+36 30 kattints kattints

Biztonsági őr képzés a VOKK-nál: személy- és vagyonőr képzéseink az ország 31 pontján elérhetőek, a legsokoldalúbb biztonsági őr képzés tananyagaival!

VOKK

Biztonsági őr képzés

Biztonsági őr képzés

VOKK.hu

Biztonsági őr képzés az ország legmegbízhatóbb kiképző központjában! Tanulj ki te is egy olyan szakmát, ami jövedelmező és kihívásokkal teli. Olyan szakterületre lépsz, amelyre nagy a kereslet, így az esélyeid elhelyezkedni és biztonsági őrré válni több mint kiválóak! 

Mit csinál egy biztonsági őr?

A biztonsági őr képzés elvégzése után egy biztonsági őr járőrözi és ellenőrzi a magán- és középületeket, hogy megelőzze a lopást, tüzet, vandalizmust, terrorcselekményt és más illegális cselekményeket. A biztonsági szükségletektől függően a biztonsági őrök bent vagy kint is dolgozhatnak. Egyes esetekben a biztonsági felvételeken figyelik a gyanús tevékenységeket. Általában más biztonsági őrökkel, valamint a létesítmény alkalmazottjaival és vezetőségével dolgoznak együtt.

Mik egy biztonsági őr napi feladatai?

•    A létesítmény járőrözése és a karbantartások értesítése a lehetséges biztonsági kockázatokról
•    A létesítmény látogatóinak hitelesítő adatainak ellenőrzése
•    Látogatók és vállalkozók kísérése a létesítményen belüli helyszínekre
•    Illegális tevékenységek végrehajtásán elfogott személyek őrizetbe vétele a rendőrség kiérkezéséig

Biztonsági őr képzés: miért a VOKK-nál végezd el?

Részlefizetési lehetőség: Ha nem engedheted meg magadnak, hogy a biztonsági őr képzés díját egy összegben fizesd ki, akkor sincs semmi gond. Hiszen nálunk van lehetőség a biztonsági őr képzés díjának kamatmentes részletfizetésére is. Így a tanfolyam díját három részletben térítheted meg (az első részletet beiratkozáskor, a második két részletet a tanfolyam ideje alatt szükséges befizetned). 

 

Az ország 31 pontján várunk: Bizony, a biztonsági őr képzés nálunk az ország 31 pontján elérhető. Egész pontosan Ajka, Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Dorog, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Gyöngyös, Győr, Hódmezővásárhely, Jászberény, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pápa, Pécs, Salgótarján, Siófok, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Vác, Veszprém és Zalaegerszeg helyszíneken várunk szeretettel. 

 

Amit nálunk kapsz tudást, az maradandó: A VOKK-nál csak és kizárólag ezzel a szakmával foglalkozunk, itt a biztonsági őr képzés a legmagasabb szinteken van oktatva. A jogszabályokon túl megtanítjuk a diákokat az elméleti kérdések mellett a valódi, gyakorlati dolgokra is. Saját fejlesztésű tankönyvünkkel, 200 videós online tananyagunkkal biztosítjuk a megkérdőjelezhetetlen tudást, amit nálunk garantáltan kapni fogsz. 

 

Biztonsági őr képzés garanciával: Ha nem hiányoztál egyetlen alkalomról sem a biztonsági őr képzés során, de ennek ellenére mégsem sikerült a vizsgád, akkor a biztonsági ér képzés árát visszafizetjük. Mi azt gondoljuk erre nálunk kevés az esély, hiszen a tudást átadjuk, de természetesen neked is akarnod kell és tenni érte. 

 

Ennek ellenére, tudjuk, milyen a vizsgadrukk és megeshet egy biztonsági őr képzés utáni vizsgán, hogy izgalmadban elrontod, ezért is él nálunk ez a lehetőség! Ha újra megpróbálnád a sikertelen vizsga után, akkor ezt figyeld: sikertelen vizsga esetén a következő biztonsági őr képzésen már ingyen részt vehetsz, és még a pótvizsga díját is átvállaljuk tőled! 

 

Ha te is szeretnél egy jövedelmező szakmát kitanulni a biztonsági őr képzés keretein belül, akkor KATTINTS IDE és jelentkezz hozzánk még ma! 

Jelentkezés

Jelentkezz Személy- és vagyonőr tanfolyamunkra és legyél Te is a legjobbak között!

Hírek

Online jelentkezés