek, és jól felkészültek.

Tanulóink szakmai vizsgáztatását a Belügyminisztérium végzi, így a biztonsági őr tanfolyamunkon végzett hallgatók joggal lehetnek büszkék teljesítményükre. A VOKK személy- és vagyonőr képzései (biztonsági őr tanfolyamai) közismertek és elismertek - ezt a színvonalat a munkáltatók is értékelik, így biztos lehetsz benne, hogy hamar állást is találsz majd új végzettségeddel! 

 

Többet adunk, mint amit más biztonsági őr tanfolyamon kapnál. 

Biztonsági őr tanfolyamunk hallgatóinak igyekszünk minden hasznos tudást átadni annak érdekében, hogy valóban piacképes szakmát kapjanak kezükbe. Ennek keretén belül nálunk a biztonsági őr tanfolyam nem csupán a jogszabályban előírt tananyagokat tartalmazza, de diákjaink egy saját fejlesztésű tankönyvet is kézhez kapnak, amelyben rengeteg extra tudást is felhalmoztunk! Ha mindez nem lenne elég indok, hogy biztonsági őr tanfolyamunkat válaszd akkor eláruljuk, hogy hallgatóinknak ezen felül egy kb. 200 videót tartalmazó online tananyagot is biztosítunk, melyből még többet nyerhetnek. 

 

Bárhol élsz is, találsz a közeledben számodra megfelelő biztonsági őr tanfolyamot! 

Pontosan tudjuk, hogy számít a lokáció. Miskolcról talán nem lenne kényelmes feljárnod Budapestre, ahogy Pécsről sem biztos, hogy megvalósítható részvételed a biztonsági őr tanfolyamon. Éppen ezért mi az ország 31 pontján tartunk biztonsági őr tanfolyamokat! 

 

Nézd meg, hol indítjuk tanfolyamainkat idén is!  

 

Biztonsági őr tanfolyamainkra garanciát vállalunk! 

Pénzedet nem kell kockára tenned – hiszen a siker csak rajtad áll! Hogy ebben biztos lehess,  biztonsági őr tanfolyamainkra garanciát is vállalunk. Amennyiben a tanfolyam során egyetlen alkalomról sem hiányoztál, de ennek ellenére nem sikerül a vizsgád, visszafizetjük az oktatás árát. 

 

Sőt, még ennél is tovább megyünk! Sikertelen vizsga esetén a következő biztonsági őr tanfolyamunkon ingyen részt vehetsz, és még a pótvizsga díját is átvállaljuk tőled! 
 

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés